fbpx

Πως να γυμναστείς χωρίς κόστος σε γυμναστήριο συνδρομής 700€ !

Πως να γυμναστείς χωρίς καθόλου κόστος

Προσοχή διαβάζοντας αυτό το άρθρο θα νιώσεις συναισθήματα, ενθουσιασμού, ικανοποίησης, ευεξίας, και (μετάνοιας αν έχεις ήδη κάνει άλλη επιλογή)

Πριν σου αποδείξουμε πως να γυμναστείς χωρίς καθόλου κόστος, σε γυμναστήριο που η ετήσια συνδρομή του αξίζει περισσότερα από 700 ευρώ το χρόνο, θα κάνουμε μια σύντομη αναφορά στην αξία της γυμναστικής και στις διαθέσιμες επιλογές που έχει κάποιος για να γυμναστεί.

Η αξία της γυμναστικής

Είναι γεγονός ότι όλοι μας πλέον αναγνωρίζουμε την αξία της γυμναστικής. Ακόμη και αυτοί που δεν γυμνάζονται, ξέρουν ότι η γυμναστική είναι μια δραστηριότητα που κάνει καλό στην υγεία, αλλά και στην ψυχική ισορροπία.

Εάν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία των ανθρώπων που  αναγνωρίζουν την αξία της άσκησης, σίγουρα θα έχεις σκεφθεί, να βρεις  ένα τρόπο να γυμναστείς τώρα ή προσεχώς όταν νιώσεις έτοιμος ή έτοιμη.

Οι επιλογές που έχεις είναι πολλές. Γυμναστική στο σπίτι, στην ύπαιθρο, σε ομάδα, σε σύλλογο πολεμικών τεχνών, και πολλές άλλες δραστηριότητες…. ή σε γυμναστήριο;

Εάν αποφασίσεις να γυμνάζεσαι σε ένα γυμναστήριο, είναι μια πολύ καλή επιλογή, γιατί εκεί θα μπορείς να έχεις στη διάθεσή σου χώρους, κατάλληλα διαμορφωμένους για να γυμναστείς, με επαγγελματικά όργανα γυμναστικής και φυσικά καθοδήγηση και πρόγραμμα από επαγγελματίες γυμναστές και γυμνάστριες.

Σίγουρα μια πολύ χαμηλή τιμή συνδρομής, είναι πολύ δελεαστική, γιατί σε τελική ανάλυση πάνω κάτω όλα τα γυμναστήρια προσφέρουν σχεδόν τις ίδιες παροχές, με μικρές διαφορές μεταξύ τους,  οπότε αν βρεις ένα γυμναστήριο, που να σου παρέχει τη δυνατότητα να γυμνάζεσαι, με το είδος της γυμναστικής που θέλεις και με πολύ χαμηλό κόστος, ίσως να είναι ιδανική επιλογή για εσένα.

Και ακόμη περισσότερο αν είναι κοντά στο σπίτι σου!

Είναι όμως έτσι σε όλα τα γυμναστήρια; Και με τι κόστος τελικά για εσένα;

Οι περισσότερες επιχειρήσεις γυμναστηρίων γνωρίζουν αυτή την επιθυμία σου για να γυμναστείς  και στριμώχνονται απέναντί σου, φωνάζοντας πόσο φθηνά είναι για να αγοράσεις μια προσφορά τους.

Έτσι σου προσφέρουν μια πολύ χαμηλή τιμή, που σου παρέχει τις υπηρεσίες τους.

Συνήθως είναι προσφορές που παρέχουν υπηρεσίες για ένα χρόνο.

Το κόστος αυτών των συνδρομών διαμόρφωσε ένα νέο είδος γυμναστηρίων που στην παγκόσμια πλέον οικονομία, ονομάζονται Low Cost Gyms.

Η μέση τιμή των προσφορών που κάνουν τα Low Cost γυμναστήρια στην Ελλάδα,  είναι στα 80 ευρώ για να σου παρέχουν ένα χρόνο υπηρεσίες γυμναστικής. ( Υπάρχουν όμως και περιστασιακές προσφορές με κόστος λιγότερο από 50 ευρώ για ένα χρόνο.)

Όμως ακόμη και σε αυτή την περίπτωση πληρώνεις ένα ποσό που δεν ξέρεις τελικά αν η αξία των υπηρεσιών που θα λάβεις ή που λαμβάνεις ήδη, αξίζει τόσο.

