Μέθοδος Γυμναστήρια Αθήνα Νότια Προάστια Λευκαδα Χίος | Melekos Health Club

Μέθοδος

Μέθοδος

Στο MelekosHealthClub πρωτοπορούμε συνδυάζοντας μοναδικά, την καινοτόμα τεχνολογία της PerfectFitnessInnovation  και το step by step system, με τις εξειδικευμένες γνώσεις των γυμναστών, στους πολυτελείς και ευχάριστους χώρους μας. 

Διαμορφώνουμε έτσι μαζί την  πορεία σου, προς την επιτυχία και τον νέο σου, εαυτό.

Step by step system

Προσδιορίζουμε το στόχο σου

Οι κατάλληλα εξειδικευμένοι επιστήμονες του Melekos Health Club συζητούν μαζί σου και σε βοηθούν να προσδιορίσεις ακριβώς το στόχο σου , είτε αυτός αφορά στην απώλεια βάρους, είτε στην καλύτερη φυσική και σωματική κατάσταση, είτε στην διαμόρφωση ενός σωστά γυμνασμένου σώματος, είτε στην διασκέδασή σου.

Αναλύουμε το σώμα σου

Το σώμα σου αποκαλύπτει τις ανάγκες και τις αντοχές του. Με τον δωρεάν έλεγχο φυσικής και σωματικής κατάστασης διαπιστώνουμε την παρούσα πραγματικότητα. Αναλύουμε τις ανάγκες, διαπιστώνουμε τις δικές σου δυνατότητες και κάνουμε επαναλαμβανόμενους δωρεάν ελέγχους για να παρακολουθούμε την εξέλιξή σου. Είναι σημαντικό να μην πιέζουμε το σώμα περισσότερο από ότι χρειάζεται την κάθε στιγμή.

Σχεδιάζουμε το πρόγραμμά σου

Οι εξειδικευμένοι και πιστοποιημένοι επιστήμονες του Melekos Health Club με πρωτοποριακά συστήματα τεχνολογίας σχεδιάζουν δωρεάν το προσωπικό σου πρόγραμμα, και τα στάδια προς την επιτυχία. Σου προτείνουν τη μέθοδο που θα ακολουθήσεις, τα ειδικά προγράμματα στα οποία μπορείς γυμναστείς σύμφωνα με το χρόνο σου και τις εναλλακτικές. Είναι δίπλα σου κάθε στιγμή.

Η καλύτερη τεχνολογία για το σώμα σου.

Γυμνάζεσαι, χρησιμοποιώντας την βραβευμένη τεχνολογία της PerfectFitnessInnovation που συνδυάζει την καινοτομία με την άνεση και ευκολία στη χρήση προσφέροντας έως και 50% καλύτερα αποτελέσματα σε σχέση με τα συμβατικά μηχανήματα. Γυμνάζουν το 100% των μυϊκών σου ομάδων και αποφεύγονται φανεροί και κρυφοί τραυματισμοί που απομακρύνουν από το στόχο και δημιουργούν περισσότερα προβλήματα και ανακαλύπτεις ότι η σωστή γυμναστική δεν σημαίνει σωματική καταπόνηση.

On line Booking

Με την υπηρεσία bookonline προσαρμόζεις το πρόγραμμά σου στη δύσκολη καθημερινότητα επιλέγοντας τόσο ομαδικά όσο και ατομικά το χρόνο προπόνησης που επιθυμείς, τροποποιώντας το ανάλογα με τις ανάγκες σου, χωρίς άγχος και χωρίς πίεση.

24h progress monitor

Fast truck έλεγχος προόδου anytime anyplace. Συνδέσου εύκολα στην εφαρμογή μελών και δες ανά πάσα στιγμή την πρόοδο που έχεις κάνει, τα επόμενα βήματα, την φυσική και σωματική σου κατάσταση σήμερα και με ασφάλεια. Με τα πιο εξελιγμένα συστήματα ασφαλείας, σου παρέχουμε πρόσβαση στα αποτελέσματα και το ιστορικό της εξέλιξής σου.

Είμαστε δίπλα σου κάθε στιγμή

O ειδικός σύμβουλος, επικοινωνεί μαζί σας και τηλεφωνικά προκειμένου να αναφέρετε τις ανάγκες σας ή τις αλλαγές που επιθυμείτε και η Melekos Team σας προτείνει λύσεις σε ότι προκύψει προκειμένου να πετύχετε το στόχο σας γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά. Το εξειδικευμένο προσωπικό των Melekos Health Club είναι στη διάθεσή σας για να συζητήσετε ότι αφορά το πρόγραμμά σας, να σας εμψυχώνει και να βρίσκει λύσεις όταν κάτι δεν σας ικανοποιεί, σας δυσκολεύει ή σας κουράζει.

Δέσμευσή μας η επιτυχία σας

Μετά από κάθε σας επίσκεψη στο Melekos Health Club θα αισθάνεστε αναζωογονημένοι, έτοιμοι να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις και πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου σας. Κάντε λοιπόν ένα μικρό δώρο στον εαυτό σας και ελάτε να γνωρίσετε μαζί μας τη νέα εμπειρία ευεξίας, υγείας και καλής διάθεσης μέσα από τα προγράμματα άθλησης και διασκέδασης που σας παρέχουμε. Ελάτε μαζί μας και από την πρώτη στιγμή αλλάζει η αντίληψη που έχετε για τη γυμναστική και τα γυμναστήρια.