fbpx
Αρχική » BEST GYM CLIENT SERVICE

BEST GYM CLIENT SERVICE

ΕΙΣΑΓΩΓΗ: Ξεκινήσαμε το 1994…..και γίναμε MELEKOS HEALTH CLUB ΤΟ 2014.

To MELEKOS HEALTH CLUB ξεκίνησε ως επιχείρηση το 1994 στη Χίο με το όνομα ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΙΝΗΣΗ. Από τότε το όραμα του ιδρυτή και δημιουργού της εταιρείας Στέλιου Μελέκου, ήταν να προσφέρει στα μέλη του τα παρακάτω:

Πολυτέλεια και φιλικό περιβάλλον
Καινοτομία.
Εξειδίκευση.
Ψηφιακή Εμπειρία.
Εύκολη Πρόσβαση.
Ευέλικτος τρόπος πληρωμής συνδρομών.

Το όραμα ήταν και είναι, να δοθεί η δυνατότητα στα μέλη του γυμναστηρίου , να ανακαλύψουν ότι η γυμναστική, δεν είναι ένα μέσο μόνο για να αδυνατίσουν, η να αποκτήσουν ένα υπερβολικά μυώδες σώμα, ή να φορέσουν το μπικίνι που τους αρέσει, αλλά η δραστηριότητα που τους βοηθάει, να ανακαλύψουν τις πραγματικές τους δυνατότητες, οι οποίες τους οδηγήσουν σε μια ολοκληρωμένη και ευτυχισμένη ζωή,  ανεξάρτητα από το βάρος τους, ή αν είναι άνδρες γυναίκες ή παιδιά, ή ακόμη και αν είναι μικροί ή «μεγάλοι» σε ηλικία. 

Από το 1994 το όραμα είχε δημιουργηθεί αλλά ήταν πάρα πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο να υλοποιηθούν όλα τα παραπάνω για πολλούς λόγους. Ο κυριότερος  ήταν ο οικονομικός, γιατί χρειαζόταν πολύ μεγάλα κεφάλαια να επενδυθούν για να γίνει το όραμα πραγματικότητα και φυσικά χιλιάδες ώρες  εργασίας και έρευνας.  

Παρόλα αυτά, παρόλες τις δυσκολίες, την οικονομική κρίση της χώρας, και αμέτρητες προσπάθειες, 20 χρόνια μετά, το  2014, δημιουργήθηκε το MELEKOS HEALTH CLUB με όλες τις προδιαγραφές και αρχές, που  είχαν διαμορφωθεί από την πρώτη ημέρα που δημιουργήθηκε το όραμα.

Την ίδια χρονιά έγινε και το νέο γυμναστήριο στην Λευκάδα.
Και τον Φεβρουάριο του 2016 άνοιξε το MELEKOS HEALTH CLUB στην Αργυρούπολη το οποίο παρέχει τις υπηρεσίες του στα μέλη του έως σήμερα.

ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ MELEKOS HEALTH CLUB?

Πολυτέλεια και φιλικό περιβάλλον

Όλοι οι ασκούμενοι στο MELEKOS, γυμνάζονται μέσα σε ένα άνετο καθαρό και πολυτελές περιβάλλον, όπου όλοι νιώθουν αποδεκτοί και ταυτόχρονα, εμπνέονται να πετυχαίνουν τους στόχους τους.

Στους χώρους οργάνων γυμναστικής κύριο μέλημά μας είναι η απόσταση μεταξύ των οργάνων και των θέσεων άσκησης των ασκούμενων, να εξασφαλίζουν τις συνθήκες υγιεινής αλλά και το αίσθημα ασφάλειάς και άνεσης των ασκούμενων.

Επίσης ο φωτισμός είναι σε σημεία που δεν τυφλώνει τον ασκούμενο όταν γυμνάζεται σε ύπτια θέση.

Ακόμη, υπάρχουν καθρέπτες στο ταβάνι, σε συγκεκριμένα σημεία για να μπορεί ο ασκούμενος που γυμνάζεται σε ύπτια θέση, να βλέπει στον καθρέπτη, την εκτέλεση της άσκησής του και να μπορεί να διορθώνει λεπτομέρειες προκειμένου να γυμνάζεται σωστά.

Επίσης το χρώμα του φωτισμού είναι 2700-3000 Κ το οποίο δεν κουράζει τους ασκούμενους.

Ανάλογα με την χρήση του χώρου υπάρχουν και τα αντίστοιχα χρώματα στους χώρους, που επηρεάζουν την διάθεση των ασκούμενων, αλλά και τα αντίστοιχα υλικά που παρέχουν σωστή και ασφαλή εκγύμναση.

Στα αποδυτήρια ο χώρος των καταιωνιστήρων (ντουζιέρες) είναι διαχωρισμένος εντελώς από το χώρο των ερμαριών, για να μην είναι εκτεθειμένο το γυμνό σώμα όσων χρησιμοποιούν τις ντουζιέρες, σε άτομα που βρίσκονται στο χώρο των αποδυτηρίων, αλλά και για λόγους υγιεινής.

Στο γυμναστήριο υπάρχουν χώροι ανάπαυσης, σε περίπτωση που ο ασκούμενος θέλει να αναπαυθεί κατά την διάρκεια της άσκησής του ή μετά το πέρας αυτής.

Επίσης υπάρχουν υπαίθριοι χώροι για εφαρμογή ομαδικών ή ατομικών προγραμμάτων σε εξωτερικό χώρο με την επίβλεψη των γυμναστών.

Καθ’ όλη την διάρκεια λειτουργίας του γυμναστηρίου υπάρχει προσωπικό καθαριότητας που διατηρεί τον εξοπλισμό και τους χώρους πάντα καθαρούς.

Οι χώροι του γυμναστηρίου έχουν σχεδιαστεί ώστε να παρέχουν άνεση και ασφάλεια στους χρήστες άλλα και σωστή χρήση με βάση την κάθε δραστηριότητα.

Οι Χώροι του MELEKOS HEALTH CLUB είναι:

 • Μεγάλος χώρος υποδοχής και εξυπηρέτησης μελών.
 • Χώροι ανάπαυσης
 • Αποδυτήρια με 250 μεγάλα ερμάρια με ηλεκτρονικές κλειδαριές & εσωτερική κρεμάστρα
 • Αίθουσα Αερόβιων μηχανημάτων με 38
 • Αερόβια μηχανήματα
 • Αίθουσα οργάνων δύναμης με 65 μηχανήματα δύναμης
 • Perfect Fitness τελευταίας τεχνολογίας.
 • Αίθουσα ομαδικών προγραμμάτων με ειδικό αντικραδασμικό δάπεδο χωρητικότητας 40 ατόμων
 • Αίθουσα μικρών τμημάτων (group personal) χωρητικότητας 10 ασκούμενών
 • Αίθουσα Cross Training, λειτουργικής προπόνησης χωρητικότητας 18 ατόμων με ειδικό ελαστικό δάπεδο για άρση βαρών.
 • Pilates Studio με 20 όργανα Pilates ( Reformer with tower, Cadillac, Barrel, Chair, Spine corrector)
 • Αίθουσα προγραμμάτων με στατικό ποδήλατο
 • Biking Studio
 • Δωμάτιο ελέγχου σωματικής σύνθεσης και μετρήσεων και διατροφικής παρακολούθησης
 • Δωμάτιο Μασάζ
 • Δωμάτιο για προπόνηση με στόχο την απώλεια βάρους στο μηχάνημά Infraslim Lipolysis Treadmill
 • Δωμάτιο για συνεδρίες με ηλεκτροδιέγερση σε συνδυασμό με Infra red therm
 • Δωμάτιο Solarium
 • Χώρος ενημέρωσης και εκπαίδευσης στελεχών

Καινοτομία

Εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας στην υπηρεσία των ασκούμενων και των επιστημόνων γυμναστών με τον οποίο η γυμναστική γίνεται ποιο αποτελεσματική, ποιο ευχάριστη, και πάνω από όλα ποιο ασφαλής για τους χρήστες.

Ο εξοπλισμός μας έχει γίνει ειδική παραγγελία από εργοστάσια του εξωτερικού με τις προδιαγραφές που αντιπροσωπεύουν την εταιρία μας.

Αερόβια μηχανήματα γυμναστικής με τις παρακάτω τεχνολογίες:

Τεχνολογία: Virtual routes

Ο ασκούμενος μπορεί να επιλέξει μια διαδρομή από διάσημα πάρκα και περιοχές του πλανήτη μας και να γυμναστεί ακολουθώντας αυτή την διαδρομή μέσα από την οθόνη του. Ταυτόχρονα με το πρόγραμμα αυτό μέσα από την οθόνη, ένας προπονητής τον καθοδηγεί και του λέει πότε να αλλάξει ταχύτητα ή κλίση καθώς γυμνάζεται και ταυτόχρονα τον παρακινεί να συνεχίσει να γυμνάζεται σωστά.

Όφελος που προσφέρει η συγκεκριμένη τεχνολογία στον ασκούμενο: Είναι γνωστό σε όλους όσους ασχολούνται με την γυμναστική ότι οι ασκούμενοι κατά την συντριπτική τους πλειοψηφία στα γυμναστήρια πατάνε το κουμπί start στο διάδρομο και περπατάνε ή κάνουν joking για 30 λεπτά χωρίς να ακολουθούν συγκεκριμένες οδηγίες για την σωστή προπόνησή τους όπως αλλαγή ταχύτητας, ή κλίσης για να πετύχουν συγκεκριμένους προπονητικούς στόχους. Με το πρόγραμμα αυτό ακολουθούν μια σωστή διαλειματική προπόνηση μετά την προθέρμανσή τους, με την σωστή καθοδήγηση του προπονητή, και ταυτόχρονα διασκεδάζουν βλέποντας την διαδρομή που αλλάζει στην οθόνη τους και ανακαλύπτοντας ωραίες περιοχές. Και έτσι γυμνάζονται σωστά, ευχάριστα και δεν βαριούνται.

Τεχνολογία: Internet access.

Ο ασκούμενος μπορεί στην οθόνη του διαδρόμου του να περιηγηθεί στο internet,  να δει μια εκπομπή στο web tv  ή  να παίξει ένα παιχνίδι.
Όφελος που προσφέρει η  συγκεκριμένη τεχνολογία στον ασκούμενο:
Είναι γεγονός ότι η ποιο συνηθισμένη δικαιολογία που ακούμε σήμερα από όσους δεν πηγαίνουν να  γυμναστούν σε γυμναστήριο, ενώ αναγνωρίζουν την αξία της άσκησης, είναι ότι δεν προλαβαίνουν.

Η Επίσημη επιτροπή των Ηνωμένων Εθνών για την Ευρώπη (UNECE) σε συνεργασία με την Ελληνική στατιστική υπηρεσία απέδειξε με την ερευνά της που δημοσιεύτηκε το 2013, ότι  ο ελεύθερος χρόνος στην Ελλάδα, για δραστηριότητες ,είναι για τους άντρες 6 ώρες και 10 λεπτά και για τις γυναίκες 5 ώρες και 7 λεπτά κάθε ημέρα, συμπεριλαμβανομένων και των Σαββατοκύριακων και αργιών.

Και από αυτό τον ελεύθερο χρόνο τουλάχιστον τις 3 ώρες τις περνάνε μπροστά σε Οθόνες κάθε ημέρα!
Δηλαδή παρά το γεγονός ότι αναμφισβήτητα υπάρχει αρκετός ελεύθερος χρόνος προτιμούν οι περισσότεροι να μην γυμνάζονται με την δικαιολογία ότι δεν προλαβαίνουν, ενώ ταυτόχρονα αφιερώνουν 3 ώρες κάθε ημέρα μπροστά σε οθόνες!

Έτσι λοιπόν φροντίσαμε να προσφέρουμε την δυνατότητα στα μέλη μας να μην αποχωριστούν από την αγαπημένη τους ασχολία και όλοι μας οι διάδρομοι γυμναστικής αλλά και τα ποδήλατα έχουν τεχνολογία ίντερνετ  και μπορούν να κάνουν περιήγηση στο ίντερνετ, με ένα browser  ή να παίξουν με μία εφαρμογή ή να δουν την αγαπημένη τους εκπομπή ενώ ταυτόχρονα γυμνάζονται!
Το σίγουρο λοιπόν είναι ότι έχουν χρόνο αλλά τον δαπανούν κυρίως  μπροστά σε οθόνες και γι’ αυτό και εμείς τους δίνουμε την δυνατότητα να γυμνάζονται ταυτόχρονα χωρίς να αποχωριστούν από την ασχολία τους αυτή.  Έτσι δίνουμε περισσότερες επιλογές στους ασκούμενους και μπορούμε, να τους βοηθήσουμε να ανακαλύψουν σταδιακά τα οφέλη της άσκησης.

