fbpx

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ #1 ΜΕΘΟΔΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

Fit after Burn

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 60 ΗΜΕΡΕΣ

Αν θέλεις να απογειώσεις στην κυριολεξία την φυσική σου κατάσταση στις επόμενες 60 ημέρες, ανεξαρτήτως την ηλικία το φύλλο σου ή την σωματική κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι τώρα, η επιστημονικά δοκιμασμένη και αποδεδειγμένη μέθοδος προπόνησης
FIT AFTER BURN είναι ακριβώς αυτό που ζητάς.

Πριν σου εξηγήσουμε περισσότερα….

Θέλουμε να είμαστε σαφής με ένα πράγμα…

Αυτή δεν είναι μία από αυτές τις ιστοσελίδες που σου υπόσχονται θεαματική αλλαγή στη φυσική σου κατάσταση με το πάτημα ενός κουμπιού…

Εδώ είναι αυτό που θα σου προσφέρουμε..

Αυτό το οποίο θα έχεις,  αμέσως μόλις ξεκινήσεις μαζί μας, είναι να γυμνάζεσαι με την μέθοδο, που εκτοξεύει μέσα σε 60 ημέρες, την φυσική κατάσταση και  αλλάζει εντυπωσιακά την σωματική εμφάνιση και υγεία, όλων όσων την ακολούθησαν  τα τελευταία χρόνια έως σήμερα.
Αν δεν ικανοποιηθείς από το αποτέλεσμα σου επιστρέφουμε πίσω τη συνδρομή σου.

Με τη μέθοδο FIT AFTER BURN θα έχεις την δυνατότητα να γυμνάζεσαι με ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ στην διάρκεια και ένταση που η δική σου καρδιά και το σώμα απαιτούν δευτερόλεπτο προς δευτερόλεπτο, για να πετύχεις απίστευτη αλλαγή στις επόμενες 60 ημέρες.
Θα έχεις στην διάθεσή σου την τελευταία λέξη της τεχνολογίας FIT AFTER BURN, που μαζί με τους ειδικά εκπαιδευμένους γυμναστές και γυμνάστριές μας, θα σε καθοδηγούν στο σωστό τρόπο που το δικό σου σώμα απαιτεί, για να πετύχεις αυτό το αποτέλεσμα.

Τι ακριβώς, θα μου προσφέρει η μέθοδος FIT AFTER BURN;

Προσαρμόζει το επίπεδο έντασης και το είδος των ασκήσεων που κάνεις, στην σωστή, καρδιακή συχνότητα, που απαιτεί ο δική σου οργανισμός, για να ενεργοποιηθεί ο μεταβολισμός σου, έως και 38 ώρες μετά την άσκηση αυξάνοντας τις καύσεις σου.

Το φαινόμενο της κατανάλωσης οξυγόνου και θερμίδων, μετά την άσκηση ονομάζεται EPOC.

Γιατί γίνεται αυτό;

Είναι επιστημονικά δοκιμασμένο και αποδεδειγμένο ότι,  όταν γυμνάζεσαι για 12 συνολικά λεπτά  μεταξύ του 81 και 90% της μέγιστης  καρδιακής σου συχνότητας, τότε μετά το τέλος της προπόνησης σου το σώμα σου προσπαθεί να αποκατασταθεί.

Γι’ αυτό το λόγο καταναλώνει περισσότερο οξυγόνο, προκειμένου να επαναφέρει το σώμα σου σε κατάσταση ηρεμίας. 

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ενεργοποιεί διαδικασίες που είναι εξαιρετικά ευεργετικές για το σώμα σου και να καταναλώνει συνεχώς θερμίδες έως και 38 ώρες μετά από 12 λεπτά FIT AFTER BURN άσκησης.

Οι έρευνες που έχουν γίνει σχετικά με την χρονική διάρκεια των αποτελεσμάτων του προγράμματος  FIT AFTER BURN, απέδειξαν ότι αυξάνει το μεταβολισμό έως 15% αμέσως μετά την προπόνηση και το  σώμα σου, συνεχίζει να έχει μετρήσιμα αποτελέσματα με περισσότερες καύσεις έως και 38 ώρες μετά την άσκηση!

Στο παρακάτω γράφημα φαίνεται η διάρκεια των  αποτελεσμάτων της
FIT AFTER BURN προπόνησης, σε σχέση με την κλασική αερόβια άσκηση (ή με βάρη σταθερής αντίστασης).

