fbpx

Pilates Studio

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ να αποκτησεισ ΩΡΑΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΕΣ ΣΩΜΑ

MHC PILATES

Πάρε την εκγύμνασή σου σε άλλο επίπεδο.

Στα MHC PILATES STUDIOS  των  MELEKOS HEALTH CLUB θα βρεις  ακριβώς αυτό που ζητάς για να μάθεις καλύτερα το σώμα σου.

Πολυτελείς και άνετες αίθουσες, εξοπλισμένες με όλα τα όργανα Pilates Reformer, Tower, Cadillac, Barrel, Chair, Spine Corrector,  στο μεγαλύτερο και πιο πλήρες εξοπλισμένο Pilates Studio στην Ελλάδα, μαζί με τους εξιδεικευμένους γυμναστές και γυμνάστριες, είναι εδώ για να σε βοηθήσουν να απογειώσεις άμεσα την σωματική σου κατάσταση και να αποκτήσεις  δυνατό ωραίο και υγειές σώμα και πάνω από όλα να νιώθεις τέλεια.

Μέσα σε μια ήρεμη άνετη ατμόσφαιρα, που σου φτιάχνει τη διάθεση και διεγείρει τις αισθήσεις σου, κάθε μάθημα Pilates  είναι μια ξεχωριστή εμπειρία.

MHC Pilates

Υπάρχουν πολλές παραλλαγές και διαφορετικές εκδοχές της τεχνικής PILATES.

Στα MHC PILATES STUDIOS ακολουθούμε τις πιο σύγχρονες εφαρμογές που συνδυάζουν τα τελευταία και πιο έγκυρα επιστημονικά δεδομένα, σε συνδυασμό με την παραδοσιακή τεχνική PILATES, προσφέροντάς σου την καλύτερη άσκηση PILATES που υπάρχει σήμερα.

Η εξάσκηση σου, στα Pilates όργανα, στο κατάλληλα διαμορφωμένο MHC PILATES STUDIO του Melekos Health Club , ξεκινά με μια συνεδρία, που περιλαμβάνει την εισαγωγή στην μέθοδο, καθώς επίσης και μια αξιολόγηση της σωματικής σου κατάστασης.

Πρόκειται για μια κατάλληλα σχεδιασμένη συνεδρία, ώστε να έρθεις σε επαφή με τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούμε αλλά και με τις βασικές κινήσεις της μεθόδου PILATES.

Κάνε μια δοκιμή χωρίς κόστος και καμία δέσμευση για να δεις από κοντά πως μπορείς να ωφεληθείς με την αυθεντική μέθοδο PILATES.

Εάν πραγματικά ενδιαφέρεσαι κλείσε θέση άμεσα γιατί κάθε μήνα οι διαθέσιμες θέσεις για Δωρεάν Γνωριμία με τη μέθοδό μας εξαντλούνται πολύ γρήγορα.

Για ποιους είναι καταλληλη η μεθοδος Pilates

Η μέθοδος PILATES βελτιώνει το σώμα σου και τις επιδόσεις του, ανεξάρτητα με το τι κάνεις.

Ανεξαρτήτως αν γυμνάζεσαι για ενδυνάμωση η αποκατάσταση, με το MHC PILATES το σώμα σου θα γίνει δυνατότερο, και καλύτερο.

Η μέθοδός PILATES απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να έχουν ένα δυνατό καλoσχηματισμένο, υγειές σώμα και να μεγιστοποιήσουν την απόδοση του οργανισμού τους.

Τι μου προσφέρει η γυμναστική με PILATES;

pilates studio μελέκος γυμναστήριο

ΣΤΑΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ

Με τη μέθοδο ΜHC PILATES το σώμα συντονίζεται καλύτερα και όλοι οι μύες ενεργοποιούνται προσφέροντας κατάλληλη και ισοβαρή υποστήριξη σε όλο το σώμα, περιορίζοντας έτσι την επιβάρυνση που δέχονται συγκεκριμένα μόνο μέρη του σώματος από την καθημερινή σου δραστηριότητα.