Δεν χρειάζεται πολύ σκέψη. Είναι αυτονόητο. Πως θα πληρώσει ένα γυμναστήριο τις δεκάδες χιλιάδες ευρώ υποχρεώσεων που έχει, για να σου παρέχει τις υπηρεσίες που θέλεις, για ένα ολόκληρο χρόνο, με 40 ή 60 ή 80 ευρώ που πλήρωσες για τη συνδρομή σου;

Έτσι ενώ αγόρασες μια συνδρομή  σε ένα Low cost Γυμναστήριο, με χαρά γιατί πραγματικά έχει χαμηλό κόστος, τελικά νιώθεις ότι δεν γυμνάζεσαι όπως θα ήθελες!

Από τη μια τα μηχανήματα που δεν λειτουργούν σωστά γιατί συνήθως είναι παλιάς τεχνολογίας και η συντήρησή τους είναι ελλιπής.

Το πρόγραμμα γυμναστικής σου γίνεται μία φορά και μετά δύσκολα ανανεώνεται γιατί πρέπει να γίνει γρήγορα και δεν είναι εύκολο να ασχοληθούν μαζί σου οι γυμναστές. (Πόσο χρόνο χρειάζεται ένας γυμναστής για να ετοιμάσει χιλιάδες προγράμματα κάθε 6 εβδομάδες;)

Από την άλλη οι χώροι ίσως να μην έχουν την καθαριότητα που θα ήθελες, άλλες φορές στριμώχνεσαι χωρίς να μπορείς να γυμναστείς από την πολυκοσμία και πολλά άλλα, που δεν σε ικανοποιούν, που αν πηγαίνεις ήδη σε Low Cost γυμναστήριο, τα ξέρεις καλύτερα από πρώτο χέρι.

Παρόλα αυτά λόγω του ότι το κόστος της συνδρομής-προσφοράς είναι πολύ χαμηλό, ίσως να συμβιβάζεσαι και λόγω του ότι είναι και κοντά στο σπίτι σου, συνεχίζεις να πηγαίνεις στο Low Cost γυμναστήριο.

Φυσικά υπάρχει και η περίπτωση να απογοητευθείς και μετά 4-5 φορές που έχεις πάει στο γυμναστήριο, να σταματήσεις. Ή να συνεχίσεις να γυμνάζεσαι με άλλο τρόπο.

Στο Melekos Health Club έχουμε ακριβώς την αντίθετη άποψη

Στο MELEKOS HEALTH CLUB, γνωρίζουμε πολύ καλά την ανάγκη σου να αγοράσεις συνδρομή με χαμηλό κόστος.  Ξέρουμε όμως ότι θέλεις να έχεις και ποιοτικές υπηρεσίες.

Γι’ αυτό ακριβώς δεν θέλουμε να μειώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών για να μπορέσουμε να σου τις παρέχουμε, με χαμηλό κόστος.

Από την στιγμή  που δημιούργησα το πρώτο MELEKOS HEALTH CLUB το 1994 είχα ένα στόχο:

Τα γυμναστήρια MELEKOS  να προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες γυμναστικής που υπάρχουν, (καλύτερες πέρα από κάθε προσδοκία) χωρίς εκπτώσεις στις επιθυμίες των μελών των γυμναστηρίων και στο όραμά μου και να τις προσφέρω σε όλους, με κόστος που να μπορούν εύκολα και χωρίς καμία δυσκολία να τις αγοράσουν.

Σήμερα μετά από 25 συνεχόμενα χρόνια ακατάπαυστης έρευνας, μελέτης σκληρής εργασίας και επενδύσεων το MELEKOS HEALTH CLUB μπορεί πλέον να παρέχει αυτές τις υπηρεσίες ποιότητας στα μέλη του, αξίας περισσότερων από 700 ευρώ το χρόνο με μηδενικό κόστος.

Πως γίνετε το μηδενικό κόστος γυμναστηρίου;

Τα γυμναστήρια MELEKOS παρέχουν στα μέλη τους υπηρεσίες ποιότητας με 4 διαφορετικές συνδρομές, που  περιλαμβάνουν συγκεκριμένες υπηρεσίες ανάλογα με τις ανάγκες και τους στόχους τους.

Τα μέλη των γυμναστηρίων MELEKOS HEALTH CLUB, ταυτόχρονα απολαμβάνουν εκπτώσεις έως και 50% σε αγορές που ήδη κάνουν σε άλλα προιόντα ή υπηρεσίες.

Π.χ Αθλητικά είδη, ασφάλειες οχημάτων, διαγνωστικές εξετάσεις, εστιατόρια, κομμωτήριο, ένδυση και πολλές άλλες υπηρεσίες και προιόντα που αγοράζουμε καθημερινά όλοι μας.

Έτσι το ποσό που κερδίζουν είναι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ από το ποσό της συνδρομής που πληρώνουν στο MELEKOS!