Μηχανήματα δύναμης PERFECT FITNESS ειδικής κατασκευής με συγκεκριμένες προδιαγραφές για το γυμναστήριό μας.

Τεχνολογία: Όλα τα μηχανήματα δύναμης είναι σχεδιασμένα  ακολουθώντας  τις αρχές της βιομηχανικής του ανθρώπινου σώματος,  προσφέροντας συγκλίνουσες και αποκλίνουσες κινήσεις ακολουθώντας την φυσική καμπύλη κίνησης των αρθρώσεων και των άκρων.
Όφελος που προσφέρει η  συγκεκριμένη τεχνολογία στον ασκούμενο: Ενεργοποίηση των συγκεκριμένων μυϊκών ομάδων στις οποίες απευθύνεται η άσκηση, και ασφαλή εκγύμναση που προστατεύει από τραυματισμούς.
Τεχνολογία: Μετρητής επαναλήψεων και χρονικής διάρκειας της άσκησης.

Όφελος που προσφέρει η  συγκεκριμένη τεχνολογία στον ασκούμενο: Είναι γεγονός ότι πολλές  φορές οι ασκούμενοι δεν μετρούν τις επαναλήψεις  τα set  αλλά και το χρόνο άσκησης και διαλλείματος με αποτέλεσμα να μην γυμνάζονται  ακολουθώντας σωστά το πρόγραμμά τους.   Η συγκεκριμένη τεχνολογία μετράει για τον ασκούμενο όλα τα παραπάνω και έτσι τον βοηθάει  να γυμνάζεται σωστά.
Άλλες τεχνολογίες στα όργανα δύναμης: Ρύθμιση θέσεως, με υποβοήθηση με ένα κλίκ, θέση για μπουκάλι και για κινητό τηλέφωνο , κρεμάστρα για πετσέτα , αλλά και μεγάλες εργονομικές ανατομικές λαβές προσφέρονται για ευκολία στην χρήση των ασκούμενων, προκειμένου να επικεντρώνονται στην άσκησή τους και όχι στο πως να ρυθμίσουν το μηχάνημα ή που να αφήσουν το μπουκάλι τους ή το κινητό τους.

Εξοπλισμός λειτουργικής προπόνησης και Cross Training.

 • Curve Treadmills για προπόνηση διαλλειματική.
 • Κωπηλατικά όργανα.
 • Σύστημα μονόζυγων
 • Ιμάντες αιώρησης, Κρίκοι γυμναστικής, Λάστιχα διαφόρων αντιστάσεων, Jump boxes, medicine balls, Kettlebells , Dumbbells, Μπάρες άρσης βαρών, Δίσκοι άρσης βαρών, σκοινιά αναρρίχησης, Battle ropes, Εμπόδια, agility ladders, σχοινάκια γυμναστικής, Κώνοι προπόνησης.

Εξοπλισμός για προγράμματα indoor cycling.

14 Ποδήλατα τελευταίας τεχνολογίας με δυνατότητα πλάγιας κίνησης όπως και ενός κανονικού ποδήλατου στο δρόμο. Επίσης στην ίδια αίθουσα γίνονται προβολές με βιντεοπροβολέα εικονικών διαδρομών που ακολουθεί ο ασκούμενος με την καθοδήγηση του γυμναστή.

Εξοπλισμός για Pilates Studio

Σε ένα χώρο 110 τ.μ με γυάλινο δάπεδο κάτω από το οποίο φωτίζεται ο αρχαιολογικός χώρος της αρχαίας Αστικής οδού που συνέδεε το Σούνιο με την Αθήνα, είναι τοποθετημένα σε κατάλληλες θέσεις 4 Pilates reformer, 4 Pilates Caddilac, 4 Pilates Chair, 4 Pilates Barrel και 4 Spine corrector.

Έλεγχος σωματικής σύνθεσης και διαχείριση βάρους.

Ειδικός λιπομετρητής Maltron  και ζυγός και αναστημόμετρο, για τον έλεγχο προόδου των ασκούμενων σε σχέση με το πρόγραμμα που ακολουθούν και τον προπονητικό τους στόχο.

Μηχάνημα Infraslim Treadmill για ατομικό πρόγραμμα με στο στόχο την απώλεια βάρους και λίπους.

Μηχάνημα Perfect Body and Skin για  ατομικό πρόγραμμα ηλεκτροδιέγερσης σε συνδυασμό με infra-red therm και led light therapy.

infra red αδυνάτισμα

Εξοπλισμός για ομαδικά προγράμματα και προγράμματα σε μικρά τμήματα.

Πανιά Aerial Yoga,  Ιμάντες αιώρησης TRX, LEBERT EQUALIZER, Yoga Mat, Yoga bricks, Thera bands, Pilates balls, Rubber dumbbells, trampoline.

Εξοπλισμός Fit After Burn

Για να  μπορούν οι ασκούμενοι να βλέπουν την καρδιακή  τους συχνότητα και όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται για να γυμνάζονται σωστά, καθ΄ όλη την διάρκεια της προπόνησής,  τους προσφέρουμε…
Heart Rate Sensors για το στήθος ή για τον καρπό. (τα οποία επικοινωνούν με Heart Rate receivers που βρίσκονται τοποθετημένα μέσα στο γυμναστήριο)

fit-after-burn όργανο

Οθόνες που προβάλουν τις πληροφορίες προπόνησης του κάθε ασκούμενου που είναι τοποθετημένες σε εμφανή σημεία στην αίθουσα.

Οθόνες που  δείχνουν  την  ακριβή εκτέλεση της  κάθε άσκησής του προγράμματος αλλά και την ένταση και την διάρκεια και το διάλλειμα προκειμένου να έχουν σωστή καθοδήγηση οι ασκούμενοι  σε συνδυασμό με την παρακίνηση του γυμναστή.

fit after burn οθόνες

Εξοπλισμός ασφαλείας, εξυπηρέτησης και υποστήριξης μελών.

Σύστημα ελέγχου πρόσβασής χώρου με Τουρνικέ.

Οι ασκούμενοι κατά την είσοδό τους χρησιμοποιούν την ηλεκτρονική κάρτα μέλους μέσα από το MELEKOS APP και εφόσον είναι ενεργή η συνδρομή τους το σύστημα τους επιτρέπει την είσοδο στο χώρο που παρέχονται οι υπηρεσίες.  

Ηλεκτρονικές κλειδαριές που  επιτρέπουν στους ασκούμενους να ασφαλίσουν τα προσωπικά τους αντικείμενα με ένα  4ψήφιο  κωδικό   δικής τους επιλογής και που μόνο εκείνοι γνωρίζουν.  Έτσι δεν  χρειάζεται να έχουν κλειδί ή λουκέτο και αποφεύγουμε τα προβλήματα του είδους (ξέχασα το κλειδί ή δεν έχω λουκέτο κτλ)  Η εξυπηρέτηση τους είναι πολύ εύκολη και η ασφάλειά τους είναι πολύ καλύτερη.

MELEKOS RADIO.

Σε όλους τους χώρους υπάρχει μουσική από το MELEKOS RADIO  που περιοδικά έχει ηχητικά μηνύματα που ενθαρρύνουν τους ασκούμενους να γυμνάζονται σωστά, καθώς και μηνύματα σχετικά με πληροφορίες του γυμναστηρίου αλλά και οδηγίες σχετικά με το πως να διατηρούν τις σωστές αποστάσεις και να ακολουθούν τις σωστές προδιαγραφές όταν γυμνάζονται για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Οθόνες Digital Signage   σε  εμφανή σημεία του γυμναστηρίου που παρέχουν πληροφορίες ανακοινώσεις για  νέες δραστηριότητες και πολλά άλλα σχετικά με το γυμναστήριο και την γυμναστική, και την ασφαλή και σωστή εκγύμναση.

Σύστημα κράτησης και ακύρωσης θέσεων.

Προκειμένου να ακολουθήσουμε τις προδιαγραφές που απαιτούνται για την προστασία της δημόσιας υγείας ειδικά μετά την πανδημία του COVID-19, αλλά και ταυτόχρονα να προσφέρουμε ευκολία και άνεση στα μέλη μας έχουμε δημιουργήσει ένα σύστημα πρόσβασής που εξασφαλίζει όλα τα παραπάνω.

Για να γυμναστούν στα όργανα δύναμης και αερόβια μηχανήματα οι ασκούμενοι κάνουν κράτηση θέσεως μέσα από το..
1. MELEKOS APP ( IOS , ANDROID)  
2. Και  από το web site  μας

Όποια επιλογή τους διευκολύνει περισσότερο.

Το σύστημα προσφέρει θέσεις μόνο στον αριθμό των μελών που μπορούν να βρίσκονται στον χώρο με βάση τις προδιαγραφές που μας έχουν δοθεί από τη γενική γραμματεία αθλητισμού, για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας.
Μπορούν να κάνουν κράτηση θέσεως έως και 15 ημέρες μετά  κάθε ημέρα. 

Το κάθε ραντεβού προπόνησης έχει διαρκεί 90 λεπτά , και ο κάθε ασκούμενος μπορεί κάνει κράτηση σε 2 ραντεβού προπόνησης κάθε ημέρα.  Δηλαδή μπορεί να έχει στη διάθεσή του έως 180 λεπτά άσκησης. 

Μπορεί να κάνει ακύρωση του ραντεβού προπόνησης έως 4 ώρες πριν την έναρξη του ραντεβού του.

Με αυτό τον τρόπο οι ασκούμενοι δεν ταλαιπωρούνται με το να παίρνουν τηλέφωνο για την κράτησή τους και μέσα από τις εφαρμογές μας έχουν πλήρη έλεγχο του προγράμματός τους.

Το σύστημα ελέγχου εισόδου  (τουρνικέ) επιτρέπει την πρόσβαση μόνο σε όσους έχουν κάνει κράτηση θέσεως.  Και για την ακρίβεια  επιτρέπει την πρόσβαση από 30 λεπτά πριν την έναρξη του ραντεβού έως και 30 λεπτά μετά την έναρξη του ραντεβού.  Έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να έχουμε υπεράριθμους ασκούμενους μέσα στο χώρο γυμναστικής(εάν κάποιοι κάνουν κατάχρηση και έρχονται πολύ νωρίς π.χ)

Τι γίνεται όμως εάν κάποιοι ασκούμενοι μένουν στο χώρο άσκησης και μετά το πέρας του ραντεβού τους?

Ηχητικό μήνυμα στο MELEKOS RADIO μέσα στο γυμναστήριο, ενημερώνει τα μέλη  5 λεπτά πριν την λήξη των προγραμματισμένων ραντεβού, ότι το πρόγραμμά τους έχει λήξει και σε 5 λεπτά πρέπει να αποχωρήσουν από το χώρο.  Και μπορούν να μείνουν μόνο όσοι έχουν κάνει κράτηση θέσεως και για το επόμενο ραντεβού προπόνησης των 90 λεπτών.

Έτσι πάντα στο χώρο του γυμναστηρίου βρίσκονται οι ασκούμενοι που μπορούν να γυμνάζονται σωστά τηρώντας όλες τις προδιαγραφές διασφάλισης της δημόσιας υγείας και δεν υπάρχουν ποτέ υπεράριθμοι ασκούμενοι.

Στα ομαδικά προγράμματα γίνεται η κράτηση θέσεως με τον ίδιο τρόπο, αλλά έχει προστεθεί και η υπηρεσία PICK A SPOT όπου ο ασκούμενος επιλέγει και την θέση που  θέλει να γυμναστεί στο σημείο της αίθουσας που επιθυμεί.

Στις αίθουσες υπάρχουν αριθμοί στο δάπεδο με τα σημεία αυτά και ο ασκούμενος όταν κάνει κράτηση θέσεως επιλέγει το σημείο και το κρατάει και όταν επισκεφθεί το γυμναστήριο για  να γυμναστεί στο ομαδικό πρόγραμμα θα   πάει στην αίθουσα σε αυτό το σημείο.