Με απλά λόγια αντί να κάνεις 1 ώρα κλασική αερόβια άσκηση (ή με βάρη σταθερής αντίστασης) κάνε 12 λεπτά άσκηση,  μεταξύ 81-90% της μέγιστης καρδιακής σου συχνότητας και θα έχεις συνεχόμενες καύσεις για 38  ώρες μετά!

epoc

Γιατί να γυμναστώ με προγράμματα FIT AFTER BURN;

1. Αποκτάς εντυπωσιακή αλλαγή στην φυσική σου κατάσταση στις πρώτες 60 ημέρες.

Ανεξάρτητα από την ηλικία σου, το επίπεδο της σημερινής φυσικής σου κατάστασης, το φύλλο σου, τον ελεύθερο χρόνο που έχεις, την εμπειρία σου στην γυμναστική, το FIT AFTER BURN είναι το πρόγραμμα που θα σου δώσει απίστευτη αλλαγή μέσα στις επόμενες 60 ημέρες.

Αυτό γίνεται γιατί προσαρμόζεται απολύτως 100% πάνω στη δική σου καρδιακή λειτουργία και σε καθοδηγεί,  στο σωστό προπονητικό ρυθμό, για να έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορεί να σου προσφέρει το σώμα σου, στο συντομότερο χρονικό διάστημα.
Κανένα άλλο πρόγραμμα δεν μπορεί να το κάνει αυτό.

Σου προσφέρει τις παρακάτω ευεργετικές επιδράσεις που τις νιώθεις από την πρώτη εβδομάδα:

2. Ταχύτατη αύξηση του μεταβολισμού σου.

Μειώνει  σημαντικά την αντίσταση στην ινσουλίνη και προκαλεί, μείωση των επιπέδων γλυκόζης του αίματος.
Προκαλεί, αυξημένη απώλεια βάρους,  σε σύγκριση με την προπόνηση συνεχούς σταθερής αντίστασης (δηλαδή αντί να γυμνάζεσαι με τον παραδοσιακό τρόπο με όργανα ή αερόβια άσκηση χωρίς να κάνεις ασκήσεις υψηλής έντασης).

3. Απώλεια Λίπους.

Πολύ σοβαρές έρευνες όπως η  Talanian, Jason L.; Galloway, Stuart D. R.; Heigenhauser, George J. F.; Bonen, Arend; Spriet, Lawrence L. (April 2007). “Two weeks of high-intensity aerobic interval training increases the capacity for fat oxidation during exercise in women”. Journal of Applied Physiology

Έχουν αποδείξει ότι με τη μέθοδο αυτή, με μέτρια δραστηριότητα, όταν έκαναν αυτή την προπόνηση κάθε 2 ημέρες σε διάστημα 2 εβδομάδων πέτυχαν εντυπωσιακή μείωση του λίπους τους και βελτίωση του μυϊκού τους συστήματος.

4. Ενίσχυση της εγκεφαλικής λειτουργίας.

Έχει αποδειχθεί ότι είναι η μέθοδος προπόνησης που  είναι εξαιρετικά επωφελής για τον νοητικό έλεγχο και τη χωρητικότητα της μνήμης.

5. Άλλες ευεργετικές επιδράσεις στο σώμα σου είναι:

 • Εξισορρόπηση ορμονών.
 • Αναπλήρωση αποθηκών καυσίμων του οργανισμού σου
 • Κυτταρική επισκευή
 • Εννεύρωση*
 • Αναβολισμός

* αύξηση της παροχής νευρικού παλμού, σε συγκεκριμένες περιοχές του μυϊκού συστήματος.

Οπότε ρώτα τον εαυτό σου.
 Έχεις κουραστεί να ξοδεύεις χρήματα και χρόνο σε διάφορες μεθόδους προπόνησης που κάνουν λιγότερα από όσα υπόσχονται;  

Έχεις βαρεθεί να ακούς περισσότερες δικαιολογίες παρά αποτελέσματα;

Τότε σταμάτα τα όλα αυτά και ξεκίνα τώρα, με την δοκιμασμένη και αποδεδειγμένα αποτελεσματική μέθοδο, που θα σου δώσει απίστευτα αποτελέσματα στις επόμενες 60 ημέρες.