Δηλαδή το ποσό που πληρώνουν με τη συνδρομή τους, το κερδίζουν όλο και σε κάποιες περιπτώσεις ανάλογα με τις αγορές που κάνουν, κερδίζουν περισσότερα από όσα πλήρωσαν στη συνδρομή τους στο MELEKOS!

Είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα, που γυμναστήριο έχει καταφέρει να προσφέρει υπηρεσίες ποιότητας (και θα δούμε παρακάτω τι σημαίνει αυτό) όχι μόνο χωρίς κόστος για τα μέλη του, αλλά να κερδίζουν και χρήματα!

Προσοχή. Όταν λέμε αγορές σε άλλα προιόντα ή υπηρεσίες δεν εννοούμε, να πας να αγοράσεις με το ζόρι κάτι που δεν το χρειάζεσαι, για να σου πούμε μετά ότι κερδίζεις.
Εννοούμε αγορές που ήδη κάνεις!

Π.Χ. Υπάρχει περίπτωση να γυμνάζεσαι 1 χρόνο ολόκληρο και να μην αγοράσεις ποτέ αθλητικά είδη;  Και αν έχεις οικογένεια να μην αγοράσεις για την οικογένειά σου;
Προφανώς θα αγοράσεις. Ε λοιπόν, εάν είσαι μέλος του MELEKOS  θα αγοράσεις όποια αθλητικά είδη θέλεις με έκπτωση 15%.

Ή υπάρχει περίπτωση, να έχεις όχημα και να μην είναι ασφαλισμένο;  Όταν είσαι μέλος στο MELEKOS το κόστος σου στα ασφάλιστρά σου είναι έως και 30% ποιο φθηνό.
Και μάλιστα στις περισσότερες περιπτώσεις χωρίς να αλλάξεις την εταιρεία στην οποία έχεις ασφαλίσει το όχημά σου.

Υπάρχει περίπτωση να μην αγοράσεις ρούχα ή παπούτσια; Σαφώς όχι. Όταν είσαι μέλος στο γυμναστήριο MELEKOS έχεις έκπτωση 20% σε επώνυμα είδη ένδυσης.

Στην έξοδό σου πηγαίνεις  σε εστιατόριο; Προφανώς πηγαίνεις και σε κομμωτήριο και ο κατάλογος ειδικών τιμών προκειμένου να έχεις κέρδος με κάθε σου αγορά, δεν σταματάει.

Γιατί αν είσαι μέλος στα γυμναστήρια MELEKOS έχεις ακριβώς αυτό το όφελος.

Επιλεγμένες εταιρείες με επώνυμα προιόντα και υπηρεσίες προσφέρουν στα μέλη των γυμναστηρίων  MELEKOS σημαντικές εκπτώσεις έως και 50%.

Πως να γίνεις μέλος στο γυμναστήριο MELEKOS

κάρτα μέλους melekos γυμναστήριοΓια να γίνεις μέλος στα γυμναστήρια MELEKOS μπορείς να επιλέξεις μια από τις συνδρομές τους.

Οι συνδρομές αυτές παρέχονται σε μηνιαία βάση ή σε ετήσια. Έτσι κάποιος που δεν ξέρει αν θα μπορεί να γυμνάζεται συνεχώς για  ένα χρόνο και δεν θέλει να αγοράσει ετήσια συνδρομή προκειμένου να έχει χαμηλότερο κόστος, τότε μπορεί να επιλέξει μηνιαία συνδρομή η οποία έχει και αυτή πολύ χαμηλό κόστος!

Δηλαδή η συνδρομή πληρώνεται μήνα – μήνα και ανάλογα με το είδος των υπηρεσιών που θα επιλέξεις, κυμαίνεται από 14,95 έως 29,95 ευρώ ανά μήνα.

Όποτε θέλεις κάνεις διακοπή της συνδρομής σου. Για την περίοδο που η συνδρομή σου είναι ενεργή μπορείς να κάνεις τις αγορές σου με ειδικές MELEKOS DISCOUND CLUB εκπτώσεις και κερδίζεις όλο το ποσό που πλήρωσες!

Είναι τόσο απλό. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να χρησιμοποιείς την ηλεκτρονική κάρτα μέλους στις αγορές σου, στις εταιρείες που συνεργάζονται με το MELEKOS DISCOUND CLUB.

Πως όμως γίνεται να γυμναστείς χωρίς καθόλου κόστος σε αυτό το γυμναστήριο

Στον παρακάτω πίνακα θα δούμε τι πληρώνεις σέ ένα χρόνο σε αγορές που ήδη κάνεις και τι ποσό κερδίζεις, αν είσαι μέλος στο MELEKOS, αν δεν έχεις οικογενειακά έξοδα αλλά μόνο ατομικά.