Γιατί γίνεται αυτό?

1. Γιατί γνωρίζει από πριν ο ασκούμενος ότι στο χώρο θα βρίσκεται σε σωστή απόσταση από τους άλλους ασκούμενους και θα είναι ασφαλής.

 1. Μπορεί να επιλέξει το σημείο που τον διευκολύνει για να γυμναστεί (π.χ. θέλει να βλέπει τον γυμναστή από την δεξιά πλευρά)

3. Δεν θα έχει πρόβλημα από άλλους ασκούμενους που καταχρηστικά μπορεί να « κρατήσουν θέσεις»  για την παρέα τους!  (όσοι είναι  χρόνια στο χώρο μας ξέρουν ότι υπάρχουνε περιπτώσεις μελών που λένε σε άλλα μέλη  πριν το μάθημα , μην πας σε αυτή την θέση είναι για την φίλη μου π.χ)

Εξειδίκευση.

Η γυμναστική  είναι επιστήμη και έτσι ακριβώς πρέπει να προσεγγίζεται από ασκούμενους αλλά και από επαγγελματίες. Γι’ αυτό όλοι όσοι παρέχουν υπηρεσίες γυμναστικής στο MELEKOS HEALTH CLUB  είναι πτυχιούχοι Τ.Ε.Φ.Α.Α. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών αλλά και για την βοήθεια στην εργασία των Πτυχιούχων γυμναστών υπάρχουν και βοηθοί απόφοιτοι ιδιωτικών σχολών γυμναστικής οι οποίοι παρέχουν υπηρεσίες σύμφωνα με τις υποδείξεις των πτυχιούχων γυμναστών.   Επίσης στις θέσεις διοίκησης όπως π.χ Club Manager είναι προϋπόθεση μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών.

Ψηφιακή εμπειρία

Παρέχουμε μια σειρά από ψηφιακές ευκολίες για την σωστή υποστήριξη των μελών μας με στόχο να μάθουν την γυμναστική και να τη βάλουν στην ζωή τους. 
Έχουμε αφιερώσει χιλιάδες ώρες εργασίας και μετά από 3 χρόνια εργασίας, σχεδιασμών και δοκιμών έχουμε πλέον εφαρμογές που παρέχουν   στα μέλη μας μια ψηφιακή γυμναστική εμπειρία. 

Melekos Health Club App

IOS , ANDROID   

δείτε πως λειτουργεί η εφαρμογή στα 2 αυτά tutorial video.

Επίσης μπορείτε να κάνετε είσοδο με τα παρακάτω στοιχεία..
user name testmbody1@gmail.com
password  Fitnessawards2022!
στην εφαρμογή  αφού την κατεβάσετε
IOS , ANDROID   σε κινητό τηλέφωνο  ή tablet  και να κάνετε δοκιμές για να δείτε πως λειτουργεί. 
Και για την εγαρμογή Τraining  αφού την κατεβάσετε IOS , ANDROID σε κινητότηλέφωνο ή tablet  και μπορείτε να κάνετε είσοδο με τα ίδια στοιχεία.

Η εφαρμογή αυτή μαθαίνει από τον ασκούμενο και προσαρμόζεται στις ιδιαιτερότητές του, αλλά και ταυτόχρονα τον εκπαιδεύει να γυμνάζεται σωστά σύμφωνα με τις ανάγκες του και τον παροτρύνει να πετυχαίνει τους στόχους του. 
Του παρέχει:

 • Εύχρηστο και λειτουργικό μενού με όλες τις επιλογές με ένα απλό άγγιγμα
 • Προσωπικό ID bar code, για την είσοδό στο γυμναστήριο και επιβεβαίωση παρουσίας στα ομαδικά προγράμματα, αλλά  και τις αγορές του από το Discount Club.
 • Έλεγχος των συνδρομών του , στοιχείων επικοινωνίας τρόπων πληρωμής.
 • Ημερολόγιο για κράτηση θέσεων σε όλα τα προγράμματα.
 • Μπορεί να δει όλες τις πληροφορίες αναλυτικά για το πρόγραμμα, αλλά και το βιογραφικό του γυμναστή/ γυμνάστριας, τη διαθεσιμότητα των προγραμμάτων.
 • Μπορεί να κάνει κράτηση θέσεως έως και 15 ημέρες μετά την τρέχουσα ημέρα.
  Και ακύρωση κράτησης έως και 4 ώρες πριν την έναρξη του προγράμματος.
 • Pick a Spot  για να κάνει κράτηση στο σημείο της αίθουσας που θέλει.
  (Στην αίθουσα υπάρχει αρίθμηση και επιλέγει τον αριθμό – σημείο στο οποίο θέλει να γυμναστεί)
 • Κράτηση θέσεως για να γυμναστεί  στα μηχανήματα δύναμης και στα αερόβια μηχανήματα σύμφωνα με βάση την διαθεσιμότητα του γυμναστηρίου.
 • Μπορεί να κάνει κράτηση και ακύρωση θέσεως και στα ατομικά προγράμματα. (Personal training, Slimming , Massage κτλ)
 • Μπορεί να κλείσει  θέση για μία ημέρα ή για πολλές για το αγαπημένο  του πρόγραμμα.
 • Μπορεί να επιλέξει τη συνδρομή που θέλει να αγοράσει και να κάνει την αγορά του από το κινητό του. (θα λάβει την απόδειξή του και όλες τις οδηγίες για το πρόγραμμά του στο email του)
 • Πρόσβαση στο Fitness Classes on demand.
 • Online Fitness Classes,  με όλα τα ομαδικά προγράμματα σε ειδική έκδοση για να μπορεί ο ασκούμενος  να τα δει από το κινητό του (αλλά και από οποιοδήποτε browser σε οποιαδήποτε συσκευή με ίντερνετ) και να γυμναστεί με αυτά.  Το πρόγραμμα αυτό είναι δωρεάν σε όλα τα μέλη.
 • Πρόσβαση σε Fitness Classes live streaming.  Μπορεί να κλείσει θέση στα προγράμματα με Live streaming  και να γυμναστεί με αυτά ακολουθώντας τις οδηγίες του γυμναστή του ζωντανά από το σπίτι του ή από όποιο σημείο θέλει.
 • My FIT AFTER BURN  dashboard  με όλες τις πληροφορίες για την καρδιακή του λειτουργεία, τις καύσεις του, τις προπονήσεις τους αλλά και τους πόντους από το πρόγραμμα ανταμοιβής του.
 • FIT AFTER BURN leaderboard με την βαθμολογία των πρώτων 20 ασκούμενων με βάση την συμμετοχή τους στα προγράμματα και το πόσο σωστά γυμνάζονται.
 • Πρόσβαση στο προσωπικό του πρόγραμμα γυμναστικής και παρακολούθηση προπονήσεων.
 • Καθοδήγηση στον ασκούμενο με προβολή σε βίντεο των ασκήσεών του, αλλά και της χρονικής διάρκειας της άσκησης και  του διαλείμματος.
 • Μπορούν να  προγραμματίσουν προπονήσεις και μείνουν αφοσιωμένοι ξεπερνώντας τις δικές  τους καλύτερες ατομικές επιδόσεις.
 • Μπορούν να παρακολουθήσουν την πρόοδο προς τους στόχους τους.
 • Μπορούν να διαχειριστούν τη διατροφή τους σύμφωνα με τις οδηγίες του προπονητή τους και να συνδεθούν με το My Fitness Pal, Fitbit,
 • Μπορούν να θέσουν στόχους υγείας και φυσικής κατάστασης.
 • Μπορούν να  στείλουν μήνυμα στον προπονητή τους σε πραγματικό χρόνο, αλλά και να επικοινωνήσουν μαζί του σε βίντεο κλήση.
 • Παρακολούθηση μετρήσεων σώματος και λήψη φωτογραφιών προόδου.
 • Υπενθυμίσεις ειδοποίησης, για προγραμματισμένες προπονήσεις και δραστηριότητες.
 • Μπορούν να συνδεθούν  σε φορητές συσκευές όπως το Apple Watch, το Fitbit και το Withings για άμεσο συγχρονισμό των στατιστικών του σώματος.

Melekos web members area

(Link  για είσοδο μελών)
Όλα τα μέλη του MELEKOS HEALTH CLUB  μπορούν μέσα από την Melekos member area από οποιοδήποτε υπολογιστή , tablet ή κινητό , να έχουν πρόσβαση στις παρακάτω πληροφορίες.

 • Κράτηση, ακύρωση θέσης σε όλα τα ομαδικά προγράμματα.
 • Κράτηση σημείου (pick a spot) στην αίθουσα που θα γυμναστεί. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται το μέλος μας ότι όταν θα πάει στην αίθουσα να γυμναστεί:
  α) θα έχει ασφαλή απόσταση από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στο μάθημα
  β) θα γυμναστεί στο σημείο που τον/την διευκολύνει περισσότερο για την οπτική επαφή και επικοινωνία με τον γυμναστή
  γ) εφόσον κάνει κράτηση του σημείου κανείς άλλος ασκούμενος δεν μπορεί   να κάνει κράτηση σε αυτό το σημείο.
 • Κράτηση και ακύρωση θέσεως σε όλα τα ατομικά προγράμματα με ραντεβού.
  Personal training, Perfect Slimming, Fitness Test, Massage.
 • Κράτηση θέσεως για γυμναστική στα όργανα δύναμης και αερόβια με βάση την διαθεσιμότητα του χώρου.
 • Αγορά προϊόντων από το Melekos Shop  με προνομιακές εκπτώσεις και τιμές που ισχύουν μόνο για τα ενεργά μέλη
 • Αγορά  Melekos Gift Cards  που μπορούν τις στείλουν ηλεκτρονικά σε κάποιο φίλο ή να τις χρησιμοποιήσουν για τον εαυτό τους.
 • Επεξεργασία των προσωπικών τους πληροφοριών και αναφορά σχετικά με τις επισκέψεις τους, τις κρατήσεις τους, αλλά  τις πληρωμές τους και τις αποδείξεις τους.
 • My Fit After Burn με αναλυτική ενημέρωση σχετικά με τις ζώνες  καρδιακής τους λειτουργίας και την κατανάλωση θερμίδων,  στις προπονήσεις τους στο πρόγραμμα Fit After Burn.
 • Ενημέρωση σχετικά με τους πόντους που έχουν στο πρόγραμμα ανταμοιβής με βάση τις προπονήσεις τους αλλά και το πόσο σωστά γυμνάζονται.
 • Πρόσβαση στο ατομικό τους πρόγραμμα προπόνησης.
 • Πρόσβαση στο διατροφικό τους πρόγραμμα.

Προγράμματα

Fit After Burn.

https://www.melekos.gr/fit-after-burn/
Είναι ένα ομαδικό πρόγραμμα άσκησης  στο οποίο ο κάθε ένας ασκούμενος προσαρμόζει την ένταση την προσπάθειάς του στην δική του, ιδανική και σωστή καρδιακή του συχνότητα, προκειμένου να πετυχαίνει  ασφαλή εκγύμναση και ταυτόχρονα να έχει περισσότερες καύσεις με την ενεργοποίηση του E.P.O.C 

Θεωρητική εξήγηση του Fit After Burn

Μέχρι σήμερα οι ασκούμενοι που γυμνάζονται σε ένα ομαδικό πρόγραμμα ακολουθούν τις οδηγίες του γυμναστή τους.
Ανάλογα το είδος του προγράμματος αυξάνουν ή μειώνουν την ένταση της προσπάθειάς τους σύμφωνα με τις υποδείξεις του γυμναστή τους, προκειμένου να πετύχουν συγκεκριμένους προπονητικούς στόχους.
Ο ποιο συχνός προπονητικός στόχος στα προγράμματα αυτά είναι η καύση θερμίδων για απώλεια λίπους.
Παρόλα αυτό όμως με τις μεθόδους που εφαρμόζονταν μέχρι σήμερα, αυτό δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί γιατί:
α) Ο κάθε ασκούμενος έχει διαφορετική φυσική κατάσταση και δεν μπορεί να γνωρίζει ούτε ο ίδιος αλλά ούτε και ο γυμναστής αν η προσπάθεια που κάνει, κατά την διάρκεια της εκγύμνασής του, ενεργοποιεί την καρδιακή του συχνότητα στα σωστά όρια του πρέπει να γυμνάζεται προκειμένου να είναι ασφαλής και ταυτόχρονα να πετυχαίνει τους προπονητικούς του στόχους.
Π.χ Ο γυμναστής λέει για 20 δευτερόλεπτα να κάνει προσπάθεια στο 80 % της μέγιστης καρδιακής του συχνότητας. Ο ασκούμενος προσπαθεί σε έντονο επίπεδο , αλλά κανείς δεν ξέρει αν η καρδιακή του λειτουργία είναι στη σωστή ζώνη και σύμφωνα με την ηλικία του. Μπορεί να είναι μεγαλύτερη η προσπάθειά του ή και μικρότερη.