Δες στον παρακάτω συγκριτικό πίνακα και  θα καταλάβεις τι σου προσφέρει αυτή η μέθοδος προπόνησης, σε σχέση με τις άλλες μεθόδους προπόνησης που υπάρχουν σήμερα.

fit after burn πίνακας

Τι θα κανω οταν ξεκινησω;

10 λεπτά πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα fitafterburn

10 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το πρώτο σου πρόγραμμα; Πάμε μαζί!

Να είσαι εκεί 10 λεπτά πριν ξεκινήσει, για να γνωρίσεις το γυμναστή σου, και να σε προετοιμάσουμε.

Θα σου εξηγήσουμε τι να περιμένεις στην πρώτη σου Fit After Burn προπόνηση.


DEMO ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Ο προπονητής θα σου δείξει τι θα ακολουθήσει στο πρόγραμμα που θα κάνεις. Οι  οθόνες μας, θα σου δείχνουν συνεχώς κάθε λεπτομέρεια.

demo ξεκίνημα
Προθέρμανση fitafterburn

ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ

Ο προπονητής σου θα σε προετοιμάσει με τις ασκήσεις που θα ακολουθήσουν προκειμένου να μπορείς να έχεις την καλύτερη απόδοση στο πρόγραμμα.

FIT AFTER BURN TIME

Ετοιμάσου για 45 λεπτά διασκέδασης , ιδρώτα και εξάσκησης με διαφορετικές ασκήσεις.   Στις οθόνες θα βλέπεις την κάθε λεπτομέρεια για το πρόγραμμά σου. Ο προπονητής σου θα σε ενθαρρύνει και θα σε καθοδηγεί.

επιβράβευση fitafterburn

ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ

Έτσι είναι η ομαδική προπόνηση. Είναι αλλαγή ζωής.
Είναι FIT AFTER BURN

ΔΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΣΟΥ

Αποδεικνύουμε την πρόοδό σου. Δες στο κινητό ή τον υπολογιστή σου, τα δεδομένα της καρδιακής σου λειτουργίας και απόδοσης ως απόδειξη της προόδου που έχεις κάνει από τις προπονήσεις σου. Η παρακολούθηση της προόδου σου είναι αυτό που θα σε ενθουσιάζει.

’ΟΤΑΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΚΑΥΣΕΙΣ ΘΕΡΜΙΔΩΝ ΓΙΑ 38 ΩΡΕΣ, ΜΕ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ 12 ΛΕΠΤΩΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΝΑ ΓΥΜΝΑΖΕΣΑΙ

Κάνουμε τα πράγματα διαφορετικά εδώ
Σε 60 ημέρες θα έχεις αλλάξει εγγυημένα

fit after burn χαρακτηριστικά

RED HOT ROOM

Το τέλειο έγινε τελειότερο!

Μαζί με τη μέθοδο προπόνησης FIT AFTER BURN γυμνάζεσαι  στα προγράμματα RED HOT  και με  την τεχνολογία INFRA RED THERM LIPOLISYS που με το ζωογόνο υπέρυθρο φως, αυξάνει ακόμη περισσότερο, το μεταβολισμό σου έως και 30% και βοηθάει στην λιποδυάλυση!  

Το αποτέλεσμα; Απίστευτο.
Το λιγότερο 1000 θερμίδες καύσεων.
Μόνο αν το δοκιμάσεις θα καταλάβεις που μπορείς να φτάσεις!

fit after burn red hot room

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ FIT AFTER BURN

Απεριόριστες επιλογές ασκήσεων και προγραμμάτων.

Δεν θα κάνεις το ίδιο ξανά και ξανά και στο τέλος να βαριέσαι. 

Κάθε φορά το πρόγραμμα είναι διαφορετικό, με διαφορετικές ασκήσεις, με αποτέλεσμα να μαθαίνεις να γυμνάζεσαι σωστά , να διασκεδάζεις και το σώμα σου να γίνεται κάθε φορά καλύτερο!

Δες τα προγράμματα που στις επόμενες 60 ημέρες θα σου αλλάξουν τη ζωή

4g-power

Το 4G GREATEST POWER είναι ένα δυναμικό πρόγραμμα κυκλικής προπόνησης το οποίο δίνει έμφαση στη ενδυνάμωση όλου του κορμού με ασκήσεις με έμφαση στην αντίσταση. Νιώσε το σώμα σου να βελτιώνει την μυϊκότητα του και ταυτόχρονα να καίει λίπος.