Έχει υπολογιστεί ο μέσος όρος του κόστους που πληρώνεις για τις αγορές σου σε υπηρεσίες ή προιόντα για ένα χρόνο.

πίνακας κέρδους γυμναστηρίου

Σε αυτή την περίπτωση από τις αγορές που κάνεις ήδη το κέρδος που έχεις αν είσαι μέλος στο MELEKOS είναι 218,5 ευρώ.

Η Ετήσια συνδρομή Standard με απεριόριστη χρήση στα όργανα είναι 148 ευρώ.
Έτσι έχεις κέρδος 70,5 ευρώ. (218,5 που κερδίζεις-148 το κόστος της συνδρομής)

Και φυσικά το γυμναστήριο για εσένα έχει γίνει δωρεάν! Γιατί το κόστος της συνδρομής που πλήρωσες το κέρδισες όλο από τις εκπτώσεις που πήρες από τις αγορές που κάνεις.

Αν επιλέξεις συνδρομή που να περιλαμβάνει και ομαδικά προγράμματα τότε το ετήσιο κόστος είναι στα 168 ευρώ. Σε αυτή την περίπτωση το κέρδος που έχεις είναι 50,5 ευρώ.
(218,5 που έχεις κερδίσει – 168 το κόστος της συνδρομής).
Και σε αυτή την περίπτωση το υπερσύγχρονο πολυτελές γυμναστήριό σου έχει γίνει πάλι δωρεάν.

Δηλαδή με απλά λόγια ακόμη και στην χειρότερη περίπτωση να κάνεις μόνο τις αγορές που καλύπτουν τις βασικές σου, ανάγκες τότε με τις 2 παραπάνω συνδρομές το πολυτελές γυμναστήριο με τις ποιοτικές υπηρεσίες που θέλεις, θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για εσένα από το κέρδος που έχεις στο MELEKOS DISCOUNT CLUB.

Αν στα παραπάνω προσθέσουμε και άλλες αγορές που μπορεί να κάνεις, γιατί στο MELEKOS DISCOUNT CLUB προστίθενται συνεχώς επώνυμες εταιρείες, που σου προσφέρουν προνομιακές τιμές, τότε το κέρδος σου εκτοξεύεται και μπορεί να  ξεπεράσει το ποσό των 480 ευρώ.

Σε αυτή την περίπτωση ακόμη και αν επιλέξεις, μια Results ετήσια συνδρομή γυμναστηρίου, με απεριόριστη χρήση σε Group Personal, ομαδικά προγράμματα και όργανα που έχει κόστος 278 ευρώ,  πάλι θα έχεις κέρδος και θα είναι δωρεάν η συνδρομή σου σε γυμναστήριο με ποιοτικές υπηρεσίες.

Αν τώρα εξηγήσουμε την περίπτωση στην οποία κάνεις αγορές και για την οικογένειά σου, τότε θα δούμε ότι το κέρδος που έχεις είναι ακόμη μεγαλύτερο!

Στον παρακάτω πίνακα θα δούμε τι πληρώνεις σέ ένα χρόνο, σε αγορές που ήδη κάνεις αν έχεις οικογενειακά έξοδα, και τι ποσό κερδίζεις αν είσαι μέλος  στο MELEKOS.

Έχει υπολογιστεί ο μέσος όρος του κόστους που πληρώνεις για τις αγορές σου σε υπηρεσίες ή προιόντα για ένα χρόνο αν έχεις οικογένεια με παιδιά που πάνε στο σχολείο.

πίνακας κέρδους γυμναστηρίου melekos

Αν έχεις οικογένεια και είσαι μέλος στο MELEKOS HEALTH CLUB τότε το κέρδος που έχεις από τις αγορές που ήδη κάνεις είναι 499 ευρώ και ανάλογα με το μέγεθος των αναγκών σου το κέρδος σου αυτό μπορεί να γίνει ακόμη μεγαλύτερο.

Εάν έχεις επιλέξει μία συνδρομή STANDARD με απεριόριστη χρήση στα όργανα, γιατί δεν σε ενδιαφέρουν τα άλλα είδη άσκησης, το ετήσιο κόστος της είναι στα 148.
Το κέρδος που έχεις είναι 351 ευρώ.
(499 ποσό που κερδίζεις –148 το κόστος της συνδρομής σου)

Δηλαδή κερδίζεις χρήματα και έχεις χωρίς κόστος στη διάθεσή σου, ένα υπερσύγχρονο καθαρό άνετο γυμναστήριο να σου παρέχει τις υπηρεσίες που θέλεις.

