fbpx

BEST GYM DESIGN

Σήμερα η πεποίθηση ότι η γυμναστική είναι η προϋπόθεση που οδηγεί στην πραγματική βελτίωση της ποιότητας ζωής, είναι περισσότερο διαδεδομένη από ποτέ.

Στο Melekos Health Club στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τα μέλη μας , όταν γυμνάζονται μαζί μας, να εμπνέονται και να κινητοποιούνται να πετυχαίνουν τους στόχους τους.

Έτσι φροντίζουμε να προσφέρουμε στα μέλη μας ολοκληρωμένα προγράμματα ευεξίας σε εκλεπτυσμένο περιβάλλον που αντικατοπτρίζει την τάση του συνδυασμού Φυσικής Κατάστασης (Fitness) και Ευεξίας (Wellness).

Διαφορετικά προγράμματα άσκησης μπήκαν μαζί στον ίδιο σχεδιασμό. Και έτσι, αίθουσες με όργανα ενίσχυσης δύναμης και αερόβιας άσκησης, συνδυάζονται με χώρους χαλάρωσης και αίθουσες αερόβιων δυναμικών και ολιστικών προγραμμάτων.

Ό στόχος είναι να συνδυάσουμε Κίνηση, Δύναμη και Χαλάρωση, κάτω από την ίδια στέγη.
Μια πραγματική πρόκληση σχεδιασμού!

Επίσης κυρίαρχο στοιχείο που λαμβάνουμε πάντα υπόψιν μας, είναι η διαμόρφωση των χώρων σύμφωνα με τις ανάγκες των χρηστών.

Η θέση του εξοπλισμού η απόσταση μεταξύ των οργάνων αλλά και η διαρρύθμιση των αιθουσών σε συνδυασμό με την τήρηση των προδιαγραφών του Π.Δ 219/2006 για την σωστή λειτουργία των γυμναστηρίων, είναι καθοριστικής σημασίας για την επίτευξη του σχεδιαστικού μας στόχου.

Η επιλογή των υλικών επίσης είναι μείζονος σημασίας για την δημιουργία «ατμόσφαιρας γυμναστικής» στις αίθουσες, σε συνδυασμό με τα κατάλληλα χρώματα, φωτισμό, ήχο αλλά και εξοπλισμό.

Ο κλιματισμός και ο εξαερισμός είναι επίσης εξαιρετικά σημαντικοί για το αίσθημα άνεσης των ασκούμενων και πάντα με μέριμνα την συνεχή είσοδο νωπού αέρα στους χώρους άσκησης.

Η ηχομόνωση του χώρου είναι επίσης μείζονος σημασίας. Π.χ στην αίθουσα Body & Mind όπου γίνεται μάθημα Yoga δεν είναι σωστό να ακούγεται ο ήχος από Zumba σε αίθουσα που βρίσκεται δίπλα. Οπότε όλοι οι χώροι είναι ηχομονωμένοι με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ηχομόνωσης με NR <30 σε κάθε χώρο άσκησης.

Για το σχεδιασμό του MHC απαιτήθηκαν 12 μήνες και η εργασία κατασκευής, διήρκησε 10 μήνες έως την ολοκλήρωση του έργου.

Συνολικά 22 μήνες εργασίας με πολύ αγάπη, μεράκι, και πολύ προσεκτικής σχεδίασης προκειμένου να δώσουμε στα μέλη μας τη δυνατότητα να ασκούνται, σε ένα χώρο που συνδυάζει όλα τα είδη άσκησης και ταυτόχρονα να τον νιώθουν δικό τους!

Ένα χώρο στον οποίο μπορούν να γυμναστούν, όπως θέλουν μόνοι ή μαζί με άλλους ασκούμενους σε μικρές ομάδες. Να μπορούν να διασκεδάσουν, να χαλαρώσουν, να νιώσουν τις πραγματικές τους δυνατότητες και να ανακαλύψουν τον πραγματικό τους χαρούμενο, υγιή και δυνατό εαυτό.

Το MHC στην Αργυρούπολη χωρίζεται σε 4 επίπεδα τα στα οποία υπάρχει επικοινωνία με την εσωτερική ξύλινη και μεταλλική σκάλα αλλά και με εσωτερικό γυάλινο ασανσέρ.

Ακολουθεί η παρουσίαση των χώρων ανά επίπεδο.