Και ήταν αδύνατο να γνωρίζει ο γυμναστής αλλά και ο ασκούμενος αν γυμνάζεται σωστά, γιατί πολύ απλά δεν υπήρχε κάποιο μέσο που να δίνει αυτή την πληροφορία, ζωντανά σε όλη την διάρκεια του προγράμματος άσκησης, αλλά και για τον κάθε ένα ασκούμενο του ομαδικού προγράμματος ξεχωριστά.

Το Fit After Burn έρχεται να λύσει αυτό το πρόβλημα και να βάλει την τεχνολογία στην υπηρεσία της επιστήμης. Η οποία είναι στην διάθεση του επιστήμονα γυμναστή και προς όφελος του ασκούμενου που με αυτό το τρόπο γυμνάζεται σωστά, με ασφάλεια , και αποτελεσματικά.

Και ποιο συγκεκριμένα.
Στο πρόγραμμα Fit After Burn μπορούν να συμμετέχουν έως 16 ασκούμενοι.
Ο κάθε ένας έχει δικό του heart rate monitor, το οποίο προβάλει τις πληροφορίες για την καρδιακή του συχνότητα σε μεγάλες οθόνες σε ευδιάκριτα σημεία στην αίθουσα.

Οπότε ο κάθε ασκούμενος ξέρει κάθε στιγμή σε ποιο ποσοστό % της μέγιστης καρδιακής του συχνότητας γυμνάζεται και πόσες καρδιακές σφίξεις έχει.
Τα επίπεδα της καρδιακής συχνότητας είναι χωρισμένα σε χρωματικές ζώνες για να μπορεί ο ασκούμενος εύκολα να αναγνωρίζει το επίπεδο της καρδιακής του συχνότητας.
(Δηλαδή ο γυμναστής λέει π.χ πάμε τώρα στην πορτοκαλί ζώνη για 20 δευτερόλεπτα και έτσι οι ασκούμενοι μαθαίνουν να γυμνάζονται στην καρδιακή συχνότητα που αντιπροσωπεύει το χρώμα που βλέπουν στο όνομά τους στην οθόνη)
Επίσης μπορεί να βλέπει πόσες θερμίδες έχει καταναλώσει, αλλά και πόσους πόντους ανταμοιβής έχει στο πρόγραμμά του.
Θέλουμε να επιβραβεύουμε τους ασκούμενους όσο ποιο συχνά συμμετέχουν στα προγράμματα, αλλά και όσο ποιο σωστά ακολουθούν την προπόνηση με βάση την καρδιακή τους συχνότητα. Έτσι αυτοί που γυμνάζονται περισσότερο και ποιο σωστά με βάση την σωστή καρδιακή λειτουργία πάνω στα πρότυπα του προγράμματος ανταμείβονται περισσότερο. Οι πόντοι μετατρέπονται σε δώρα. Όταν ένας ασκούμενος έχει συλλέξει τους απαραίτητους πόντους το σύστημά μας τον ενημερώνει αυτόματα και μπορεί να εξαργυρώσει τους πόντους του και να πάρει τα δώρα του. (Τα δώρα είναι επιπλέον υπηρεσίες ή Δωρεάν μήνες στο γυμναστήριο)

Επίσης σε άλλες οθόνες

fit after burn οθόνες

οι  ασκούμενοι βλέπουν σε βίντεο τις ασκήσεις που πρέπει να κάνουν με κάθε λεπτομέρεια , αλλά και την ζώνη της καρδιακής συχνότητας  στην οποία πρέπει να γίνει η κάθε άσκηση, αλλά και τον χρόνο  άσκησης και διαλείμματος με αντίστροφη μέτρηση.
Ταυτόχρονα ηχητικά μηνύματα ενημερώνουν τους ασκούμενους για την έναρξη και λήξη του χρόνου για κάθε άσκηση αλλά και για το διάλειμμά μεταξύ των ασκήσεων.

Τι διαφορετικό όμως προσφέρει η προπόνηση Fit After Burn στον ασκούμενο και γιατί γίνονται όλα αυτά?

Τα προγράμματα Fit After Burn  ενεργοποιούν το E.P.O.C (Excess postexercise oxygen consumption)

To EPOC  είναι το φαινόμενο της περισσότερης κατανάλωσης οξυγόνου που απαιτείται για να επαναφέρει ο οργανισμός τη μεταβολική λειτουργία του σώματος σε φυσιολογικά επίπεδα. (ομοιόσταση). Αυτή η αυξημένη κατανάλωση οξυγόνου οδηγεί σε αυξημένη κατανάλωση ενέργειας.
Αυτό συμβαίνει γιατί,  το σώμα καταναλώνει περίπου 5 θερμίδες ενέργειας (μια θερμίδα είναι η ποσότητα ενέργειας που απαιτείται για να θερμάνεις 1 γραμμάριο νερού σε 1 βαθμού Κελσίου) για να καταναλώσεις 1 λίτρο οξυγόνου.
Ως εκ τούτου, η αύξηση της ποσότητας οξυγόνου που καταναλώνεται, τόσο κατά τη διάρκεια της άσκησης όσο και μετά, οδηγεί στην αύξηση της ποσότητας των καθαρών θερμίδων που καταναλώνονται.
Είναι επιστημονικά δοκιμασμένο με πολύ σημαντικές έρευνες όπως: (Scott, Christopher B; Croteau, Alicia; Ravlo, Tyler (2009). “Energy Expenditure Before, During, and After the Bench Press”.   )  και (Scott, Christopher B; Croteau, Alicia; Ravlo, Tyler (2009). “Energy Expenditure Before, During, and After the Bench Press”. Journal of Strength and Conditioning Research) και (Schmidt, Wilfred Daniel (1992). The effects of chronic and acute dehydration on high power exercise performance (Ph.D. dissertation). Purdue University) και πολλές άλλες έχουν  αποδείξει ότι,  όταν γυμνάζεται ένας ασκούμενος για 12  λεπτά  σε μία προπόνηση ,  μεταξύ του 81 και 90% της μέγιστης  καρδιακής του συχνότητας, τότε μετά το τέλος της προπόνησης του το σώμα του προσπαθεί να αποκατασταθεί.
Γι’ αυτό το λόγο καταναλώνει περισσότερο οξυγόνο, προκειμένου να επαναφέρει το σώμα του, σε κατάσταση ηρεμίας. 

Η πολύ σοβαρή έρευνα των (Schuenke, Mark; Mikat, Richard; McBride, Jeffrey (2002). “Effect of an acute period of resistance exercise on excess post-exercise oxygen consumption: Implications for body mass management”. European Journal of Applied Physiology) έχει αποδείξει ότι όταν ενεργοποιηθεί το EPOC o ανθρώπινος οργανισμός  καταναλώνει συνεχώς θερμίδες έως και 38 ώρες μετά από 12 λεπτά FIT AFTER BURN άσκησης.

Στο παρακάτω σχεδιάγραμμα βλέπουμε την διαφορά της κατανάλωσης ενέργειας μιας κλασικής αερόβιας προπόνησης σε σχέση με την μέθοδο Fit After Burn.

epoc

Στην πρώτη περίπτωση έχουμε έως ένα μεσαίο μεταβολικό ρυθμό για σχεδόν όλη την προπόνηση και καύσεις  έως και 1 ώρα μετά , ενώ στην Fit After Burn   μέθοδο έχουμε 12 λεπτά υψηλό μεταβολικό ρυθμό και καύσεις έως 38 ώρες μετά. 
Η διαφορά της μεθόδου Fit After Burn είναι τεράστια και το όφελος για τον ασκούμενο πολύ καλύτερο.

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό του Fit After Burn  που το διαφοροποιεί εντελώς από τα υπόλοιπα προγράμματα είναι έχει ότι 9 διαφορετικές εκδοχές προγραμμάτων με διαφορετικούς προπονητικούς στόχους και επιλογές ασκήσεων. 
Κάθε εβδομάδα το πρόγραμμα ανανεώνεται με νέες ασκήσεις με αποτέλεσμα οι ασκούμενοι να ανακαλύπτουν συνεχώς νέες επιλογές στον τρόπο προπόνησής τους αλλά και να μην βαριούνται!

Πρόγραμμα ανταμοιβής ασκούμενων.

Θέλουμε να επιβραβεύουμε τους ασκούμενους όσο ποιο συχνά συμμετέχουν στα προγράμματα, αλλά και όσο ποιο σωστά ακολουθούν την προπόνηση με βάση την καρδιακή τους συχνότητα. 
Έτσι αυτοί που γυμνάζονται περισσότερο και ποιο σωστά με βάση την σωστή καρδιακή λειτουργία πάνω στα πρότυπα του προγράμματος ανταμείβονται περισσότερο.
Οι πόντοι μετατρέπονται σε δώρα.  Όταν ένας ασκούμενος έχει συλλέξει τους απαραίτητους πόντους το σύστημά μας τον ενημερώνει αυτόματα και μπορεί να εξαργυρώσει τους πόντους του  και να πάρει τα δώρα του. (Τα δώρα είναι επιπλέον υπηρεσίες ή Δωρεάν μήνες στο γυμναστήριο)

Leaderboards Fit After Burn

Ο ανταγωνισμός κάνει καλό.  Ο πίνακας με τους 20 πρώτους σε πόντους (σύμφωνα με τη συχνότητα συμμετοχής και την  σωστή άσκηση στην ζώνη καύσεων) είναι  διαθέσιμος σε οθόνες στο γυμναστήριο, αλλά και στο web site προκειμένου να βοηθάει στην ενημέρωση των ασκούμενων, και να προάγει τον ευγενή ανταγωνισμό.
Εδώ μπορείτε να δείτε τον πίνακα με τους leaderboards στο πρόγραμμα FIT AFTER BURN

Προσωπικός πίνακας ενημέρωσης.
Ο κάθε ασκούμενος έχει online  πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία που τον αφορούν , όπως τις προπονήσεις του, τις ζώνες καρδιακής λειτουργίας κατά την διάρκεια των προπονήσεών του , την κατανάλωση των θερμίδων του, αλλά τους πόντους ανταμοιβής του.

Συνοψίζοντας το Fit After Burn.

Είναι το πρόγραμμα  που προσφέρει στον ασκούμενο..
1. Ομαδική άσκηση  στην οποία προσαρμόζει την καρδιακή του λειτουργία στην δική του ιδιαιτερότητα.

 1. Ενεργοποίηση του EPOC με το οποίο καταναλώνει περισσότερη ενέργεια για έως και 38 ώρες μετά το τέλος του προγράμματός του.
 2. Τεχνολογία που του εξασφαλίζει σωστή και απολύτως ακριβής προπόνηση και τον μαθαίνει να γυμνάζεται σύμφωνα με τις δυνατότητες της καρδιάς του με απόλυτη ασφάλεια.
 3. Τα όρια της καρδιακής συχνότητας του κάθε ασκούμενου ξεχωριστά καθορίζονται με βάση την ηλικία του αλλά και το επίπεδο φυσική του κατάστασης μετά από έλεγχο που γίνεται πριν ξεκινήσει. Και ελέγχεται περιοδικά με έλεγχο φυσικής κατάστασης.
 4. Απεριόριστες επιλογές ασκήσεων που δεν επαναλαμβάνονται στα προγράμματα με αποτέλεσμα να μαθαίνει συνεχώς ο ασκούμενος και να μην βαριέται.
 5. Πρόγραμμα επιβράβευσης που βασίζεται στην συμμετοχή και στην σωστή προσπάθεια κατά την εκγύμναση.
  π.Χ. μπορεί ένας νεαρός  28 ετών, να   γυμνάζεται  2 φορές την εβδομάδα και να μην καταφέρνει να  προσαρμόζει την καρδιακή του συχνότητα στις ζώνες καύσεων που ορίζει το πρόγραμμα.  Και μία κυρία 60 ετών να γυμνάζεται 3 φορές την εβδομάδα, και να είναι προσεκτική και να γυμνάζεται  προσέχοντας η καρδιακή της συχνότητα να είναι μέσα στις ζώνες καύσεων που ορίζει  η κάθε άσκηση σε κάθε πρόγραμμα.
  Η κυρία θα έχει περισσότερους πόντους ανταμοιβής από τον νεαρό.   
  Και φυσικά καλύτερα αποτελέσματα.