Ακόμη και αν επιλέξεις τη συνδρομή LIFESTYLE που περιλαμβάνει όργανα και ομαδικά με ετήσιο κόστος 168 ευρώ ή RESULTS που περιλαμβάνει απεριόριστα Group Personal ομαδικά προγράμματα, και όργανα με ετήσιο κόστος στα 278 ευρώ πάλι έχεις κέρδος και το γυμναστήριο για εσένα είναι Δωρεάν!

Αν όμως δεν περιορίζεσαι στα βασικά έξοδα και κάνεις και άλλες αγορές, τότε το κέρδος σου μπορεί πραγματικά να ξεπεράσει κατά πολύ τα 700 ευρώ σε ένα χρόνο.
Με αυτό το κέρδος μπορείς να έχεις εντελώς δωρεάν την καλύτερη συνδρομή γυμναστηρίων που υπάρχει σήμερα!

Η ELITE 8 στο MELEKOS HEALTH CLUB σου δίνει απεριόριστη πρόσβαση στα ομαδικά προγράμματα και στα όργανα και 8 επισκέψεις στο Pilates Studio, για semi personal με 4 άτομα συνολικά, και στο Fit After Burn για να έχεις εξειδικευμένη προπόνηση με βάση το πως λειτουργεί η καρδιά σου, που σου προσφέρει επιπλέον καύσεις για 36 ώρες με 45 λεπτά άσκησης μόνο. Επίσης σου δίνει πρόσβαση και στα Group Personal προγράμματα. Η συνδρομή αυτή είναι ότι ποιο πλήρες υπάρχει σήμερα στις συνδρομές γυμναστηρίων.

Το κόστος της είναι 59 ευρώ ανά μήνα. Αλλά με το κέρδος που έχεις από το DISCOUNT CLUB η συνδρομή αυτή γίνεται δωρεάν!

Παρόλα αυτά καταλαβαίνω  ότι μπορεί να σκέφτεσαι ότι βασικά αυτό που έχει σημασία για εσένα είναι να πληρώνεις μικρό ποσό στη συνδρομή σου στο γυμναστήριο.

Low Cost Gym σε σχέση με το Melekos Health Club

Ας δούμε όμως και αυτή την περίπτωση και θα ανακαλύψεις, ότι τελικά το ποσό που πληρώνεις στο Low Cost Gym μαζί με τα υπόλοιπά σου έξοδα είναι κατά πολύ μεγαλύτερο από το κόστος που πληρώνεις στο MELEKOS.

Πριν όμως δούμε τον συγκριτικό πίνακα ας σκεφτούμε λίγο.

Υπάρχει περίπτωση να γυμνάζεσαι και να μην αγοράσεις ποτέ αθλητικά είδη;

Ή υπάρχει περίπτωση να μην πας σε κομμωτήριο;

Ή να μην πας ποτέ σε εστιατόριο ή σουβλατζίδικο;

Ή αν έχεις όχημα να μην το ασφαλίζεις;

Ο κατάλογος εξόδων είτε μας αρέσει ή όχι είναι μεγάλος, αλλά ας μείνουμε μόνο σε αυτά που ξοδεύουμε σίγουρα και να συγκρίνουμε τι πληρώνεις αν είσαι μέλος σε ένα Low price Gym και τι πληρώνεις όταν είσαι μέλος στο MELEKOS.

Η μέση τιμή για ένα χρόνο, ενός γυμναστηρίου χαμηλού κόστους στην Ελλάδα είναι στα 80 ευρώ. Όμως θα συγκρίνουμε την περίπτωση του ποιο χαμηλού κόστους ετήσιας συνδρομής γυμναστηρίου που μπορεί να υπάρχει, που είναι 30 ευρώ!

Θα δεις ότι ακόμη και σε αυτή την περίπτωση το συνολικό κόστος που πληρώνεις στα έξοδά σου είναι περισσότερο από αυτό που πληρώνεις εάν είσαι μέλος στο MELEKOS HEALTH CLUB.

πίνακας πληρωμών melekos

Από τον παραπάνω πίνακα είναι ξεκάθαρο ότι αν είσαι μέλος σε ένα Low Price Gym με την χαμηλότερη ετήσια συνδρομή που υπάρχει, δηλαδή 30 ευρώ, τελικά το κόστος της συνδρομής σου μαζί με τα έξοδά σου είναι κατά 88 ευρώ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ από το κόστος που πληρώνεις στο γυμναστήριο MELEKOS HEALTH CLUB.

Δηλαδή μπορεί να έχεις επιλέξει να γυμνάζεσαι σε γυμναστήριο χαμηλού κόστους για να μην επιβαρύνεις τον ετήσιο προϋπολογισμό σου, αλλά στο τέλος πληρώνεις περισσότερα από ένα πραγματικά ποιοτικό γυμναστήριο.