ΕΥΛΥΓΙΣΙΑ

Με την βελτίωση της ευλυγισίας που επιτυγχάνεται και χωρίς έντονες πιέσεις στους μύες, βελτιώνεται και η κυκλοφορία του αίματος, το οποίο κυκλοφορεί σε όλο το σώμα πιο ελεύθερα και δεν περιορίζεται σε συγκεκριμένα σημεία όπως γίνεται συνήθως, λόγω της μη ισορροπημένης ενεργοποίησης μυών κατά τη διάρκεια της ημέρας.

ΑΝΤΟΧΗ

Στην αρχή κάποιες ασκήσεις φαίνονται ιδιαίτερα δύσκολες και κουραστικές καθώς όμως συνεχίζεις να δουλεύεις τις κινήσεις στη συχνότητα που απαιτείται θα ανακαλύψεις ότι η δύναμη και η αντοχή σου βελτιώνονται.

Στην πραγματικότητα ανακαλύπτεις καλύτερα την πραγματική σου δύναμη και την αντοχή σου.
Μαζί με την βελτίωση όμως του σώματος θα ανακαλύψεις ότι βελτιώνεται και η διανοητική σου απόδοση, ενώ θα βελτιώνεται ακόμα περισσότερο η αυτοπεποίθησή σου κάθε φορά που θα επιτυγχάνεις να ολοκληρώσεις μια συστοιχία ασκήσεων.

ΔΥΝΑΜΗ

Η μέθοδος ΜHC PILATES, αναγνωρίζεται ως ιδιαίτερα αποτελεσματική στην εκγύμναση των πλάγιων κοιλιακών που είναι πολύ δύσκολο να γυμναστούν με οποιαδήποτε άλλη μέθοδο. Ταυτόχρονα δυναμώνουν το σύνολο των μυών του σώματος και όχι μόνο τα χέρια ή τα πόδια γεγονός που αυξάνει σημαντικά το σύνολο της μυϊκής δύναμης του σώματος.

ΚΑΛΛΙΓΡΑΜΜΟ ΣΩΜΑ

Με ίσια πλάτη, μικρότερη κοιλιά και καλύτερη μυϊκή κατάσταση σε όλο το σώμα, θα φαίνεσαι  πιο όμορφος/η και πιο ψηλός/η. 

Και επειδή η μέθοδος ΜHC PILATES δεν επικεντρώνετε σε ένα μόνο μέρος του σώματος θα διαπιστώσεις σύντομα και άλλες θετικές αλλαγές.

Καθώς το σώμα θα είναι και φαίνεται πιο αδύνατο και πιο σωστά γυμνασμένο, θα διαπιστώσεις ότι όλες οι σωματικές λειτουργίες είναι καλύτερες ακόμα και ο μεταβολισμός σου.

Τι δεν θα σου πουν στα περισσότερα PILATES STUDIO

Το να γυμναστείς σωστά με τη μέθοδο Pilates  και να έχεις αποτελέσματα μπορεί να είναι δύσκολο, εάν δεν έχεις την κατάλληλη γνώση, εμπειρία, μέσα και όργανα.

Εάν έχεις προσπαθήσει να ακολουθήσεις μια τέτοιου είδους εκγύμναση, το πιθανότερο είναι να επικεντρώνεσαι σε επαναλαμβανόμενες ασκήσεις μόνο σε ένα Pilates Reformer και όχι στα υπόλοιπα όργανα Pilates Cadillac, Tower, Chair, Barrel, Spine Corrector, που περιλαμβάνει η ολοκληρωμένη  και αυθεντική Pilates  μέθοδος.

Με το να γυμνάζεσαι μόνο σε ένα όργανο το αποτέλεσμα είναι να επικεντρώνεσαι, σε συγκεκριμένες μυϊκές ομάδες του σώματός σου, που προσαρμόζονται σε μεμονωμένες ασκήσεις και δεν επιτρέπουν στο σώμα σου να αναπτύξει όλες τις δυνατότητες που έχει ακολουθώντας ένα πλήρες ολοκληρωμένο πρόγραμμα με όλες τις ασκήσεις σε όλα τα όργανα PILATES.

Έτσι τα αποτελέσματα σου είναι περιορισμένα και σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτά που πραγματικά μπορείς να έχεις, αν γυμνάζεσαι σωστά με την αυθεντική μέθοδο Pilates σε όλα τα όργανα.