  Ιστοσελίδα… https://www.melekos.gr/fit-after-burn/

Ατομικό Πρόγραμμα γυμναστικής ασκούμενων.

Ο κάθε ασκούμενος/νη έχει το δικό του ατομικό πρόγραμμα γυμναστικής.

Το πρόγραμμα αυτό διαμορφώνεται από το τους πτυχιούχους ΤΕΦΑΑ γυμναστές του MELEKOS HEALTH CLUB.

Πριν διαμορφωθεί το πρόγραμμα, ο  ασκούμενος ενημερώνει ένα ειδικό ηλεκτρονικό έντυπο   σχετικά με την  κατάσταση της υγείας του την προηγούμενη του εμπειρία, τους προπονητικούς του στόχους το διαθέσιμο χρόνο του, και άλλες πληροφορίες που είναι πολύ σημαντικές προκειμένου ο γυμναστής του να λάβει λεπτομερή εικόνα για τον ασκούμενο.

(Μπορείτε να δείτε σε αυτό το σύντομο βίντεο πως ενεργοποιεί το προφίλ του ο ασκούμενος)

[Μπορείτε να κάνετε είσοδο από browser  σε αυτό το link κάνοντας κλικ εδώ]
Με user name  testmbody1@gmail.com
Password  Fitnessawards2022!

[Με τα ίδια στοιχεία εισόδου μπορείτε να έχετε πρόσβαση και στο MELEKOS APP]

Στη συνέχεια ο ασκούμενος/νη κάνει έλεγχο φυσικής κατάστασης προκειμένου να διαπιστωθεί το επίπεδο της φυσικής του κατάστασης σε  αντοχή, δύναμη, ευλυγισία, ταχύτητα, αλλά και ψυχολογία-αυτοπεποίθηση. 
[Κάνοντας κλικ εδώ σε αυτό το σύντομο βίντεο μπορείτε να δείτε πώς μπορεί να χρησιμοποιήσει ο ασκούμενος το MELEKOS APP για να γυμναστεί]

Με βάση την συνολική εικόνα του ασκούμενου στη συνέχεια διαμορφώνεται το πρόγραμμα του το οποίο είναι διαθέσιμο για τον ασκούμενο στο MELEKOS  APP.

Ο ασκούμενος μέσα από το app  μπορεί να δεί με κάθε λεπτομέρεια το πρόγραμμα ασκήσεων, τις επαναλήψεις  τα σετ  την χρονική διάρκεια και το διάλειμμα, που πρέπει να κάνει σε κάθε προπόνησή του.

Με την εφαρμογή γυμνάζεται σωστά γιατί μπορεί να δει κάθε λεπτομέρεια του προγράμματός του , αλλά και να ενημερώνεται για την πρόοδό του.

Μπορεί επίσης να επικοινωνεί με τον γυμναστή του μέσα από μήνυμα αλλά και από βίντεο κλήση  για οποιαδήποτε απορία έχει  ακόμη και όταν δεν είναι στο γυμναστήριο.

Το πρόγραμμα για να ανανεωθεί γίνεται ξανά έλεγχος και καταγραφή φυσικής κατάστασης προκειμένου να διαπιστωθεί η πρόοδος του ασκούμενου και να γίνουν οι αντίστοιχες προσαρμογές με βάση τον προπονητικό στόχο του ασκούμενου.

Ατομικό Πρόγραμμα γυμναστικής ασκούμενων.

Σε αυτό το βίντεο μπορείτε να δείτε πως κάνoυμε κράτηση θέσεως για να γυμναστούμε στα όργανα,(αλλά και στα ομαδικά προγράμματα)

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ασκούμενοι όταν γυμνάζονται στα όργανα είναι ο συνωστισμός ειδικά σε ώρες αιχμής π.χ μεταξύ 7-9 μ.μ.  O συνωστισμός αυτός δεν περιορίζεται μόνο στο χώρο των οργάνων , αλλά και στο χώρο των αποδυτηρίων.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην παρέχονται σωστά οι υπηρεσίες στους ασκούμενους, να μην μπορούν να γυμναστούν σωστά (π.χ κάποιος κάνει super set στο πρόγραμμά του και δεν μπορεί γιατί τα όργανα είναι κατειλημμένα από άλλους ασκούμενους)
Επίσης  με το συνωστισμό υπάρχει μεγάλος  κίνδυνος  για την υγεία τους με την μετάδοση νοσημάτων. (ειδικά μετά το πρόβλημα της πανδημίας με τον Covid-19).

Για να εξυπηρετήσουμε σωστά τα μέλη μας και ταυτόχρονα να προστατεύσουμε την υγεία τους η γυμναστική στο χώρο  των οργάνων γίνεται με κράτηση θέσεως μέσα από το Melekos Health Club App.

Το σύστημα επιτρέπει να κάνουν κράτηση θέσεως μόνο όσοι μπορούν να  γυμνάζονται σωστά σύμφωνα με την χωρητικότητα του χώρου και την διαθεσιμότητα του εξοπλισμού.
Δεν επιτρέπει κράτηση  θέσεως σε υπεράριθμούς ασκούμενους.

Έτσι οι ασκούμενοι όταν κάνουν κράτηση θέσεως για να γυμναστούν στο χώρο των οργάνων, ξέρουν ότι θα μπορούν να γυμναστούν χωρίς να συνωστίζονται αλλά ότι θα είναι ασφαλής για την υγεία τους.

Το σύστημα κράτησης παρέχει τη δυνατότητα λίστας αναμονής σε περίπτωση που είναι πλήρης κάποια ώρα, και όταν ακυρωθεί μια θέση, τότε προσθέτει αυτόματα τον επόμενο στην λίστα αναμονής με σειρά προτεραιότητας, και τον ενημερώνει ότι έχει γίνει η κράτηση θέσεως για να γυμναστεί.

Ομαδικά προγράμματα.

Στο MELEKOS HEALTH CLUB, εφαρμόζουμε ένα πρόγραμμα Group Fitness, που ανάλογα με την περίοδο μπορεί να έχει και 80 ώρες την εβδομάδα που  προσφέρονται επιλογές ομαδικών προγραμμάτων  με την διδασκαλία εμπείρων και πιστοποιημένων γυμναστών από τους εγκυρότερους οργανισμούς Group fitness.

Ιστοσελίδα. https://www.melekos.gr/omadika-programmata/

Τα προγράμματα είναι.
DANCE AERO
STEP AERO
SPORTS AERO
ZUMBA
PILATES MAT
PILATES PLUS
YOGA HATHA
YOGA VINYASA
ABS – HIPS
STRECHING
POWER PUMP
TAE BO
ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΧΟΡΟΙ

ΜΙΚΡΑ ΤΜΗΜΑΤΑ – GROUP PERSONAL

Σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες προγράμματα  που είναι σχεδιασμένα για να έως και 10 ασκούμενους και με χρήση εξοπλισμού. 
Ιστοσελίδα… https://www.melekos.gr/group-personal/

TRX
AERIAL YOGA
POUND
PILATES BARRE
X BANDS
CROSS TRAINING
BIKING CARDIO
BIKING ROUTES
BIKING VIRTUAL

Για όλα τα προγράμματα υπάρχει σύστημα κράτησης θέσεων που είναι διαθέσιμο για όλους μέσα από το MELEKOS APP,  IOS , ANDROID,  για κινητά τηλέφωνα και Tablet, το Web Site μας  , την σελίδα μας στο Facebook

Τα πλεονεκτήματα που δίνει στα μέλη του MELEKOS HEALTH CLUB, το σύστημα κράτησης θέσεων είναι τα παρακάτω:

 1. Μόνο όσοι έχουν κάνει κράτηση θέσεως μπορούν να μπουν στα προγράμματα. (έτσι οι ασκούμενοι διασφαλίζονται ότι στην αίθουσα δεν θα βρίσκονται υπεράριθμοι και συνωστισμένοι ασκούμενοι)
 2. Επιλογή σημείου (Pick a spot) στο οποίο θα γυμναστούν. (έτσι ξέρουν ότι θα έχουν αποστάσεις ασφαλείας από άλλους ασκούμενους αλλά και διασφαλίζουν το σημείο που τους διευκολύνει να γυμνάζονται στο χώρο)
 3. Μπορούν να κάνουν κράτηση θέσεως έως και 15 ημέρες μετά (οπότε μπορούν να προγραμματίσουν εύκολα ανάλογα με τις προσωπικές τους ασχολίες και ανάγκες)
 4. Μπορούν να κάνουν ακύρωση θέσεως έως και 4 ώρες πριν την έναρξη του προγράμματος. (έτσι μπορούν να κάνουν κράτηση ακόμη και αν δεν είναι σίγουροι αν θα πάνε στο μάθημα και να ακυρώσουν έως 4 ώρες πριν)
 5. Εάν δεν πάνε στο μάθημα ή κάνουν αργοπορημένη ακύρωση 2 συνεχόμενες φορές γίνεται διακοπή της online  κράτησης θέσεως κατόπιν συνεννοήσεως με τον υπεύθυνο του γυμναστηρίου. (έτσι, πάντοτε υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις για όλους)
 6. Σε περίπτωση πληρότητας υπάρχει λίστα αναμονής που όταν ακυρώσει κάποιος το σύστημα προσθέτει τον αμέσως επόμενο στην λίστα και τον ενημερώνει.
 7. Δυνατότητα έγκυρης εισόδου στο μάθημα έως και 5 λεπτά μετά την έναρξη. Μετά το πέρας των 5 λεπτών θεωρείτε μη παρουσία. Έτσι όλοι μαθαίνουν να συμμετέχουν σε μια ομάδα που ακολουθεί κανόνες, ώστε να γίνεται σωστά το πρόγραμμα και να ωφελούνται όλοι από αυτό.

Αξιολόγηση γυμναστών και προγραμμάτων από τα μέλη μας αμέσως μετά την προπόνησή τους.

Οι ασκούμενοι αμέσως μετά την συμμετοχή τους στο ομαδικό πρόγραμμα λαμβάνουν  στην εφαρμογή τους μία ενημέρωση να αξιολογήσουν με ειλικρίνεια το πρόγραμμά που παρακολούθησαν και τον γυμναστή/ στρια,  που δίδαξε.  Με αυτό τον τρόπο ενημερωνόμαστε καθημερινά για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρονται στα ομαδικά προγράμματα και προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες και απαιτήσεις των μελών μας.

Μέχρι σήμερα η αξιολόγηση που έχουμε από τα μέλη μας είναι..

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Κριτικές μελών μας αμέσως μετά την παρακολούθηση ενός ομαδικού προγράμματος ή ενός ατομικού προγράμματος.

Online Fitness Classes on demand

Δείτε πως να χρησιμοποιήσετε το MELEKOS APP για να παρακολουθήσετε τα ONLINE FITNESS CLASSES σε κινητό τηλέφωνο ή Tablet. Και σε PC ή Smart TV.

Όλοι οι ασκούμενοι έχουν πρόσβαση στο πρόγραμμα Online  Fitness Classes.

Περιέχει όλα τα ομαδικά προγράμματα στα οποία διδάσκουν πιστοποιημένοι πτυχιούχοι γυμναστές και γυμνάστριες, του MELEKOS HEALTH CLUB.
Σε κάθε πρόγραμμα υπάρχει ειδική λήψη και είναι σχεδιασμένο για να μπορεί να το κάνει στο σπίτι ή σε οποιοδήποτε χώρο.
Στο πρόγραμμα ο ασκούμενος/νη,  μπορεί να δει βήμα προς βήμα την κάθε άσκηση  σύμφωνα με τις οδηγίες του γυμναστή.
Τα προγράμματα αυτά ανανεώνονται κάθε μήνα.
Με αυτό τον τρόπο μπορούν να γυμναστούν με όποιο  πρόγραμμα επιθυμούν , όποτε θέλουν και σε όποιο χώρο θέλουν. Η υπηρεσία αυτή προσφέρεται δωρεάν στα μέλη του γυμναστηρίου.