Ας δούμε όμως, στον παρακάτω πίνακα τις υπηρεσίες που σου προσφέρει ένα γυμναστήριο χαμηλού κόστους σε σύγκριση με τις υπηρεσίες και παροχές που προσφέρουν τα γυμναστήρια MELEKOS HEALTH CLUB.

πίνακας σύγκρισης

Από τους παραπάνω δύο πίνακες είναι ξεκάθαρο ότι  σε ένα Low Price Gym ακόμη και αν η ετήσια συνδρομή του είναι 30 ευρώ, έχεις πολύ λιγότερες παροχές και μαζί με τα βασικά σου έξοδα, πληρώνεις περισσότερα από τo MELEKOS HEALTH CLUB.

Και το συνολικό ποσό των ετήσιων εξόδων όταν είσαι μέλος στο MELEKOS είναι κατά πολύ μικρότερο ακόμη και από το ποιο φθηνό γυμναστήριο χαμηλού κόστους, ακόμη και αν η ετήσια συνδρομή του είναι 30 ευρώ.

Είναι ξεκάθαρο και απλό.

Τώρα αν σκέφτεσαι ότι όλα αυτά δεν σε αφορούν γιατί δεν αγοράζεις τίποτα όλο το χρόνο και το μόνο σου έξοδο είναι η συνδρομή του γυμναστηρίου σου και σου αρκεί μόνο το κόστος που σου προσφέρει τη συνδρομή, τότε σου προτείνω να σταματήσεις το διάβασμα αυτού του άρθρου, εδώ και να μην συνεχίσεις.

Σίγουρα δεν σε ενδιαφέρει και χάνεις το χρόνο σου διαβάζοντάς το.

Γιατί εφόσον νιώθεις ότι δεν σου ταιριάζει αυτό που σου εξηγώ, τότε σίγουρα και τα παρακάτω δεν θα σε ενδιαφέρουν γιατί  απευθύνονται σε αυτούς που είναι έτοιμοι να ακούσουν μια πρόταση για ένα νέο τρόπο να αγοράζουν συνδρομή στο γυμναστήριο.

Προφανώς έχεις πάρει τις αποφάσεις σου, οπότε δεν υπάρχει λόγος να χάνεις το χρόνο σου διαβάζοντας κάτι που δεν σε ενδιαφέρει.

Θα μου πεις καλά δεν θέλετε να με πείσετε να γίνω μέλος σας;
Όχι. Θέλω μόνο να σου δείξουμε πως μπορούμε να σε βοηθήσουμε να έχεις υπηρεσίες γυμναστικής ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ από αυτές θέλεις και να μην έχεις καθόλου κόστος για αυτές!

Και στη συνέχεια να πάρεις την απόφασή σου.

Για μια στιγμή μόνο να αφήσεις τη σκέψη σου ελεύθερη και να κατανοήσεις πως ακριβώς μπορείς να ωφεληθείς, χωρίς αμφιβολίες και ενδοιασμούς.

Δεν θέλουμε να σου πουλήσουμε τίποτα. Το μόνο που σου προτείνουμε είναι να πάρεις την απόφασή σου και να επιλέξεις γυμναστήριο, αφού έχεις καταλάβει πώς μπορούμε να σε βοηθήσουμε.

Μπορεί να σου φαίνεται δύσκολο, ή διαφημιστικό τρυκ ή κάτι που δεν μπορείς να το κάνεις.

Σε καταλαβαίνω απολύτως. Είναι τόσα πολλά τα διαφημιστικά μηνύματα που σε βομβαρδίζουν καθημερινά που δεν ξέρεις πλέον τι είναι αλήθεια και τι είναι διαφημιστικά κόλπα για να σε παραπλανήσουν.

Γι’ αυτό ακριβώς το καλύτερο το αφήνω για το τέλος.

Στα γυμναστήρια  MELEKOS HEALTH CLUB δεν είσαι υποχρεωμένος ή υποχρεωμένη, να πληρώσεις για ένα ολόκληρο χρόνο, προκειμένου να αγοράσεις συνδρομή με χαμηλό κόστος.

Σίγουρα καταλαβαίνεις τι εννοώ. Θα έχεις ακούσει πολλές περιπτώσεις ανθρώπων που αγόρασαν μια προσφορά σε Low Cost Gym για ένα ολόκληρο χρόνο και τελικά στο γυμναστήριο, πήγαν μόνο 4-5 φορές.

Δεν θέλουμε να σου συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο. Γιατί εμείς θέλουμε να έρχεσαι στο γυμναστήριο μας.