Στην κάτοψη, υπάρχει η σήμανση του κάθε χώρου σύμφωνα με την χρήση του. Με πράσινο ανοιχτό χρώμα το γυάλινο δάπεδο κάτω απο το οποίο φαίνεται φωτισμένη, η αρχαία αστική οδός. Με κόκκινες κουκίδες είναι τα σημεία φωτισμού.

Στο ισόγειο βρίσκονται οι παρακάτω χώροι 
1. Reception, 2. Cardio theater, 3. Pilates Center, 4.EMS training, 5. Δωμάτιο μετρήσεων6. Massage room, 7. Infra slim, 8. Αποθήκη9. WC10. Resting Desk 11. Manager office 

RECEPTION DESK

Στη ρεσεψιόν το γυάλινο δάπεδο που αναδεικνύει την αρχαία Αστική οδό σε συνδυασμό με τον απαλό φωτισμό με τους χρωματικούς συνδυασμούς και την άνεση του χώρου δημιουργούν μια επιβλητική ατμόσφαιρα που εμπνέει αλλά και ταυτόχρονα δημιουργεί άνεση και διάθεση για δράση!

CARDIO THEATER

Συνδυασμός από χρυσό, μέταλλο γυαλί, και εξοπλισμό αερόβιας άσκησης τελευταίας τεχνολογίας με φωτισμό που δεν κουράζει συνθέτουν ένα μοναδικό χώρο άσκησης! Μείζονος σημασίας ο εξαερισμός και κλιματισμός σε σημεία εισόδου και εξόδου του αέρα χωρίς να ενοχλεί τους ασκούμενους δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα

PILATES STUDIO

Γήινα χρώματα, φωτισμός που δεν ενοχλεί τα μάτια των ασκούμενων ειδικά όταν είναι σε ύπτια θέση, γυάλινο δάπεδο με υπόγειο φωτισμό και όλος ο εξοπλισμός Pilates συνθέτουν ένα ξεχωριστό χώρο άσκησης που εμπνέει.
Γυάλινα διαχωριστικά που επιτρέπουν την οπτική επικοινωνία μέσα και έξω από το Pilates Center και δίνουν την αίσθηση ότι είναι ένας ξεχωριστός χώρος που αποτελεί μέρος ενός συνολικού χώρου άσκησης.

MASSAGE ROOM

Δωμάτιο για massage απομονωμένο εντελώς από εξωτερικούς ήχους με ειδική ηχομόνωση. Σε αυτό το χώρο οι ασκούμενοι μπορούν να απολαύσουν ένα από τα διάφορα είδη massage που προσφέρουμε

INFRA SLIM

Δωμάτιο για προσωπικές συνεδρίες στο μηχάνημα Infra Slim

ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ

LOBBY

WC

ΥΠΟΓΕΙΟ

Στην κάτοψη, υπάρχει η σήμανση του κάθε χώρου σύμφωνα με τη χρήση του. Πλήρης διαχωρισμός των Lockers από τον χώρο των ντους με διαχωριστικό τοίχο, και πόρτα. Σχεδιασμός των lockers με ηλεκτρονική κλειδαριά, και πάγκο ακριβώς μπροστά στα Lockers για ευκολία των χρηστών.

A ΟΡΟΦΟΣ.

Στην κάτοψη, υπάρχει η σήμανση του κάθε χώρου σύμφωνα με τη χρήση του. Προσεκτικός σχεδιασμός με ειδικά αντικραδασμικά, δάπεδα για τον κάθε χώρο, με ηχομόνωση σε όλες τις αίθουσες, προκειμένου να μην ενοχλούνται οι χρήστες, αλλά και με πολύ προσεκτικά εγκαταστημένα συστήματα εξαερισμού και κλιματισμού για να δημιουργούν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και ταυτόχρονα να μήν υπάρχει ενόχληση από την ροή του αέρα, κατα τη διάρκεια της εκγύμνασης των ασκούμενων.

Στον όροφο αυτό βρίσκονται οι παρακάτω χώροι:
1. Group Fitness, 2. Body and Mind Studio, 3. Functional Training Room.