Αυτό που μας διαφοροποιεί στα MHC PILATES STUDIOS  είναι  ότι η μέθοδός μας, χρησιμοποιεί όλο το φάσμα των ασκήσεων σε όλα τα όργανα Pilates (Reformer,Tower, Cadillac, Chair, Barrel, Spine Corrector) προσφέροντάς σου μια ολοκληρωμένη εκγύμναση PILATES.

Το αποτέλεσμα που έχεις όταν γυμναστείς με την μέθοδό μας, είναι οι μύες σου να αποκτούν περισσότερη δύναμη ευλυγισία και απόδοση, γιατί πολύ απλά γυμνάζονται πολύπλευρα, με όλες τις εκδοχές ασκήσεων, σε όλα τα όργανα Pilates και δεν σε περιορίζουν σε συγκεκριμένες ασκήσεις ενός μόνο οργάνου.

Η μέθοδός μας σε γυμνάζει ολοκληρωμένα  με όλο το ασκησιολόγιο, που σου δίνει απίστευτη διαφορά στο σώμα σου.

Η διαφορά του να γυμνάζεσαι σε ένα μόνο όργανο, σε σχέση με  το να γυμνάζεσαι σε 5 διαφορετικά Pilates όργανα, με όλες τις ασκήσεις που απαιτούνται για να αποδώσει τα μέγιστα το σώμα σου, είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ.

Πριν αποφασίσεις λοιπόν σε πιο PILATES STUDIO  να γυμναστείς, πρώτα μάθε αν θα γυμνάζεσαι..
με την σωστή μέθοδο σε όλα τα όργανα Pilates 
(Reformer,Tower, Cadillac, Chair, Barrel, Spine Corrector)
ή μόνο σε ένα όργανο Pilates Reformer ;

Γιατί να γυμναστώ στα
MHC PILATES STUDIOS;

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ;

Η συνδρομή που προτείνουμε για να ξεκινήσεις  είναι η ELITE 8 που σου προσφέρει 8 συνεδρίες στο MHC PILATES STUDIO.
Αν επιθυμείς περισσότερες ή λιγότερες συνεδρίες υπάρχουν και άλλα προγράμματα που θα καλύψουν όλες τις ανάγκες σου.

Όμως είμαστε σίγουροι ότι, το πρόγραμμα ELITE 8  θα  σε καλύψει 100%  για να ξεκινήσεις. Βέβαια  μπορείς  όποτε θέλεις να αλλάξεις πρόγραμμα.

Η συνδρομή ELITE 8 έχει μηνιαίο κόστος 69,95.
Και μόνο την πρώτη φορά που ξεκινάς καταβάλεις 15 ευρώ και αφορά, το κόστος  μηχανοργάνωσης που απαιτείται, για να μπορούμε να σου παρέχουμε, όλες  τις  υπηρεσίες στο PILATES STUDIO και την συνδρομή μήνα-μήνα χωρίς άτοκες δόσεις και με δυνατότητα άμεσης διακοπής.

Επειδή όμως

Εάν ξεκινήσεις τώρα θα πληρώσουμε εμείς για εσένα όλο το ποσό της μηνιαίας συνδρομής σου αξίας 69,95€.

Γιατί οι υπηρεσίες μας έχουν κόστος για εμάς, που θα το πληρώσουμε εμείς για εσένα.

Θα είναι ΔΩΡΕΑΝ όλος ο πρώτος σου μήνας.

Το μόνο που θα πληρώσεις εσύ,  είναι 15 ευρώ για το κόστος ενεργοποίησης μηνιαίας συνδρομής και όλων των online υπηρεσιών.

Όλη η μηνιαία συνδρομή σου αξίας 59,95 είναι Δώρο.

Και σου δίνουμε γραπτή εγγύηση ότι αν δεν ικανοποιηθείς στις πρώτες 30 ημέρες θα σου επιστρέψουμε πίσω τα 15 ευρώ που πλήρωσες.

Με αυτή την προσφορά ΜΟΝΟ  ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ.

ELITE ΜΗΝΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ & ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ONLINE ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

74,95€

ΤΩΡΑ

ELITE ΜΗΝΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ & ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ONLINE ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

15€

Ταυτόχρονα θα λάβεις μαζί με την ΔΩΡΕΑΝ μηνιαία ELITE 8 συνδρομή σου..