Γιατί αν έρχεσαι θα είσαι η ζωντανή διαφήμισή μας. Θα είσαι κάθε μέρα καλά και φυσικά αυτό θα οφείλετε στην γυμναστική που κάνεις μαζί μας!

Γι’ αυτό αν για οποιοδήποτε λόγο δεν είσαι σίγουρος ή σίγουρη ότι θα γυμνάζεσαι όλο το χρόνο στο γυμναστήριο, ή γιατί δεν σου είναι εύκολο να πληρώσεις με τη μία 148 ευρώ ή και περισσότερα ανάλογα με τα προγράμματα που θέλεις υπάρχει λύση.

Στο γυμναστήριό μας MELEKOS HEALTH CLUB, μπορείς να αγοράσεις μία Μηνιαία συνδρομή με κόστος από 14,95 έως 29,95 μόνο.

Και αν δεν μείνεις ευχαριστημένος στις πρώτες 30 ημέρες τότε μπορείς να ακυρώσεις και σου επιστρέφουμε πίσω τα χρήματα χωρίς ερωτήσεις. Ξεκάθαρα!

Για όλα τα παραπάνω και για τις εκπτώσεις στο DISCOUNT CLUB δεσμευόμαστε ότι θα σου τα παρέχουμε όπως ακριβώς σου τα εξηγώ με συμφωνητικό.

Οπότε ακόμη και αν έχεις αμφιβολίες σου προτείνω να κάνεις το παρακάτω:

Ξεκίνα με μία μηνιαία συνδρομή (από 14,95 έως 29,95) ανάλογα με τις υπηρεσίες που θέλεις. Και σε 30 ημέρες αν είσαι ευχαριστημένος συνεχίζεις με μηνιαία συνδρομή πάλι ή αν είσαι σίγουρος ότι θα  κάνεις όλο το χρόνο, μπορείς να επιλέξεις ετήσιο πρόγραμμα.

Σε κάθε περίπτωση θα κερδίσεις πίσω ΟΛΑ τα χρήματα που κατέβαλες από το MELEKOS DISCOUNT CLUB.

Αν όμως για οποιοδήποτε λόγο μετανιώσεις, κάνε ακύρωση συνδρομής στις πρώτες 30 ημέρες και πάρε πίσω τα χρήματά σου. Δεν θα σου κάνουμε ερωτήσεις.
Τα χρήματά σου θα πιστωθούν όλα στο λογαριασμό σου.

Θα θέλαμε την άποψή σου βέβαια για να βελτιωθούμε αν και εφόσον θέλεις να μας την πεις

Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που κάναμε τόσο οικονομικές τις μηνιαίες μας συνδρομές.

Υπήρχαν πάρα πολλοί άνθρωποι στο παρελθόν που ήθελαν να κάνουν μαζί μας γυμναστική, αλλά δεν μπορούσαν να δεσμευτούν για ένα χρόνο, ολόκληρο προκειμένου να πληρώσουν οικονομικότερα.

καταλογοςΈτσι λοιπόν προσφέρουμε τώρα έκπτωση και στις μηνιαίες συνδρομές.Εδώ στον κατάλογο αυτό θα δεις το κόστος των μηνιαίων μας, συνδρομών όπως ήταν μέχρι πριν λίγες ημέρες.

Τώρα τις προσφέρουμε με έκπτωση μεγαλύτερη από 50% για συγκεκριμένο αριθμό μελών προκειμένου να εξυπηρετήσουμε τα μέλη μας που ήθελαν αυτή την λύση.

Οι τιμές στις μηνιαίες συνδρομές τώρα είναι:

  • Για όργανα STANDARD συνδρομή με 14.95
  • Για όργανα και ομαδικά LIFESTYLE συνδρομή με 24,95
  • Για  όργανα και ομαδικά και Group Personal  με 29,95
  • Και αν θέλεις να έχεις όλα τα παραπάνω και Pilates Studio  και Fit After Burn  τότε το κόστος της μηνιαίας συνδρομής είναι στα 59,95.

Όλο το ποσό που καταβάλεις στις παραπάνω συνδρομές το κερδίζεις πίσω με το MELEKOS DISCOUNT CLUB.

Τα προνόμια όμως Δεν σταματούν εδώ. Υπάρχουν κι άλλα!

Όταν γίνεις μέλος με μία  από τις παραπάνω συνδρομές, εάν δεν διακόψεις ακόμη και όταν αλλάξουν οι τιμές τους και επανέλθουν στο κανονικό κόστος εσύ θα πληρώνεις  μόνο το ποσό με το οποίο την αγόρασες από την αρχή. Δηλαδή με έκπτωση περισσότερο από 50%.