4g-greatest

Το 4G GREATEST FIT είναι ένα από τα πιο περίφημα καρδιοαγγειακά προγράμματα άσκησης με μεγάλα σετ και μικρές περιόδους ανάπαυσης που συνδυάζει αερόβιες ασκήσεις , ασκήσεις με βάρος του σώματος και ασκήσεις με αντίσταση. Μέσα σε λίγες προπονήσεις θα βγάλεις τον αθλητή ή την αθλήτρια, που κρύβεις μέσα σου.

burn-out

Το BURNOUT FIT είναι μία κυκλική προπόνηση σε σταθμούς με γρήγορες εναλλαγές μεταξύ άσκησης και ανάπαυσης. Ασκήσεις με το βάρος του σώματος αλλά και με αντιστάσεις σε οδηγούν βήμα-βήμα σε αυτό που ονομάζει η επιστήμη ζώνη καύσης θερμίδων! Το αποτέλεσμα είναι ένα καλλίγραμμο σώμα με ενέργεια και μία ζωή με αυτοπεποίθηση.

burn-out-power

Το BURNOUT POWER είναι ένα δυναμικό πρόγραμμα που θα τεστάρει την δύναμη αλλά και την καρδιοαναπνευστική σου αντοχή!
Η γρήγορη εναλλαγή άσκησης και διαλείμματος θα σε βοηθήσει όχι μόνο να βρεις τα όρια σου αλλά και να τα ξεπεράσεις. Σε όλα αυτά έχεις σύμμαχο την τεχνολογία όπου μπορείς να βλέπεις στην οθόνη τα επίπεδα της καρδιακής σου συχνότητας για να προσαρμόζεις την ένταση της άσκησης εκεί που χρειάζεται.

kcal

Το CALORIE KILLER είναι ένα μοναδικό group personal πρόγραμμα. Το αποτέλεσμα είναι περισσότερη ενέργεια, περισσότερη ορατή τόνωση και επιπλέον καύση θερμίδων για 38 ώρες.
Υποστηριζόμενο από την επιστήμη της υπερβολικής κατανάλωσης οξυγόνου μετά την άσκηση (ή EPOC), το πρόγραμμα, είναι σχεδιασμένο να παρακολουθεί και να διατηρεί την καρδιακή σου συχνότητα, στη ζώνη στόχο που διεγείρει το μεταβολισμό σου και αυξάνει την ενέργεια.

Το STORM θα σε κάνει να ξεχάσεις ότι ήξερες για την Functional προπόνηση μέχρι σήμερα. Μόνο 20 δευτερόλεπτα αρκούν για μεταφερθείς στην ζώνη καύσης λίπους πραγματοποιώντας αερόβιες αλλά και δυναμικές ασκήσεις. Μην υποτιμήσεις τον μικρό χρόνο άσκησης γιατί στο τέλος του προγράμματος θα συνειδητοποιήσεις ότι οι θερμίδες που έκαψες ήταν αρκετές για να σε κάνουν να το παρακολουθήσεις ξανά!

biking-after-burn

Το  BIKING AFTER BURN είναι το ιδανικότερο πρόγραμμα που υπάρχει σήμερα με άσκηση σε ποδήλατο. Λόγω της τεχνολογίας που χρησιμοποιούμε, μπορείς να βλέπεις στην οθόνη, το ακριβές επίπεδο της καρδιακής σου λειτουργίας και να προσαρμόζεις την έντασή της , σύμφωνα με τις υποδείξεις του γυμναστή σου στο επίπεδο που χρειάζεται , για να γυμνάζεσαι πάντα μέσα στην ζώνη καύσεων και να πετύχεις τους στόχους σου. Με αυτό τον τρόπο η καρδιά σου σε μαθαίνει να γυμνάζεσαι σωστά και με ασφάλεια.

red-hot-bike

RED HOT BIKE.
Μαζί με το AFTER BURN EFFECT  πολλαπλασιάσουμε τις καύσεις σου με INFRA RED THERM LIPOLYSIS.

Έτσι ξεπερνάς τις 1000 θερμίδες καύσεων σε ένα μόνο πρόγραμμα και ο οργανισμός συνεχίζει να καίει σαν μηχανή για 2 ημέρες μετά!