ΔΩΡΑ ΑΞΙΑΣ 139,90€ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΟΥ

Με την εγγραφή σου θα πάρεις:

Δώρο υπηρεσίες αξίας 120 ευρώ!

Δωρεάν το γυμναστήριο με όργανα και ομαδικά για  όσους μήνες θα γυμνάζεσαι με  προγράμματα MHC PILATES STUDIO

Η προσφορά αυτή ισχύει για περιορισμένο αριθμό μελών κάθε μήνα, για να μπορούμε να παρέχουμε σωστά τις υπηρεσίες μας.

Πρόλαβε να εγγραφείς τώρα και  να πάρεις την προσφορά με τα Δώρα.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Ναι είναι έτσι όπως ακριβώς το διαβάζεις.

Είμαστε τόσο σίγουροι ότι θα ενθουσιαστείς από το αποτέλεσμα, που σου εγγυόμαστε ότι θα σου επιστρέψουμε πίσω ότι πλήρωσες σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθείς.

Προϋπόθεση είναι να κάνεις το πρόγραμμα και να ακολουθήσεις την μέθοδο μας.
Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα πετύχεις αν δεν το κάνεις και αν δεν έρχεσαι στις συνεδρίες σου.

Η εγγύηση αυτή περιγράφεται αναλυτικά στο συμφωνητικό με το οποίο σου παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.
Δεσμευόμαστε  εγγράφως.

Το ξέρουμε ότι σου ακούγετε περίεργο και σπάνιο.

Είμαστε όμως σίγουροι 100% ότι εφόσον ακολουθήσεις το πρόγραμμά μας θα αλλάξουν τα πάντα στη ζωή σου και γι’ αυτό σου δίνουμε αυτή την εγγύηση, επειδή ξέρουμε, ότι θα ενθουσιαστείς με την αλλαγή σου.

Εσύ μόνο κερδίζεις.
Δεν είναι δίκαιη συμφωνία;

ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ

Όταν γίνεις μέλος μας, με  μία από τις συνδρομές, ELITE
(εκτός από το πακέτο ELITE 20) , που σου δίνουν τη δυνατότητα να συμμετέχεις σε όποιο πρόγραμμα θέλεις στο PILATES STUDIO  αλλά και στο FIT AFTER BURN και GROUP PERSONAL, θα έχεις και επιπλέον εντελώς ΔΩΡΕΑΝ  απεριόριστη χρήση σε όργανα & ομαδικά προγράμματα.

Έτσι κάθε μήνα που ανανεώνεις τη συνδρομή σου, θα έχεις επιπλέον κέρδος 60 ευρώ, που είναι το κόστος της μηνιαίας συνδρομής RESULTS που περιλαμβάνει όργανα και ομαδικά προγράμματα.

εγγύηση διατήρησης τιμής

Επιλογή 1

Αν ξεκινήσεις τώρα, θα έχεις κερδίσει ΔΩΡΕΑΝ όλο τον πρώτο μήνα αξίας 69,95 και τα δώρα συνολικής αξίας 139,90 ευρώ και Δωρεάν το γυμναστήριο (απεριόριστα όργανα & ομαδικά προγράμματα & Group Personal) για όσο χρόνο διατηρείς την συνδρομή σου!

Αν  δεν ικανοποιηθείς μπορείς να πάρεις πίσω ότι πλήρωσες.

Σε αυτή την περίπτωση κερδίζεις και δεν έχεις να χάσεις τίποτα απολύτως.

Επιλογή 2

Αν δεν ξεκινήσεις τώρα όμως, και το αναβάλεις για αργότερα, το πιθανότερο είναι  τότε που θα το ξανασκεφτείς να ξεκινήσεις, να μην μπορούμε πλέον να προσφέρουμε τα δώρα αξίας 139,90 ευρώ και δώρο το γυμναστήριο (απεριόριστα όργανα & ομαδικά προγράμματα & Group Personal) για όλο το χρονικό διάστημα που θα είσαι μέλος μας.

