Αργυρούπολη Αθήνα Νότια Προάστια Λευκαδα Χίος | Melekos Health Club

Αργυρούπολη

Αργυρούπολη

Με εύκολη πρόσβαση για το σύνολο των Νοτίων Προαστίων, το Melekos Health Club αποδεικνύει ότι όπως και η ζωή στα Νότια Προάστια έτσι και αυτό δεν σταματά να κινείται, να εξελίσσεται να καινοτομεί. Εξατομικεύουμε ακόμα περισσότερο τις υπηρεσίες μας και σε τέσσερα επίπεδα διαμορφώνουμε την προσιτή πολυτέλεια που σας ταιριάζει. Στο MELEKOS HEALTH CLUB στην Αργυρούπολη θα βρείτε τέσσερις μεγάλες αίθουσες ομαδικών προγραμμάτων,το ποιό Πλήρες Pilates Studio στην Ευρώπη , ανεξάρτητο και εντυπωσιακά άνετο Crosstraining Box, το ειδικά διαμορφωμένο studio για Αδυνάτισμα την πιο εξελιγμένη, αποτελεσματική και επιστημονικά άρτια μέθοδο διαμόρφωσης σώματος και αδυνατίσματος, Perfect Slimming, την τεράστια αίθουσα 500τμ όπου τοποθετήθηκαν τα ακόμα πιο hi-tech αποτελεσματικά και φιλικά για το σώμα όργανα γυμναστικής της Perfect Fitness, μαζί με τους εκπαιδευμένους, ενθουσιώδεις και πιστοποιημένους trainers για κάθε είδος γυμναστικής που προσφέρουμε. Τέλος το parking 500 θέσεων στις νέες μας εγκαταστάσεις, υπόσχεται ότι δεν θα χάνεται καθόλου ο χρόνος σας αλλά θα μπορείτε ontime να μπείτε στη μοναδική εμπειρία υγείας και διασκέδασης που προσφέρουμε για την άθλησή σας.

 

Δωρεάν Δοκιμή Ομαδικα προγράμματα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΠΑΡΟΧΕΣ

Ομαδικα Προγράμματα

Μοναδικά προγράμματα σχεδιασμένα από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως οργανισμούς Group Fitness σας προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εκγύμναση. Μέσα σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες απογειώστε τη διάθεσή σας για ζωή στα ύψη.

Αερόβια Άσκηση

Απολαύστε την αερόβια άσκηση σε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, όπως ποτέ άλλοτε. Ταξιδέψτε στα ποιο διάσημα πάρκα του πλανήτη και ασκηθείτε ταυτόχρονα, με τα πιο καινοτόμα προγράμματα αερόβιας άσκησης. Περιηγηθείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σερφάρετε στο ίντερνετ καθώς γυμνάζεστε!

Μυική Τόνωση

Πολυτελείς άνετοι και καθαροί χώροι, εξοπλισμένοι, με εργονομικά σχεδιασμένα μηχανήματα με βάση τη βιομηχανική του ανθρώπινου σώματος. Εξασφαλίζουν το απόλυτο 100% της εκγύμνασης των μυών μηδενίζοντας τις πιθανότητες τραυματισμών!

Παιδικά Προγράμματα

Δώστε στα παιδιά σας τη δυνατότητα να διασκεδάσουν και να γυμναστούν ταυτόχρονα. Τα ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά προγράμματά μας προσφέρουν τη δυνατότητα στα παιδιά σας να αθληθούν, και να ανακαλύψουν τις δυνατότητές τους.

Αδυνάτισμα

Το απόλυτο πρόγραμμα διαμόρφωσης σώματος και αδυνατίσματος είναι εδώ για να αλλάξει κυριολεκτικά τη ζωή σας. Μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και σύμβουλοι με άρτια επιστημονική κατάρτιση σας οδηγούν βήμα προς βήμα στο επιθυμητό αποτέλεσμα και στο νέο σας εαυτό!

