fbpx

Θεοφάνης Μαλλάς

Αρχική » Αδυνάτισμα Perfect Slimming » Θεοφάνης Μαλλάς
ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΜΑΛΛΑΣ

Για πολλά χρόνια η ζωή μου καθοριζόταν από συνήθειες που έφτασαν το βάρος μου, πέρα από τα όρια, παχυσαρκίας. Παρ όλα αυτά ενώ ανέβαινα στη ζυγαριά και με ενοχλούσε αυτό που έβλεπα, συνέχιζα να ζω με τον ίδιο τρόπο αυξάνοντας κι άλλο το βάρος μου. Δεν μπορούσα εκείνη την περίοδο να καταλάβω ,πόσο κακό έκανα στον εαυτό μου. Κάποια στιγμή ανησυχώντας για το επαγγελματικό μου μέλλον ενημερώθηκα για μία προκήρυξη στους ειδικούς φρουρούς στην αστυνομία.

Το θέμα όμως ήταν ότι για να μπορέσω να δηλώσω συμμετοχή δεν επιτρεπόταν να είμαι παχύσαρκος. Αυτό ήταν. Την επόμενη μέρα πήγα στο MELEKOS HEALTH CLUB για να ρωτήσω αν μπορώ να αδυνατίσω κι εγώ με την νέα μέθοδο Perfect Slimming, για την οποία είχα ακούσει από φίλους και να συναντήσω τον υπεύθυνο για να ενημερωθώ.

Τον ενημέρωσα ότι έπρεπε να αδυνατίσω οπωσδήποτε για να μπορέσω να καταταγώ στους ειδικούς φρουρούς.

Την επόμενη ημέρα άρχισα αμέσως να εφαρμόζω την μέθοδο και να χάνω βάρος. Πολύ σύντομα κατάλαβα ότι τελικά δεν ήταν και τόσο δύσκολο. Οι φίλοι μου, μου έλεγαν για τις αλλαγές που έβλεπαν πάνω μου αλλά εγώ ήμουν τόσο απορροφημένος από τον στόχο μου που δεν το παρατηρούσα.

Παρ όλα αυτά αντιμετώπισα ένα πρόβλημα. Ενώ έχανα βάρος και κάθε μέρα ένοιωθα καλύτερος και ποιο δυνατός, θα έπρεπε να χάσω ακόμη 10 κιλά σε 1,5 μήνα περίπου για να μπορέσω να συμμετέχω στους ειδικούς φρουρούς της αστυνομίας και να επιλεχθώ. Κάτι το οποίο είναι πρακτικά αδύνατο.

Ο υπεύθυνος που με καθοδηγούσε μου είπε ότι δεν θα πρέπει να πιέσω καθόλου τον εαυτό μου και να αφήσω την φύση να κάνει την δουλειά της. Και στο τέλος ακόμα κι αν δεν τα καταφέρω να μπω στους ειδικούς φρουρούς, τουλάχιστον θα έχω κερδίσει το νέο μου σώμα.

Ακόμα σήμερα θυμάμαι την απάντηση που του έδωσα…. Δεν με ενδιαφέρει τώρα ποια!! Ένοιωθα τόσο καλά με τον εαυτό μου και με το σώμα μου που ήξερα ότι κάποια στιγμή θα κάνω κάτι πολύ σπουδαίο. Ήταν μια συγκλονιστική στιγμή! Κατάλαβα ότι ενώ κυνηγούσα μια θέση στους ειδικούς φρουρούς, στην πορεία ανακάλυψα τον εαυτό μου!!

Τελικά τα αποτελέσματα βγήκαν. Δεν με πήραν στους ειδικούς φρουρούς . Συνέχισα όμως το πρόγραμμα μου και έχασα 32 κιλά σε 4,5 μήνες!!!! Το ποσοστό του λίπους μου κατέβηκε στο 14 % και είχα πλέον νέα ζωή. Μπόρεσα να δω τα πράγματα διαφορετικά και να πάρω την απόφαση να ζήσω όπως ακριβώς εγώ ήθελα και να μην συμβιβάζομαι! Το καλύτερο από όλα?

Τώρα ζω στο Μαϊάμι της Florida έχω μια καταπληκτική δουλειά και ζω την κάθε μου στιγμή γεμάτη ενέργεια, και ενθουσιασμό. Και ευγνωμονώ που μου δόθηκε η ευκαιρία να εφαρμόσω κι εγώ το πρόγραμμα και να πω την ιστορία μου, για να βοηθήσω κι άλλους συνανθρώπους μου, να ξεπεράσουν τους φόβους και τις ανησυχίες τους και να πάρουν την απόφαση να πάρουν την ζωή τους στα χέρια τους!

Θεοφάνης Μαλλάς Ιδιωτικός υπάλληλος

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

BLACK

FRIDAY

72% ΈΚΠΤΩΣΗ

ΙΣΧΥΕΙ ΕΩΣ 26/11/23

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα

Διεκδίκησε την Black Friday Τώρα!

ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΗ

Ένας σύμβουλος μελών θα επικοινωνήσει μαζί σου την ημέρα και ώρα που εσύ θέλεις για να προγραμματίσει την επίσκεψη σου εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς καμία δέσμευση στο MELEKOS HEALTH CLUB.