pilates Αθήνα Νότια Προάστια Λευκαδα Χίος | Melekos Health Club

pilates

MK PILATES

Πάρε την εκγύμνασή σου σε άλλο επίπεδο. Τα MK Pilates Studios, ο πρωτοπόρος και καλύτερος στον κόσμο trainer Pilates Michael King βρίσκονται στην Ελλάδα και στα Melekos Health Club για αποκλειστική συνεργασία. Κάνε Pilates με τον καλύτερο δάσκαλο στον κόσμο και τους συνεργάτες του και γυμνάσου αυθεντικά γνωρίζοντας την πραγματική φιλοσοφία της πιο viral μεθόδου γυμναστικής στον κόσμο.

Στα MK Pilates Studios στα Melekos Health Club δημιουργήσαμε μια ήρεμη κατάλληλη ατμόσφαιρα για να μπορέσετε να γνωρίσετε καλύτερα το σώμα σας. Με την 35 ετών εμπειρία μας στη μέθοδο Pilates, με την υποστήριξη και την καθοδήγηση των εξειδικευμένων και εκπαιδευμένων στο MK Pilates γυμναστών των MHC θα ακολουθήσετε το ειδικά εξατομικευμένο πρόγραμμα εκγύμνασης, που θα ανταποκρίνεται καλύτερα στις πραγματικές ανάγκες του σώματός σας.

Visit Us

Κλείστε τώρα συνάντηση μαζί μας εντελώς δωρεάν και χωρίς καμία δέσμευση και ανακαλύψτε πως μπορείτε να ωφεληθείτε από τα MK Pilates Studios και τον κορυφαίο στον κόσμο Michael King και τους συνεργάτες του.

Η εξάσκηση στα Pilates Equipment στο κατάλληλα διαμορφωμένο MK Pilates του Melekos Health Club , ξεκινά με μια προσωπική συνεδρία που περιλαμβάνει την εισαγωγή στην μέθοδο καθώς επίσης και μια αξιολόγηση της σωματικής σου κατάστασης. Πρόκειται για μια αποκλειστικά προσωπική συνεδρία κατάλληλα σχεδιασμένη ώστε να έρθεις σε επαφή με τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούμε αλλά και με τις βασικές κινήσεις της μεθόδου Pilates.

Για ποιους είναι κατάλληλη η μέθοδος Pilates.

Για όλους. Η μέθοδος Pilates βελτιώνει το σώμα σου και τις επιδόσεις του, ανεξάρτητα με το τι κάνεις. Ανεξαρτήτως αν γυμνάζεσαι για ενδυνάμωση η αποκατάσταση, με το MK Pilates το σώμα σου θα γίνει δυνατότερο, και καλύτερο.

Στάση σώματος

Με τη μέθοδο ΜΚ Pilates το σώμα συντονίζεται καλύτερα, όλοι οι μύες του σώματος ενεργοποιούνται προσφέροντας κατάλληλη και ισοβαρή υποστήριξη σε όλο το σώμα περιορίζοντας έτσι την επιβάρυνση που δέχονται συγκεκριμένα μόνο μέρη του σώματος από την καθημερινή μας δραστηριότητα.

Ευλυγισία

Με την βελτίωση της ευλυγισίας που επιτυγχάνεται γρήγορα αλλά σταδιακά και χωρίς έντονες πιέσεις στους μύες, βελτιώνεται και η κυκλοφορία του αίματος το οποίο κυκλοφορεί σε όλο το σώμα πιο ελεύθερα και δεν περιορίζεται σε συγκεκριμένα σημεία όπως γίνεται συνήθως λόγω της μη ισορροπημένης ενεργοποίησης μυών κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Αντοχή

Στην αρχή κάποιες ασκήσεις φαίνονται ιδιαίτερα δύσκολες και κουραστικές καθώς όμως συνεχίζεις να δουλεύεις τις κινήσεις στη συχνότητα που απαιτείται θα ανακαλύψεις ότι η δύναμη και η αντοχή σου βελτιώνονται. Στην πραγματικότητα ανακαλύπτεις καλύτερα την πραγματική σου δύναμη και την αντοχή σου. Μαζί με την βελτίωση όμως του σώματος θα ανακαλύψεις βελτιώνεται και η διανοητική σου απόδοση ενώ θα βελτιώνεται ακόμα περισσότερο η αυτοπεποίθησή σου κάθε φορά που θα επιτυγχάνεις για να ολοκληρώσεις μια συστοιχία ασκήσεων.

Δύναμη

Η μέθοδος ΜΚ Pilates, αναγνωρίζεται ως ιδιαίτερα αποτελεσματική στην εκγύμναση των πλάγιων κοιλιακών που είναι πολύ δύσκολο να γυμναστούν με οποιαδήποτε άλλη μέθοδο. Ταυτόχρονα δυναμώνουν το σύνολο των μυών του σώματος και όχι μόνο τα χέρια ή τα πόδια γεγονός που αυξάνει σημαντικά το σύνολο της μυϊκής δύναμης του σώματος

Καλλίγραμμο σώμα

Με ίσια πλάτη, μικρότερη κοιλιά και καλύτερη μυϊκή κατάσταση σε όλο το σώμα, θα φαίνεστε πιο όμορφοι και πιο ψηλοί και επειδή η μέθοδος ΜΚ Pilates δεν επικεντρώνετε σε ένα μόνο μέρος του σώματος θα διαπιστώσετε σύντομα και άλλες θετικές αλλαγές. Καθώς το σώμα θα είναι και φαίνεται πιο αδύνατο και πιο σωστά δουλεμένο θα διαπιστώσετε ότι όλες οι σωματικές λειτουργίες είναι καλύτερες ακόμα και ο μεταβολισμός σας.

Στα MK Pilates Studios ακολουθούμε τις πιο σύγχρονες εφαρμογές που συνδυάζουν τα τελευταία και πιο έγκυρα επιστημονικά δεδομένα με την παραδοσιακή τεχνική pilates, προσφέροντάς σας την καλύτερη άσκηση pilates που υπάρχει σήμερα.

Visit Us