PILATES STUDIO

Κάντε Pilates στο ποιό σύγχρονο Studio που υπάρχει σήμερα και γυμναστείτε αυθεντικά γνωρίζοντας την πραγματική φιλοσοφία της πιο viral μεθόδου γυμναστικής στον κόσμο. Στα MHC Pilates Studios ακολουθούμε τις πιο σύγχρονες εφαρμογές που συνδυάζουν τα τελευταία και πιο έγκυρα επιστημονικά δεδομένα με την παραδοσιακή τεχνική Pilates, προσφέροντάς σας την καλύτερη άσκηση Pilates που υπάρχει σήμερα.

Small Groups

Χώρος ειδικά σχεδιασμένος για να γυμναστείτε σε μικρά τμήματα, με τα  εξιδικευμένα προγράμματα TRX, AERIAL YOGA, BARRE CLASS, CLX, POUND για να μεγιστοποιήσετε τα αποτελέσματά σας. Είναι επίσης ένας συναρπαστικός τρόπος για να χαλαρώσετε και να απομακρύνετε άγχος και στρες!

BIKING STUDIO

Το ειδικά σχεδιασμένο Biking Studio μας είναι θέατρο επιδόσεων. Διαθέτει όλες τις τεχνολογικές και σχεδιαστικές λεπτομέρειες για να ενεργοποιήσει την απόλυτη ενεργοποίηση των δυνατοτήτων σας. Εμείς βάζουμε την ακόρεστη διάθεση και εσείς τον ενθουσιασμό!

PERSONAL TRAINING

Οι Personal Trainer μας είναι οι κορυφαίοι των κορυφαίων. Εφαρμόζουν τις τελευταίες επιστημονικές μεθόδους και σχεδιάζουν, με βάση τις δικές σας ανάγκες και ιδιαιτερότητες, τα προγράμματά που σας προκαλούν ,ενθουσιάζουν και μεταμορφώνουν!

CROSS TRAINING BOX

Ο απόλυτος χώρος προπονητικής εμπειρίας είναι εδώ για εσάς. Ανακαλύψτε τα όριά σας. Συνδυάστε ασκήσεις υψηλής έντασης, διαλειμματική προπόνηση, πλειομετρικές ασκήσεις, Ολυμπιακή άρση βαρών, ασκήσεις ενόργανης, Kettlebell ασκησιολόγιο, δυναμική άρση βαρών, αλλά και ασκήσεις με το βάρος του σώματος.

Ελληνικοί Χοροί

Τα προγράμματα χορών μας, είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες να παίρνουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους, αποκτώντας ικανότητες ζωής. Το αποτέλεσμα αυτής της δημιουργικής ενασχόλησης είναι η αυτογνωσία, η ενδυνάμωση και η αυτοπεποίθηση μέσα σε ένα οικογενειακό περιβάλλον!

Parking

Άνετοι ιδιωτικοί χώροι για τη στάθμευση του οχήματός σας ώστε για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση.

WIFI

Πιο ισχυρό από ποτέ, το WiFi μας είναι τώρα διαθέσιμο σε κάθε γωνιά του Club. Ποτέ δεν ήταν ευκολότερο να περιηγηθείτε στο internet , να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική ή βίντεο, ενώ μπορείτε να ασκηθείτε.

Lockers Room

Έχουμε μεγάλη αγάπη στις λεπτομέρειες. Ηλεκτρονικές κλειδαριές, στεγνωτήρες μαλλιών, πολυτελείς και άνετες ντουζιέρες ,απομονωμένες από τους υπόλοιπους χώρους, κάνουν τον χρόνο μετά την προπόνησης σας πραγματικά ξεχωριστό.

ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΗ

Δευτέρα έως Παρασκευή 7 π.μ – 12:00 μ.μ
Σάββατο 8 π.μ- 10:00 μ.μ
Κυριακή 10 π.μ- 8 μ.μ

Διεύθυνση

Λέοντος 4 Αργυρούπολη

Τηλέφωνο

210 9943655
Διευθυντής: 
Στέφανος Καλαϊτζόγλου
Λέοντος 4 Αργυρούπολη