5 διαφορετικά είδη φωτισμού για τις ανάγκες των ομαδικών προγραμμάτων, δημιουργούν ιδανικές συνθήκες club για να συνδυαστεί η άσκηση με την διασκέδαση αλλά και με την χαλάρωση (όπως π.χ. σε μάθημα Yoga) Χρήση εξέδρας για τους Trainers που διευκολύνει την οπτική επαφή με τους ασκούμενους.
Σήμανση με αρίθμηση των σημείων στα οποία οι ασκούμενοι μπορούν να γυμνάζονται με ασφάλεια, προκειμένου να προστατευθούν από την πανδημία Covid-19. Οι ασκούμενοι επιλέγουν το σημείο στο οποίο θέλουν να γυμναστούν από την εφαρμογή Melekos App όταν κάνουν κράτηση θέσεως στο κάθε μάθημα που επιθυμούν να συμμετέχουν.

2.BODY MIND STUDIO

FUNCTIONAL TRAINING

Συνδυασμός με μαύρο κόκκινο και μέταλο, που δημιουργούν μια αίθουσα που διεγείρει τις αισθήσεις για λειτουργική προπόνηση.
Οθόνες για το πρόγραμμα FitAfterBurn που δείχνουν την καρδιακή συχνότητα του κάθε ασκούμενου, αλλά και την ζώνη της καρδιακής συχνότητας με χρωματικό προσδιορισμό, για να μπορείς ο κάθε ασκούμενος να προσαρμόζει το επίπεδο της έντασης της προπονησής του σύμφωνα με τους προπονητικούς του στόχους.

Β. ΟΡΟΦΟΣ.

Στην κάτοψη, υπάρχει η σήμανση του κάθε χώρου σύμφωνα με τη χρήση του. Με κόκκινες κουκίδες είναι τα σημεία φωτισμού για ευκολία των χρηστών και τον ομοιόμορφο φωτισμό του χώρου. Επίσης υπάρχουν χρωματικοί συνδυασμοί με χρώμα και φως κόκκινο λευκό και μαύρο, που συντελούν στην δημιουργία διάθεσης για άσκηση. Στον όροφο υπάρχουν τα μηχανήματα δύναμης-αντιστάσεων με τοποθέτηση στον χώρο ανάλογα με τις ανάγκες των χρηστών. Ελαστικό δάπεδο για την απορρόφηση των κραδασμών, αλλά και εξαερισμός και κλιματισμός σε σημεία που δεν ενοχλούν τους χρήστες.

Στον όροφο αυτό υπάρχουν οι παρακάτω χώροι:
1. Gym Floor, 2. Resting area 3. Workstation for the Trainers 4. Biking Studio 5. WC.

GYM FLOOR

Διακοσμητικός φωτισμός οροφής σε συνδυσμό με τον φωτισμό του χώρου με 3000Κ δημιουργούν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα άσκησης, που "ξυπνάει" την διάθεση για ενεργοποίηση της δύναμης των ασκουμένων.
Καθρέπτες στην οροφή με φωτισμό πάνω από τους πάγκους, προκειμένου οι χρήστες όταν γυμνάζονται σε υπτία θέση, να βλέπουν τον ευατό τους κατά την εκτέλεση της άσκησης και να μπορούν να βελτιώνονται , αλλά και να κινητοποιούνται!
Χώρος διαλλείματος και ξεκούρασης των ασκουμένων στο Gym Floor.
Πριν, μετά, ή κατά την διάρκεια μιας προπόνησης τα μέλη μας μπορούν να ξεκουραστούν σε αυτό το χώρο.
Trainers Desk

BIKING STUDIO

Biking Studio
Γυάλινο διαχωριστικό που επιτρέπει την οπτική επικοινωνία μέσα και έξω από το Biking Studio, και δίνουν την αίσθηση ότι είναι ένας ξεχωριστός χώρος που αποτελεί μέρος ενός συνολικού χώρου άσκησης.
Μπλέ φωτισμός με συνδυασμό φωτορυθμικών, αλλά και τη χρήση βιντεοπροβολών, δημιουργούν ένα επιβλητικό περιβάλλον προπόνησης με ποδήλατο, που σε καθηλώνει από την πρώτη στιγμή.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

BLACK

FRIDAY

72% ΈΚΠΤΩΣΗ

ΙΣΧΥΕΙ ΕΩΣ 26/11/23

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα

Διεκδίκησε την Black Friday Τώρα!

ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΗ

Ένας σύμβουλος μελών θα επικοινωνήσει μαζί σου την ημέρα και ώρα που εσύ θέλεις για να προγραμματίσει την επίσκεψη σου εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς καμία δέσμευση στο MELEKOS HEALTH CLUB.