Είναι μια εμπειρία που μόνο αν την κάνεις θα καταλάβεις πόσο σπουδαία είναι για το σώμα σου και την διάθεσή σου.

red-hot-after-burn

RED HOT AFTER BURN
Cross Training μαζί με AFTER BURN και με FAR INFRA RED THERM LIPOLYSIS!

Δεν υπάρχει , τίποτα ποιο άμεσα αποτελεσματικό  στην γυμναστική σήμερα.

Απίστευτη ενέργεια στο πρόγραμμα λόγω της αυξημένης κυκλοφορίας του αίματος στο σώμα σου και εντυπωσιακές καύσεις που ξεπερνούν τις 1000 θερμίδες  σε κάθε πρόγραμμα.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ;

Είναι απλό..

Η επένδυση που μπορείς να κάνεις για το εαυτό σου, είναι 74,95 ευρώ.
Περιλαμβάνει μια μηνιαία ELITE 8 συνδρομή αξίας 59,95 & ένα κόστος 15 ευρώ που καταβάλλεται μόνο την πρώτη φορά που ξεκινάς και είναι, για όλη την μηχανοργάνωση που απαιτείται, για να μπορούμε να σου παρέχουμε όλες αυτές τις υπηρεσίες FIT AFTER BURN και την συνδρομή μήνα-μήνα χωρίς άτοκες δόσεις και με δυνατότητα άμεσης διακοπής.

Τα πλεονεκτήματα που σου προσφέρει η ELITE μηνιαία συνδρομή, είναι:

 • Μπορείς να κάνεις τις 8 προπονήσεις που έχει η συνδρομή σου στο FIT AFTER BURN και στο PILATES STUDIO.
 • Έχεις επιπλέον Δωρεάν  απεριόριστη χρήση στο γυμναστήριο και στα  GROUP FITNESS και GROUP PERSONAL προγράμματα  στο MELEKOS HEALTH CLUB.
 • Έτσι με μία συνδρομή  έχεις όλες τις υπηρεσίες και γυμνάζεσαι με απεριόριστες επιλογές.
  FIT AFTER BURN, PILATES STUDIO, GROUP PERSONAL, GROUP FITNESS, GYM FLOOR
 • Πληρώνεις μήνα-μήνα. Σταματάς όποτε θέλεις. Είναι συνδρομή χωρίς δεσμεύσεις για να νιώθεις ελευθερία και να έχεις απόλυτο έλεγχο.
 • Discount Club για να έχεις επιπλέον εκπτώσεις σε άλλες αγορές σε προιόντα ή υπηρεσίες που ήδη κάνεις  και έτσι να κερδίζεις χρήματα
 • 20% έκπτωση σε υπηρεσίες Perfect Slimming, Personal Training , Massage.
 • Online κράτηση θέσεως και το σημείου που θέλεις να γυμνάζεσαι στην αίθουσα (pick a spot) μέσα από το κινητό σου, ή από το web site

Επειδή όμως…

1. Είμαστε σίγουροι 100% ότι το πρόγραμμα αυτό θα το λατρέψεις

2. Θέλουμε να μάθουν όλοι το νέο αποδεδειγμένο και δοκιμασμένο τρόπο σωστής προπόνησης . Επιτέλους πρέπει να ανακαλύψουν ότι η γυμναστική δεν είναι αυτό που νομίζουν αλλά κάτι πολύ περισσότερο. Θέλουμε να σου αποδείξουμε ότι η μέθοδός μας θα σου αλλάξει τη ζωή στις πρώτες 60 ημέρες.

3. Θέλουμε να επιβραβεύσουμε τους πρώτους και πρώτες, που θα κάνουν την σωστή επιλογή να γυμνάζονται με αυτόν τον πρωτοποριακό τρόπο γυμναστικής.

Εάν ξεκινήσεις τώρα θα πληρώσουμε εμείς για εσένα όλο το ποσό της μηνιαίας συνδρομής σου αξίας 59,95 ευρώ.

Θα είναι ΔΩΡΕΑΝ όλος ο πρώτος σου μήνας.

Το μόνο που θα πληρώσεις,  είναι 15 ευρώ για το κόστος ενεργοποίησης μηνιαίας συνδρομής και όλων των online υπηρεσιών.

Όλη η μηνιαία συνδρομή σου αξίας 59,95 είναι Δώρο.