MHC Pilates Studio

Σε ένα χώρο με 110 τ.μ. με  γυάλινο δάπεδο κάτω από το οποίο βρίσκεται φωτισμένη η αρχαία Αστική οδός, βρίσκονται κατάλληλα τοποθετημένα 20 όργανα Pilates.
4 Pilates reformer, 4 Pilates Cadillac, 4 Pilates Chair, 4  Pilates Barrel και 4 Spine corrector.

Στο πρόγραμμα οι ασκούμενοι μπορούν να γυμναστούν σε μικρό τμήμα έως 4 άτομα.
Οι ασκούμενοι γυμνάζονται με όλα τα όργανα Pilates  και όχι μόνο σε ένα όργανο.
Σε κάθε τμήμα 4 ατόμων υπάρχει πάντα ένας εξειδικευμένος γυμναστής που φροντίζει να προσαρμόζει το πρόγραμμα στην ιδιαιτερότητα του κάθε ασκούμενου. 

Όλοι οι ασκούμενοι εκτός από το πρόγραμμα  στο Pilates Studio  έχουν την δυνατότητα, να συμμετέχουν και σε όλα τα ομαδικά προγράμματα του γυμναστηρίου, αλλά και να έχουν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, στα όργανα του γυμναστηρίου, το οποίο μπορούν να το συνδυάσουν ανάλογα με τις ανάγκες τους με το πρόγραμμα του Pilates Studio.

Personal Training

Οι ασκούμενοι έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν έναν από τους πτυχιούχους πιστοποιημένους γυμναστές και γυμνάστριες για να   διαμορφώσει το ατομικό τους πρόγραμμα και να τους καθοδηγεί  και σε κάθε προπόνηση να είναι μαζί τους.
Ταυτόχρονα έχουν εφαρμογή στην οποία έχουν το ατομικό τους πρόγραμμα με όλες τις λεπτομέρειες και οδηγίες, αλλά και το διατροφικό τους πρόγραμμα.
Επίσης έχουν την δυνατότητα της επικοινωνίας με τον γυμναστή τους μέσα από την εφαρμογή τους ανά πάσα στιγμή.

Perfect Slimming

Ιστοσελίδα… https://www.melekos.gr/perfect-slimming/
Αποτελέσματα μελών μας. https://www.melekos.gr/apotelesmata-melon/

Πρόγραμμα για να βοηθήσει τα μέλη του Melekos Health Club  να πετύχουν στόχους απώλειας βάρους.  Εάν χαρακτηρίζαμε με μία μόνο πρόταση το πρόγραμμα αυτό θα λέγαμε ότι εκπαιδεύει τον ασκούμενο να διαμορφώσει και να συνηθίσει να ζει με  τον σωστό τρόπο ζωής που τον οδηγεί στον στόχο του.
Στο πρόγραμμα αυτό ο ασκούμενος έχει συναντήσεις με ειδικό διατροφολόγο για την διατροφική του παρακολούθηση και καθοδήγηση.  Το  διατροφικό του πρόγραμμα είναι μέσα στο Melekos App  προκειμένου να έχει τον απόλυτο έλεγχο. 
Ο ασκούμενος κάνει εβδομαδιαίες ατομικές συναντήσεις σε ειδικό χώρο με τον διατροφολόγο  για τον έλεγχο του διατροφικού του προγράμματος, αλλά και με ειδικό ψυχολόγο  για την διαχείριση κα τον έλεγχο της συμπεριφοράς του και των συνηθειών του.

Επίσης κάνει προγράμματα με ατομικά ραντεβού  σε μηχανήματα Ιnfraslim treadmill και Perfect body and skin  της Perfect Slimming,  τα οποία βοηθούν στην απώλεια λίπους και βάρους. 

Και φυσικά το πρόγραμμα αυτό συνδυάζεται και με τις υπόλοιπες δραστηριότητές του γυμναστηρίου.
Για την διαμόρφωση της μεθόδου Perfect Slimming  έχουν αφιερωθεί 17 χρόνια έρευνας και έχουν γίνει περισσότερες από 70.000 μετρήσεις ασκούμενων.

Melekos Running Club.

Τα μέλη του Melekos Health Club  έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν στις προπονήσεις που γίνονται για την συμμετοχή μας σε αγώνες καθώς και σε άλλες υπαίθριες δραστηριότητες.

Outdoor Training

Στο γυμναστήριο γίνονται και προγράμματα γυμναστικής στους εξωτερικούς χώρους μας, γιατί  η άσκηση σε εξωτερικό χώρο μπορεί να βοηθήσει στην αποτροπή της εποχιακής συναισθηματικής διαταραχής (SAD), της κατάθλιψης και του άγχους, επειδή η ηλιοφάνεια αυξάνει φυσικά τη σεροτονίνη,  που επηρεάζει τη διάθεσή μας!
Επίσης αυξάνεται το επίπεδο ασφαλείας για την αποτροπή μετάδοσης ασθενειών.

Ελληνικοί Χοροί.

Ιστοσελίδα.. https://www.melekos.gr/ellinikoi-xoroi/

Τα μαθήματα των Ελληνικών χορών  είναι δομημένα με βάση το πόσο εμπειρία έχει ο κάθε μαθητής , (αρχάριοι, μεσαίοι, προχωρημένοι) αλλά και με βάση την ηλικία.  Οι μαθητές εκτός του ότι βελτιώνουν τις καλλιτεχνικές τους δεξιότητες μαθαίνουν και την Ελληνική μουσικοχορευτική παράδοση και συμμετέχουν σε παραστάσεις εντός και εκτός Ελλάδος με πολύ σημαντικές διακρίσεις. Έτσι με τον Ελληνικό χορό έρχονται ποιο κοντά ο ένας στον άλλο, αλλά και ταυτόχρονα αποκτούν εμπειρίες ζωής!

Υπηρεσίες υποστήριξης μελών

Δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία στην υποστήριξη των μελών μας. Ο στόχος μας είναι να τους παρέχουμε μια φιλική  υποστήριξη και εξυπηρέτηση που αναπτύσσει το αίσθημα σιγουριάς αλλά και την αποδοχή μιας μεγάλης οικογένειας.
Ταυτόχρονα με την συνεχή υποστήριξη εκπαιδεύουμε τα μέλη μας στο χώρο της γυμναστικής και έτσι σταδιακά τον ανακαλύπτουν και τον κάνουν κομμάτι της ζωής τους.

Το αποτέλεσμα είναι ότι τα  μέλη μας αφενός ανακαλύπτουν τα οφέλη της γυμναστικής και αφετέρου,  μένουν μαζί μας για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να διακόπτουν. Κάτι που αποδεικνύεται και από τα αποτελέσματα του Retencion Report που θα παραθέσουμε παρακάτω.

Melekos Customer Support

Στο τμήμα αυτό ειδικά εκπαιδευμένοι συνεργάτες μας που έχουν γνώση των υπηρεσιών μας επικοινωνούν κάθε μήνα με τα μέλη μας τηλεφωνικά για να…
α) Διαπιστώσουν κατά πόσο είναι ευχαριστημένοι οι ασκούμενοι σε σχέση με τις προσδοκίες τους
β) Να προτείνουν λύσεις σε ασκούμενους που αντιμετωπίζουν ένα συγκεκριμένο πρόβλημα.
γ) Να απαντήσουν σε ερωτήματα μελών.
δ)Να βοηθήσουν τα μέλη μας στο πως να διαχειρίζονται τις online  υπηρεσίες μας.

Customer Support Appointment System

[Κάνοντας κλικ σε  αυτό το link, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να κλείσουν ραντεβού επικοινωνίας με ένα σύμβουλο του MELEKOS HEALTH CLUB  για συζητήσουν μαζί του όποιο θέμα θέλουν για την εξυπηρέτηση και υποστήριξή τους στο γυμναστήριό μας.]

Τα μέλη μας μπορούν online  να επιλέξουν την ώρα και ημέρα που θέλουν να επικοινωνήσουν με έναν από τους συνεργάτες μας.   Στη συνέχεια βλέπουν την διαθεσιμότητά του και κλείνουν συνάντηση μαζί του και επιλέγουν και τον τρόπο επικοινωνίας με Skype  ή τηλεφωνικά. 
Έτσι το κάθε μέλος μας ξέρει ότι μπορεί να μιλήσει πάντα με κάποιον υπεύθυνο από το γυμναστήριο για όποιο θέμα τον ενδιαφέρει. Και το σημαντικότερο εκείνος επιλέγει την ημέρα και ώρα επικοινωνίας με το online σύστημα που του προσφέρουμε.

Melekos Support tickets

Το μέλος μας μπορεί επίσης να επικοινωνήσει με το email support@melekos.gr  και να λάβει ticket  με αρίθμηση του αιτήματός του. Το tickets αυτό ανατίθεται σε έναν από  τους συνεργάτες μας στο Customer Support    μένει ανοιχτό μέχρι το μέλος μας να μας έχει δώσει απάντηση θετική ότι έχει ικανοποιηθεί το αίτημά του.

Melekos Facebook Closed group

https://www.facebook.com/groups/142222910930/

Σε αυτό το γκρουπ έχουν πρόσβαση μόνο τα μέλη του Melekos Health Club  και μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους να μοιράζονται τις απόψεις τους,  να επικοινωνούν με τους γυμναστές  αλλά και να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλο.

In App my Trainer support

[Κάντε κλικ σε αυτό το link  για να δείτε σε αυτό το σύντομο βίντεο πώς μπορεί να επικοινωνήσει ο ασκούμενος/νη με τον προπονητή του]

Ο ασκούμενος μπορεί άμεσα από την εφαρμογή του Melekos Health Club,  να επικοινωνήσει με τον προπονητή του για όποια ερώτηση έχει σχετικά με το πρόγραμμά του, αλλά ακόμη και να κάνει βίντεο κλήση.  Ο σκοπός είναι να έχει καλύτερη υποστήριξη και να μπορεί ο προπονητής  να κινητοποιεί τον ασκούμενο προκειμένου να πετυχαίνει τους προπονητικούς τους στόχους, και να αποκτάει καλύτερη εμπειρία στην γυμναστική.

Melekos Member Journey

Όλοι οι ασκούμενοι ενημερώνονται  στο email τους για όλα όσα μπορεί να τους προσφέρει η γυμναστική στο Melekos .  Με το Melekos Member Journey  οι ασκούμενοι μαθαίνουν τα μυστικά της γυμναστικής πάντοτε σε σχέση με τις δικές τους ανάγκες , αλλά όλα όσα μπορούν να κάνουν μέσα στο γυμναστήριο και να ωφεληθούν από αυτά.

Το Melekos Member Journey  είναι το ταξίδι που ακολουθεί ο  ασκούμενος στο Melekos Health Club,  από αρχάριο σε προχωρημένο και τέλος σε πρεσβευτή της γυμναστικής.

Παραδείγματα email που λαμβάνουν οι ασκούμενοι.

Αγαπητέ/-ή MEMBER,

Έχουν πραγματοποιηθεί με επιτυχία οι κρατήσεις των ακόλουθων ραντεβού :

 • 13/07/2020, 10:00, Gym Floor Training (GYM FLOOR TRAINING) – Gym Floor Training, Melekos Health Club – Argyroupoli

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε πέντε (5) λεπτά πριν απο την ώρα έναρξης του ραντεβού σας.

Σας ευχαριστούμε,

Dear MEMBER,

The following appointments have been booked:

 • 13/07/2020, 10:00, Gym Floor Training (GYM FLOOR TRAINING) – Gym Floor Training, Melekos Health Club – Argyroupoli

Please arrive at least five minutes before your appointment start time.