Αν θέλεις για κάποιο χρονικό διάστημα να μην έρχεσαι μπορείς να κάνεις πάγωμα της μηνιαίας συνδρομής σου, έως και 2 μήνες με 10 ευρώ μόνο  και να συνεχίσεις να έχεις τα προνόμια του MELEKOS DISCOUNT CLUB και του χαμηλότερου κόστους, με το οποίο την αγόρασες.

Όταν συμπληρωθεί ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων που προσφέρουμε οι τιμές θα επανέλθουν στο κανονικό τους κόστος.

Γι’ αυτό αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις γυμναστική καλό είναι να εκμεταλλευθείς αυτή την ευκαιρία και να γίνεις μέλος στο γυμναστήριο MELEKOS τώρα.

Άλλωστε το ποσό της συνδρομής σου θα το αποσβέσεις όλο από το DISCOUNT CLUB.

Συμπερασματικά αυτό που αξίζει να κατανοήσουμε είναι ότι σήμερα υπάρχει πλέον η λύση που θέλεις για την γυμναστική σου η οποία περιλαμβάνει τα εξής:

  1. Μπορείς να πληρώνεις με συνδρομή χαμηλού κόστους, μήνα-μήνα χωρίς να είναι άτοκες δόσεις. Και παγώνεις χρονική διάρκεια έως 2 μήνες.
  2. Όλο το ποσό που πληρώνεις στη συνδρομή σου το κερδίζεις πίσω από τις άλλες αγορές σου και έτσι μετατρέπεται η συνδρομή σου σε Δωρεάν και κερδίζεις επιπλέον χρήματα.
  3. Στο γυμναστήριο MELEKOS γυμνάζεσαι σε πολυτελείς χώρους, με ποιοτικές υπηρεσίες και πτυχιούχους έμπειρους γυμναστές και γυμνάστριες.
  4. Στα ομαδικά προγράμματα κλείνουν θέση μόνο όσοι χωράνε στην αίθουσα και δεν μπορούν να κλείσουν θέση περισσότερα άτομα. Έτσι είσαι σίγουρος-σίγουρη, ότι μέσα στην αίθουσα πάντα θα είναι ο σωστός αριθμός ατόμων και δεν θα στριμώχνεσαι.
  5. Το πρόγραμμα γυμναστικής είναι πάντα μέσα στο κινητό σου και μπορείς να επικοινωνείς με τον γυμναστή σου όποτε θέλεις.
  6. Αν μετανιώσεις στις πρώτες 30 ημέρες μπορείς να ακυρώσεις την συνδρομή σου και σου επιστρέφονται πίσω όλα τα χρήματα σου.

Για όλα τα παραπάνω στο  MELEKOS δεσμευόμαστε με συμφωνητικό ότι θα σου τα παρέχουμε και δεν είναι διαφημιστικό κόλπο.

Όσο και αν σου φαίνεται απίστευτο, είναι αληθινό. Ακόμη και αν έχεις αμφιβολίες μπορείς να κάνεις εγγραφή ΤΩΡΑ με έκπτωση περισσότερο από 50% και να κερδίσεις πίσω όλα τα χρήματα που κατέβαλες.

μόνο το κόστος των ασφαλίστρων των οχημάτων σου, να  μειώσεις με το Discount Club θα κερδίσεις αμέσως  πίσω όλο το ποσό της μηνιαίας συνδρομής και αν προσθέσεις και άλλες αγορές σου , τότε κερδίζεις πολλά περισσότερα.

Και αν το μετανιώσεις  στις πρώτες 30 ημέρες τότε κάνε ακύρωση συνδρομής και πάρε τα χρήματά σου όλα πίσω.

Αν πραγματικά  θέλεις να γυμναστείς ποιοτικά  ή αν έχεις περιέργεια να δεις πως λειτουργεί αυτός ο νέος τρόπος συνδρομών γυμναστηρίου, κάνε τώρα την εγγραφή σου πριν τελειώσουν οι διαθέσιμες θέσεις και ανέβουν πάλι οι τιμές των μηνιαίων συνδρομών.

Καλή αρχή! Θα σε δω στο γυμναστήριο.

Στέλιος Μελέκος

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

BLACK

FRIDAY

72% ΈΚΠΤΩΣΗ

ΙΣΧΥΕΙ ΕΩΣ 26/11/23

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα

Διεκδίκησε την Black Friday Τώρα!

ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΗ

Ένας σύμβουλος μελών θα επικοινωνήσει μαζί σου την ημέρα και ώρα που εσύ θέλεις για να προγραμματίσει την επίσκεψη σου εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς καμία δέσμευση στο MELEKOS HEALTH CLUB.