Και σου δίνουμε γραπτή εγγύηση ότι αν δεν ικανοποιηθείς στις πρώτες 30 ημέρες θα σου επιστρέψουμε πίσω τα 15 ευρώ που πλήρωσες.

Με αυτή την προσφορά ΜΟΝΟ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ.

ELITE ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ & ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ONLINE ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

74,95€

ΤΩΡΑ

ELITE ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ & ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ONLINE ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

15€

Ταυτόχρονα θα λάβεις μαζί με την ΔΩΡΕΑΝ μηνιαία ELITE 8 συνδρομή σου..

ΔΩΡΑ ΑΞΙΑΣ 139,90€ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΟΥ

Με την εγγραφή σου θα πάρεις:

Δώρο υπηρεσίες αξίας 139,90 ευρώ!

Δωρεάν το γυμναστήριο με όργανα και ομαδικά για  όσους μήνες θα γυμνάζεσαι με το πρόγραμμα FIT AFTER BURN

Η προσφορά αυτή ισχύει για περιορισμένο αριθμό μελών κάθε μήνα, για να μπορούμε να παρέχουμε σωστά τις υπηρεσίες μας.

Πρόλαβε να εγγραφείς τώρα και  να πάρεις την προσφορά με τα Δώρα.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Ναι είναι έτσι όπως ακριβώς το διαβάζεις.

Είμαστε τόσο σίγουροι ότι θα αλλάξει η φυσική σου κατάσταση απίστευτα, που σου εγγυόμαστε ότι θα σου επιστρέψουμε πίσω ότι πλήρωσες σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθείς.

Προϋπόθεση είναι να κάνεις το πρόγραμμα και να ακολουθήσεις την μέθοδο. 
Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα πετύχεις αν δεν το κάνεις.

Η εγγύηση αυτή περιγράφεται αναλυτικά στο συμφωνητικό με το οποίο σου παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Δεσμευόμαστε  εγγράφως.

Το ξέρουμε ότι σου ακούγετε περίεργο και σπάνιο.

Είμαστε όμως σίγουροι 100% ότι εφόσον ακολουθήσεις το πρόγραμμά μας θα αλλάξουν τα πάντα στη ζωή σου και γι’αυτό σου δίνουμε αυτή την εγγύηση γιατί ξέρουμε ότι θα ενθουσιαστείς με την αλλαγή σου.

Γιατί ξέρουμε ότι δεν θα το μετανιώσεις.
Δεν είναι δίκαιη συμφωνία;

ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ

Όταν γίνεις μέλος μας, με  μία από τις συνδρομές, ELITE
(εκτός από το πακέτο EPITE 20) , που σου δίνουν τη δυνατότητα να συμμετέχεις σε όποιο πρόγραμμα θέλεις στο FIT AFTER BURN  αλλά και στο PILATES STUDIO και GROUP PERSONAL, θα έχεις και επιπλέον εντελώς ΔΩΡΕΑΝ  απεριόριστη χρήση σε όργανα & ομαδικά προγράμματα και Group Personal.

Έτσι κάθε μήνα που ανανεώνεις την ELITE συνδρομή σου, θα έχεις επιπλέον κέρδος 29,95 ευρώ, που είναι το κόστος της μηνιαίας συνδρομής RESULTS που περιλαμβάνει όργανα και ομαδικά προγράμματα και Group Personal.

εγγύηση διατήρησης τιμής

Επιλογή 1

Αν ξεκινήσεις τώρα, θα έχεις κερδίσει ΔΩΡΕΑΝ όλο τον πρώτο μήνα αξίας 59,95 και τα δώρα συνολικής αξίας 139,90 ευρώ και Δωρεάν το γυμναστήριο (απεριόριστα όργανα & ομαδικά προγράμματα) για όσο χρόνο διατηρείς την συνδρομή σου!
Αν  δεν ικανοποιηθείς μπορείς να πάρεις πίσω ότι πλήρωσες.

Σε αυτή την περίπτωση κερδίζεις και δεν έχεις να χάσεις τίποτα απολύτως.

Επιλογή 2

Αν δεν ξεκινήσεις τώρα όμως, και το αναβάλεις για αργότερα, το πιθανότερο είναι  τότε που θα το ξανασκεφτείς να ξεκινήσεις, να μην μπορούμε πλέον να προσφέρουμε τα δώρα αξίας 139,90 ευρώ και δώρο το γυμναστήριο (απεριόριστα όργανα & ομαδικά προγράμματα) για όλο το χρονικό διάστημα που θα είσαι μέλος μας.