Thank you,

The Melekos Health Club – Argyroupoli Team

Web: http://www.melekos.gr/argyroupoli

Phone: 2109943655

Melekos Health Club – Argyroupoli
1 Λέοντος, Αργυρούπολη, 164 52
2109943655
argyroupoli@melekos.gr
http://www.melekos.gr/argyroupoli

We only want to send messages you want to get.
Unsubscribe | Set preferences

Terms of Use and Privacy Policy

Αγαπητέ/-ή MEMBER,

Πραγματοποιήθηκε ακύρωση των ακόλουθων ραντεβού σας την Monday και ώρα 13/07/2020 απο τον χρήστη MEMBER NAME στις 16:18 την 11/07/2020:

 • 13/07/2020, 10:00, Gym Floor Training (GYM FLOOR TRAINING) – Gym Floor Training, Melekos Health Club – Argyroupoli

Δεν έχετε χρεωθεί για την συγκεκριμένη ακύρωση. Ανυπομονούμε να σας δούμε σύντομα απο κοντά.

Σας ευχαριστούμε,

Dear MEMBER,

The following appointments on Monday, 13/07/2020 have been cancelled by MEMBER NAME as of 16:18 on 11/07/2020:

 • 13/07/2020, 10:00, Gym Floor Training (GYM FLOOR TRAINING) – Gym Floor Training, Melekos Health Club – Argyroupoli

You have not been charged for this cancellation. We look forward to serving you again soon.

Thank you,

The Melekos Health Club – Argyroupoli Team

Web: http://www.melekos.gr/argyroupoli

Phone: 2109943655

Melekos Health Club – Argyroupoli
1 Λέοντος, Αργυρούπολη, 164 52
2109943655
argyroupoli@melekos.gr
http://www.melekos.gr/argyroupoli

We only want to send messages you want to get.
Unsubscribe | Set preferences

Terms of Use and Privacy Policy

Αγαπητέ/-ή MEMBER,
Καλώς ορίσατε στο Melekos Health Club – Argyroupoli! Σας ευχαριστούμε για τη δημιουργία του λογαριασμού σας ηλεκτρονικά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σας έχουμε κοντά μας.

Παρακάτω αναφέρονται το Όνομα χρήστη και ο Κωδικός πρόσβασής σας:
• Όνομα χρήστη: testmbody1@gmail.com
• Κωδικός πρόσβασής:

Προσοχή

Πώς να λαμβάνετε την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών που μπορούμε να σας δώσουμε

Κάνοντας αποδοχή στα:

 • Notification/Reminder E-mail Opt In: Yes
  Σημαίνει ότι θα λαμβάνεται μέσω email υπενθύμιση για δραστηριότητες που έχετε προγραμματίσει στο γυμναστήριο
  • Newsletter/Promotion E-mail Opt In: Yes
  Σημαίνει ότι θα ενημερώνεστε σχετικά με προσφορές που είναι ειδικά σχεδιασμένες μόνο για ενεργά Μέλη προκειμένου να κερδίζετε, καθώς επίσης και ενημέρωση για όλα τα event που μπορείτε να συμμετάσχετε. π.χ. Στα γενέθλια σας θα λάβετε από εμάς ευχές και ένα δώρο.
  • Booking/Scheduling E-mail Opt In: Yes
  Σημαίνει ότι θα λαμβάνεται μέσω email ενημέρωση σχετικά με τα ομαδικά προγράμματα και τυχόν αλλαγές που γίνονται. π.χ. αν αλλάξει ώρα ένα ομαδικό πρόγραμμα ή αν δημιουργηθεί μία κενή θέση σε ένα πρόγραμμα στο οποίο είστε σε λίστα αναμονής θα ενημερωθείτε εγκαίρως

Για αυτό ακριβώς τον λόγω συνιστάμε έντονα να αποδεχθείτε την ενημέρωση για τις παραπάνω κατηγορίες. Αν δεν την αποδεχθείτε δεν εγγυόμαστε για την ποιότητα των υπηρεσιών που θα λαμβάνετε.

Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε σε 7 λεπτά πώς να χειρίζεστε το Melekos Booking App από το κινητό σας
https://youtu.be/028b0d8jHUY
Για να κατεβάσετε το Melekos Booking App κάντε κλικ εδώ:
Google Play
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fitnessmobileapps.melekoshealthclub

App Store
https://apps.apple.com/gb/app/melekoshealthclub/id1445450703
Για να δείτε το βίντεο που σας εξηγεί πώς να χειρίζεστε την εφαρμογή για την προπόνηση σας στο γυμναστήριο κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο.
https://www.youtube.com/watch?v=AhSDq3bdHR4&t=236s
Για να κατεβάσετε το Melekos Training App κάντε κλικ εδώ:
Google Play
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.trainerize.melekostraining

App Store
https://apps.apple.com/app/id516851502

Για την είσοδο σας στο My Fit After Burn προκειμένου να έχετε πλήρη εικόνα από τις προπονήσεις σας στο συγκεκριμένο πρόγραμμα κάντε κλικ εδώ:

https://www.fitmetrix.io/memberportal/login/204d3e3a-e7c0-e811-a974-9602e5420515
Ελπίζουμε να σας δούμε σύντομα από κοντά,

Dear MEMBER,
Welcome to Melekos Health Club – Argyroupoli! Thank you for creating an account with us online. We are glad to have you as a new client.

For your records, your username and password are listed below:
• Username: testmbody1@gmail.com
• Password:

Attention

How to get the best quality of service we can give

Accepting below:
• Notification / Reminder E-mail Opt In: Yes
It means that you will receive an email reminder of activities you have planned in the gym
• Newsletter / Promotion E-mail Opt In: Yes
It means that you will be informed of offers that are specifically designed for Active Members only, as well as information on all the events you can attend. e.g. On your birthday you will receive wishes and a gift from us.
• Booking / Scheduling E-mail Opt In: Yes
This means that we will receive an email informing you about team programs and any changes that may be made. e.g. if a group program is changed or an empty space is created in a waiting list program you will be notified in time

For this reason, we strongly recommend that you accept the information for the above categories. If you do not accept it we do not guarantee the quality of the services you receive

In the following link you can see in 7 minutes how to handle the Melekos Booking App from your mobile phone
https://youtu.be/028b0d8jHUY
To download the Melekos Booking App click here:
• Google Play
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fitnessmobileapps.melekoshealthclub
• App Store
https://apps.apple.com/gb/app/melekoshealthclub/id1445450703
To see the video that explains how to handle your fitness workout, click the link below.
https://www.youtube.com/watch?v=AhSDq3bdHR4&t=236s
To download the Melekos Training App click here:
• Google Play
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.trainerize.melekostraining
• App Store
https://apps.apple.com/app/id516851502
To enter My Fit After Burn to get a full picture of your workouts in this program click here:
https://www.fitmetrix.io/memberportal/login/204d3e3a-e7c0-e811-a974-9602e5420515

Hope to see you soon,
The Melekos Health Club – Argyroupoli Team
Web: http://www.melekos.gr/argyroupoli
Phone: 2109943655

Melekos Health Club – Argyroupoli
1 Λέοντος, Αργυρούπολη, 164 52
210.994.3655
argyroupoli@melekos.gr
http://www.melekos.gr/argyroupoli

We only want to send messages you want to get.
Unsubscribe | Set preferences

Body Weight Goal Added

 

Now, let’s work with STELIOS to hit your 79 kg weight goal!

 

Open Mobile App

Unsubscribe | Read our Blog | Help Desk

You received this email because you’re listed as a user at MELEKOS HEALTH CLUB,

Πρόσβαση και Τοποθεσία

Τα MELEKOS HEALTH CLUB βρίσκονται σε κεντρικές περιοχές με πολύ εύκολη πρόσβαση.

Συγκεκριμένα στο Melekos Health Club Αργυρούπολης  στεγάζεται σε κεντρικό εμπορικό σημείο της περιοχής στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης  στην παράπλευρη  οδό Λέοντος 4, σε απόσταση 200 μέτρα από το σταθμό μετρό του Αλίμου. 

Και  διαθέτει 500 θέσεις στάθμευσης στο εσωτερικό χώρο του Parking του.

Λόγω της πολύ εύκολης πρόσβασης στο γυμναστήριο υπάρχουν μέλη από όλη την Αττική. 
Επισυνάπτουμε τον χάρτη μελών που δείχνει από ποια περιοχή είναι το κάθε μέλος του γυμναστηρίου.

Ευέλικτος τρόπος πληρωμής συνδρομών

Σελίδα εγγραφής… https://www.melekos.gr/join/

Κύριο μέλημά μας είναι να προσφέρουμε συνδρομές που να λύνουν τα παρακάτω προβλήματα:
 1. Nα βοηθήσουμε τον ασκούμενο,  να μην ανησυχεί για το πόσο και πότε θα πρέπει να πληρώσει, αλλά αντιθέτως να έχει ένα τρόπο πληρωμές που δεν το δυσκολεύει καθόλου και ταυτόχρονα του κερδίζει καθημερινά χρήματα και έτσι να μπορεί να επικεντρώνεται στο
να μάθει να γυμνάζεται σωστά και να νιώθει ευχάριστα με αυτό.
2. Επίσης, λόγω της συνεχιζόμενης πίεσης των τιμών των συνδρομών μεγάλης χρονικής διάρκειας στα γυμναστήρια, οι περισσότεροι καταναλωτές επιλέγουν να αγοράζουν αυτές τις συνδρομές και πολλοί από αυτούς δεν καταφέρνουν να γυμναστούν για όλο το χρόνο, (μερικοί γυμνάζονται μόνο 2-4 μήνες σε ένα χρόνο) με αποτέλεσμα να μην ανανεώνουν την συνδρομή τους τον επόμενο χρόνο, αφού τον προηγούμενο σχεδόν δεν γυμνάστηκαν, αλλά αγόρασαν την συνδρομή γιατί ήταν μια προσφορά οικονομική.

Για εμάς είναι μείζονος σημασίας θέμα και  στόχος της εταιρείας μας, να εκπαιδεύσει τους ασκούμενους να επιλέγουν με βάση τις ανάγκες τους και όχι να «αγοράζουν την τιμή μιας συνδρομής» 
Τα παραπάνω  προβλήματα λύνονται με τρία βασικά στοιχεία των συνδρομών μας.
(και αποδεικνύεται με την αναφορά ανανέωσης των μελών μας που θα επισυνάψουμε)

1.Συνδρομή μήνα-μήνα  χαμηλού κόστους, χωρίς καμία δέσμευση.
2. Εγγύηση ακύρωσης συνδρομής και επιστροφής χρημάτων, αν δεν έχει ικανοποιηθεί ο καταναλωτής, χωρίς ερωτήσεις από εμάς.
3.Discount Club  που του παρέχει εκπτώσεις έως 50% σε αγορές που ήδη κάνει σε  υπηρεσίες και προιόντα άλλων εταιρειών με αποτέλεσμα να κερδίζει χρήματα.

Αναλυτικότερα τα οφέλη που προσφέρουν οι συνδρομές του MELEKOS HEALTH CLUB στα μέλη του.

1. Συνδρομή μήνα-μήνα
Ο καταναλωτής μπορεί να αγοράσει μηνιαία συνδρομή με χαμηλό μηνιαίο κόστος, χωρίς να δεσμευτεί για ένα ολόκληρο χρόνο, για να αγοράσει μια ετήσια συνδρομή που θα του προσφέρει χαμηλό κόστος για να έχει οικονομικό όφελος.
Η συνδρομή ανανεώνεται αυτόματα κάθε μήνα με την χρήση οποιασδήποτε κάρτας χρεωστικής ή πιστωτικής και μπορεί να διακόψει όποτε θέλει. Έτσι λόγω του ότι δεν δεσμεύεται ο καταναλωτής για πληρωμή ενός ολόκληρου έτους αλλά παρόλα αυτά να έχει χαμηλό κόστος  (από 24,95 έως 39,95 ευρώ ανάλογα με το είδος των υπηρεσιών που επιλέγει) είναι ευκολότερο να  επιλέξει αυτό τον τρόπο πληρωμής για να γυμνάζεται.

2. Ακύρωση συνδρομής-Εγγύηση επιστροφής χρημάτων.
Σε περίπτωση που τις πρώτες 30 ημέρες, ο καταναλωτής δεν έχει ικανοποιηθεί 100% από τις υπηρεσίες μας μπορεί να κάνει άμεση ακύρωση της συνδρομής του και του επιστρέφουμε όλα τα χρήματα που πλήρωσε.  Και δεν κάνουμε ερωτήσεις στον καταναλωτή. Μετά την πάροδο των 30 ημερών μπορεί να κάνει διακοπή της συνδρομής του. Ο όρος αυτός της  ακύρωσης συνδρομής υπάρχει μέσα στους όρους και προϋποθέσεις που παρέχουμε τις υπηρεσίες μας και τους λαμβάνει την ημέρα της εγγραφής του και ενημερώνεται γι’ αυτό αναλυτικά. Έτσι χωρίς προβληματισμό μπορεί να ξεκινήσει να γυμνάζεται μαζί μας με μία μηνιαία συνδρομή χαμηλού κόστους και αν δεν ικανοποιηθεί θα πάρει εγγυημένα πίσω όλα τα χρήματά του.  Ο καταναλωτής δεν χάνει τίποτα.  Όλο το ρίσκο το αναλαμβάνουμε εμείς.