Γιατί πολύ απλά θα έχουν καλυφθεί όλες οι διαθέσιμες θέσεις και οι τιμές και οι υπηρεσίες  που περιλαμβάνουν οι  συνδρομές θα επανέλθουν στα κανονικά τους επίπεδα.

Σε αυτή την περίπτωση θα έχεις χάσει τον πρώτο μήνα ΔΩΡΟ και  όλα αυτά τα επιπλέον προνόμια και Δώρα αξίας 139,90€

Είναι απλό.
Στην 1η Επιλογή κερδίζεις και δεν χάνεις τίποτα.
Στην 2η Επιλογή, ξεκινάς με μία εξαιρετική συνδρομή αλλά χάνεις  Δώρα αξίας 139,90 ευρώ και την Δωρεάν χρήση του γυμναστηρίου σε όργανα και ομαδικά προγράμματα, για όσο χρονικό διάστημα θα είσαι μέλος. 

Μην κάνεις μια επιλογή για την οποία αργότερα μπορεί να το μετανιώσεις.

Ξεκίνα τώρα. Με την Επιλογή 1 που μόνο  κέρδος έχεις και δεν χάνεις τίποτα.

ΞΕΚΙΝΑ ΤΩΡΑ ΜΕ MHC PILATES STUDIO
+ ΟΛΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΣΟΥ ΑΞΙΑΣ 120

* Αν δεν ικανοποιηθείς από το αποτέλεσμα, εγγυούμαστε γραπτώς, ότι θα σου επιστρέψουμε ότι πλήρωσες για το πρόγραμμά σου

τι περιλαμβάνει το pilates

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑNEI H ELITE 8 ΣΥΝΔΡΟΜH ΣΟΥ

Μπορείς να κάνεις τις 8 συνεδρίες που σου προσφέρει, σε όποιο θέλεις από τα παρακάτω προγράμματα. Σου δίνει απόλυτη ελευθερία και τα περιλαμβάνει όλα! Ταυτόχρονα σου δίνει Δώρο όλο το μήνα απεριόριστη χρήση στο γυμναστήριο και στα ομαδικά προγράμματα.

  • FIT AFTER BURN
  • PILATES STUDIO
  • GROUP PERSONAL CLASSES
  • ΔΩΡΟ ΟΡΓΑΝΑ & ΟΜΑΔΙΚΑ
  • ΣΥΝΟΛΟ ΔΩΡΩΝ ΑΞΙΑΣ 120€

Πρόλαβε να κλείσεις θέση στα προγράμματα με τα Δώρα, γιατί κάθε μήνα υπάρχουν λίγες θέσεις για να μπορούμε να εξυπηρετούμε σωστά.

  • ELITE8 ΜΗΝΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ 69,95€
  • ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 15€

84,95€

ΕΚΠΤΩΣΗ

80%

ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ

15€

Απλά κάνε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να πάρεις την προσφορά με όλο τον πρώτο μήνα Δώρο και επιπλέον Δώρα το Γυμναστήριο με όργανα και ομαδικά προγράμματα & Group Personal απεριόριστα, και υπηρεσίες αξίας 120€.

the pilates code melekos ebook

ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΕΙΣ ΜΕ PILATES ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ

Αυτό το ΔΩΡΕΑΝ Ε-BOOK είναι ένας πλήρης οδηγός που περιλαμβάνει όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για να γυμναστείς σωστά με την μέθοδο Pilates και να έχεις μοναδικά αποτελέσματα που θα βελτιώσουν το σώμα σου και την ζωή σου.

Απόκτησε τώρα την βίβλο του Pilates αξίας 38€, όχι με 28€ ούτε με 18€ αλλά εντελώς Δωρεάν! Πρόλαβε το πριν αρχίσουμε να το χρεώνουμε.

ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΗ

Ένας σύμβουλος μελών θα επικοινωνήσει μαζί σου την ημέρα και ώρα που εσύ θέλεις για να προγραμματίσει την επίσκεψη σου εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς καμία δέσμευση στο MELEKOS HEALTH CLUB.

ELITE 8 FREE 1ST MONTH

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

BLACK

FRIDAY

72% ΈΚΠΤΩΣΗ

ΙΣΧΥΕΙ ΕΩΣ 26/11/23

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα

Διεκδίκησε την Black Friday Τώρα!