Γιατί πολύ απλά θα έχουν καλυφθεί όλες οι διαθέσιμες θέσεις και οι τιμές και οι υπηρεσίες  που περιλαμβάνουν οι  συνδρομές θα επανέλθουν στα κανονικά τους επίπεδα.

Σε αυτή την περίπτωση θα έχεις χάσει τον πρώτο μήνα ΔΩΡΟ και  όλα αυτά τα επιπλέον προνόμια και Δώρα αξίας 139,90!

Είναι απλό.
Στην 1η Επιλογή κερδίζεις και δεν χάνεις τίποτα.
Στην 2η Επιλογή, ξεκινάς με μία εξαιρετική συνδρομή αλλά χάνεις  Δώρα αξίας 139,90 ευρώ και την Δωρεάν χρήση του γυμναστηρίου σε όργανα και ομαδικά προγράμματα, για όσο χρονικό διάστημα θα είσαι μέλος. 

Μην κάνεις μια επιλογή για την οποία αργότερα μπορεί να το μετανιώσεις.

Ξεκίνα τώρα. Με  την Επιλογή 1 που μόνο  κέρδος έχεις και δεν χάνεις τίποτα.

ΞΕΚΙΝΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΩΓΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ 60 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ

* Αν δεν ικανοποιηθείς από το αποτέλεσμα, εγγυούμαστε γραπτώς, ότι θα σου επιστρέψουμε ότι πλήρωσες για το πρόγραμμά σου

fit after burn ασκήσεις
fit-after-burn όργανο

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑNEI H ELITE ΣΥΝΔΡΟΜH

Μπορείς να κάνεις τις προπονήσεις που σου προσφέρει η ELITE συνδρομή σου,  σε όποιο θέλεις από τα παρακάτω προγράμματα.
Σου δίνει απόλυτη ελευθερία και τα περιλαμβάνει όλα!

 • FIT AFTER BURN
 • PILATES STUDIO
 • GROUP PERSONAL CLASSES
 • ΟΡΓΑΝΑ & ΟΜΑΔΙΚΑ
 • ΣΥΝΟΛΟ ΔΩΡΩΝ ΑΞΙΑΣ 139,90€

Πρόλαβε να κλείσεις θέση στα προγράμματα  με τα Δώρα, γιατί κάθε μήνα υπάρχουν λίγες θέσεις για να μπορούμε να εξυπηρετούμε σωστά.

ELITE ΜΗΝΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ & ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ONLINE ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

74,95€

ΕΚΠΤΩΣΗ

80%

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ELITE ΜΗΝΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ & ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ONLINE ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

15

Απλά κάνε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να πάρεις την προσφορά με  όλο τον πρώτο μήνα Δώρο και επιπλέον Δώρα  το Γυμναστήριο με όργανα και ομαδικά προγράμματα απεριόριστα, και υπηρεσίες αξίας 139,90€.

ebook melekos health club

ΟΛΑ ΤΑ SUPER ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΤΕΛΕΙΟ & ΥΓΕΙΕΣ ΣΩΜΑ

Αυτό το ΔΩΡΕΑΝ Ε-BOOK αποκαλύπτει όλα τα μυστικά, για να αποκτήσεις τέλειο σώμα, με απίστευτη φυσική κατάσταση, που θα σου χαρίσει τη ζωή που ονειρεύεσαι, χωρίς στερήσεις, αφιερώνοντάς μόνο το 10% του ελεύθερου χρόνου σου.

Κατέβασε ΔΩΡΕΑΝ το βιβλίο που μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή.

Πριν αρχίσουμε να το χρεώνουμε.

ELITE 8 FREE 1ST MONTH

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

BLACK

FRIDAY

72% ΈΚΠΤΩΣΗ

ΙΣΧΥΕΙ ΕΩΣ 26/11/23

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα

Διεκδίκησε την Black Friday Τώρα!

ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΗ

Ένας σύμβουλος μελών θα επικοινωνήσει μαζί σου την ημέρα και ώρα που εσύ θέλεις για να προγραμματίσει την επίσκεψη σου εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς καμία δέσμευση στο MELEKOS HEALTH CLUB.