3. Discount Club
Ιστοσελίδα…
https://www.melekos.gr/discount-club/
Όλα τα μέλη του MELEKOS HEALTH CLUB απολαμβάνουν, εκπτώσεις  έως και 50% σε αγορές που ήδη κάνουν σε άλλα προιόντα ή υπηρεσίες. Π.χ Αθλητικά είδη, ασφάλειες οχημάτων, διαγνωστικές εξετάσεις , εστιατόρια, κομμωτήριο, ένδυση και πολλές άλλες υπηρεσίες και προιόντα που αγοράζουμε καθημερινά όλοι μας.

Δηλαδή  το ποσό που πληρώνουν με τη συνδρομή τους, το κερδίζουν σχεδόν όλο και σε κάποιες περιπτώσεις ανάλογα με τις αγορές που κάνουν, κερδίζουν περισσότερα από όσα πλήρωσαν στη συνδρομή τους στο MELEKOS!

Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν τα μέλη του γυμναστηρίου μας, είναι να χρησιμοποιούν την ηλεκτρονική κάρτα μέλους  στις αγορές τους, στις  εταιρείες που συνεργάζονται με το MELEKOS DISCOUND CLUB και σε κάθε τους αγορά κερδίζουν χρήματα.

Συνοψίζοντας με τις συνδρομές μήνα-μήνα  του Melekos Health Club,  τα μέλη μας…
α) Δεν ανησυχούν για το αν θα πρέπει να δεσμευτούν προπληρώνοντας ένα χρόνο ολόκληρο, αλλά ταυτόχρονα πληρώνουν, χαμηλό μηνιαίο κόστος που δεν επιβαρύνει τον προϋπολογισμό τους.
β) Όταν ξεκινούν να γυμνάζονται μαζί μας νιώθουν απόλυτα ασφαλής και ξέρουν ότι ακόμη και αν δεν ικανοποιηθούν θα πάρουν τα χρήματά τους πίσω.
γ) Ξέρουν ότι ως μέλη του Melekos Discount Club, θα έχουν τεράστιο κέρδος από τις καθημερινές τους αγορές με αποτέλεσμα να μηδενίζουν σχεδόν το κόστος της συνδρομής τους. Έτσι δεν επιβαρύνουν τα έξοδά τους με το κόστος της συνδρομής του γυμναστηρίου και η γυμναστική γίνεται για αυτούς ευχάριστη συνήθεια.

Αξιοπιστία Σταθερότητα στις επισκέψεις

Για εμάς είναι μείζονος σημασίας, τα μέλη μας να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας ‘’να μαθαίνουν’’ την γυμναστική και να την κάνουν τρόπο ζωής. 
Αυτό αποδεικνύεται όπως θα δείτε και στο παρακάτω Retention report  (υπάρχει και επισυναπτόμενο αρχείο με την αναφορά από την μηχανοργάνωσή μας)  η  διατήρηση και συνέχεια των  νέων μελών μας στο γυμναστήριο αγγίζει το 90%. 
Αυτό οφείλετε στο συνδυασμό των υπηρεσιών και του τρόπου πληρωμής των συνδρομών.

Για το 2019 στο Melekos Health Club Αργυρούπολης Retencion rate  90.98%
Εγγράφηκαν 3369 μέλη και διατηρήθηκαν ενεργά τα 3065,χωρίς να διακόψουν.

Για το 2020 μέσα στην περίοδο της πανδημίας και του Lockdown  το Retention Rate ήταν 89,91% 
Εγγράφηκαν και ανανέωσαν συνολικά 3685 μέλη και διατηρήθηκαν ενεργά χωρίς να διακόψουν 3313 . 

Και το 2021 από τις 31/05 που ανοίξαμε μετά την άρση του Lockdown έως σήμερα, έχουν εγγραφεί και ανανεώσει 2424 μέλη και έχουν διατηρηθεί ενεργά χωρίς να διακόψουν τα 2253.
Retention  Rate 92.95 %.

ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ (QUALITY CONTROL)

Η ποιότητα των υπηρεσιών αποτελεί την αιχμή του δόρατος στην ελεύθερη αγορά του fitness ιδιαίτερα για τις επιχειρήσεις που θέλουν να διατηρήσουν και να αναπτύξουν το πελατολόγιο τους.

Ουσιαστικά η ποιότητα είναι το αποτέλεσμα της σύγκρισης μεταξύ του τι ο υποψήφιος πελάτης αισθάνεται ότι ο παρέχον τις υπηρεσίες φορέας θα έπρεπε να προσφέρει (προσδοκία) και τι πραγματικά προσέφερε (αντίληψη).

Το Melekos Health Club οφείλει να γνωρίζει και να σέβεται την δύναμη της ποιότητας στις προσφερόμενες υπηρεσίες του, για να μπορεί να έχει ικανοποιημένα μέλη και κατ’ επέκταση να διατηρήσει και να αυξήσει το πελατολόγιο του.

Για το λόγο αυτό σχεδιάστηκε ένα πρόγραμμα δημιουργίας προδιαγραφών για τις παρεχόμενες υπηρεσίες και αξιολόγησης τους το οποίο στόχο έχει την βελτίωση της αντίληψης που έχουν οι πελάτες για τα γυμναστήρια.

Στόχος Συστήματος διαχείρισης ποιότητας

Η εγκατάσταση, εφαρμογή και διατήρηση ενός συστήματος που επιτρέπει την παραγωγή υπηρεσιών με τα κατάλληλα ποιοτικά χαρακτηριστικά σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών

Αρμοδιότητες Ποιοτικού ελέγχου

Οι κύριες αρμοδιότητες του τμήματος ποιοτικού ελέγχου είναι:

 • να ελέγχει τη συντήρηση και σωστή λειτουργία των εγκαταστάσεων
 • να καθορίζει τις προδιαγραφές των παρεχόμενων υπηρεσιών
 • να δημιουργεί και να επικυρώνει τις οδηγίες και μεθόδους εργασίας
 • να διασφαλίζει την σωστή λειτουργία του εξοπλισμού
 • να εκτελεί ελέγχους αξιολόγησης της ποιότητας των υπηρεσιών
 • να διερευνά τα παράπονα των πελατών που σχετίζονται με την ποιότητα

Τομείς αξιολόγησης της ποιότητας

 • Εγκαταστάσεις (εσωτερικοί & εξωτερικοί χώροι)
 • Καθαριότητα (εσωτερικοί & εξωτερικοί χώροι, εξοπλισμός γυμναστικής)
 • Εξοπλισμός γυμναστικής (συντήρηση & ασφάλεια)
 • Ροή εργασίας προσωπικού (τήρηση διαδικασιών προς πελάτες και προσωπικό)
 • Εξυπηρέτηση (Ανταπόκριση, Ενσυναίσθηση, Ευγένεια, Αξιοπιστία)
 • Μέσα επικοινωνίας- Marketing (SMS, Email, Social Media, Events)

Μέσα ελέγχου ποιότητας

 • Εσωτερικός έλεγχος από τον Quality Control Manager (μηνιαίος έλεγχος δια ζώσης σε όλους τους τομείς)
 • Μυστικός πελάτης ( καθημερινός έλεγχος από μυστικούς πελάτες που έχει τοποθετήσει η εταιρία)
 • Ερωτηματολόγιο αξιολόγησης ποιότητας υπηρεσιών (αξιολόγηση υπηρεσιών από τα μέλη σε τρίμηνη βάση)
 • Αξιολόγηση προσωπικού ( μηνιαία αξιολόγηση προϊσταμένων & Διοίκησης)
 • Αξιολόγηση Διοίκησης (μηνιαία αξιολόγηση προσωπικού από managers)
 • Ημερήσιες & Εβδομαδιαίες Αναφορές από τους Manager του εκάστοτε τμήματος
 • Μηνιαίες Αναφορές από τους Manager του εκάστοτε τμήματος
 • Ετήσια καρτέλα απόδοσης της εργασίας των υπαλλήλων και των Manager

Αποτελέσματα Ελέγχου

Ύστερα από την χρήση των παραπάνω μέσων ελέγχου στους τομείς του κάθε γυμναστηρίου βγαίνει ένα ποσοστιαίο αποτέλεσμα επιτυχίας του Club με χαμηλότερο αποδεκτό ποσοστό το 65%.

O Club manager του κάθε γυμναστηρίου είναι υποχρεωμένος να προβεί στις απαραίτητες εκείνες ενέργειες που θα βελτιώσουν την απόδοση του Club μέχρι να επαναληφθεί η αξιολόγηση.

Τα αποτελέσματα απόδοσης των Club συνδέονται με ειδικό σύστημα ανταμοιβής της εργασίας του προσωπικού και των managers και εμπεριέχουν οικονομικά και εργασιακά οφέλη.

Οργανόγραμμα Melekos Health Club

Εργαζόμενοι

Συνολικά 54 εργαζόμενοι απασχολούνται στα Melekos Health Club στην Αργυρούπολη.
Με ειδικότητες γυμναστών,  Βοηθών γυμναστών, εξυπηρέτησης μελών, καθαριότητας χώρων.
Και φυσικά μια πλειάδα προμηθευτών που υποστηρίζουν τις ανάγκες των γυμναστηρίων.

Όλοι οι εργαζόμενοι ακολουθούν περιοδικές εκπαιδεύσεις κάθε μήνα, αλλά και κάθε 15 ημέρες γίνεται ενημέρωση για θέματα υποστήριξης και εξυπηρέτησης μελών.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

Στο Melekos Health Club Δίνουμε μεγάλη σημασία στην ασφαλή και σωστή εξυπηρέτηση και υποστήριξη των μελών μας.
Γι’ αυτό ακριβώς έχουμε τις παρακάτω πιστοποιήσεις που διασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών μας και την ασφάλεια των μελών μας.

CE και Conformity report  για όλα τα μηχανήματα του γυμναστηρίου

PCI Compliance της Paysafe  για τις  απόλυτα ασφαλείς συναλλαγές των μελών μας.

Πιστοποίηση Γυμναστηρίου ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ασφάλεια αστικής ευθύνης για όλα τα μέλη μας που καλύπτει όλα τα έξοδά ιατρικής περίθαλψής σε περίπτωση τραυματισμού.

Κριτικές Μελών μας στην Google

Παρακάτω παραθέτουμε πληροφορίες με νούμερα από την παρουσία των Melekos στα κοινωνικά δίκτυα

Επίλογος

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά που αφιερώσατε χρόνο για να μελετήσετε την παρουσίασή μας έως το τέλος.

Με την συμμετοχή μας  στα FITNESS AWARDS 2022 ένα μέρος το οράματός μας γίνεται πραγματικότητα!

Αυτό που μας δίδαξε η εμπειρία μας μέσα από αυτή την προσπάθειά μας είναι ότι όταν αγαπάς κάτι πολύ πρέπει να επιμένεις ακόμη και αν όλα δείχνουν ότι είναι αδύνατο να τα καταφέρεις.

Η πορεία μας στην προσπάθεια μας να κάνουμε το όραμά μας πραγματικότητα είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας!

Όσες φορές και αν χρειαζόταν θα το ξανακάναμε πάλι χωρίς δεύτερη σκέψη!

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Με συναδελφικούς φιλικούς χαιρετισμούς.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

BLACK

FRIDAY

72% ΈΚΠΤΩΣΗ

ΙΣΧΥΕΙ ΕΩΣ 26/11/23

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα

Διεκδίκησε την Black Friday Τώρα!

ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΗ

Ένας σύμβουλος μελών θα επικοινωνήσει μαζί σου την ημέρα και ώρα που εσύ θέλεις για να προγραμματίσει την επίσκεψη σου εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς καμία δέσμευση στο MELEKOS HEALTH CLUB.